تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۲۲
کارشناس فضای مجازی گفت: اگر مردم سیستان و بلوچستان بدانند ترانزیت اطلاعات از این استان انجام می شود قطعا مطالبه می کنند تا حقی از آنها ضایع نشود.
بخش مهمی از اینترنت کشور از طریق سیستان و بلوچستان ارسال می شود/ جشنواره وب استان باید بین المللی برگزار شود
روح الله مومن نسب در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی عصر هامون با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان در بحث فضای مجازی امتیازات ویژه ای دارد، اظهار داشت: بخش مهمی از اینترنت کشور از طریق لینک های مستقر در سیستان و بلوچستان به کشور ارسال می شود.
وی ادامه داد: کاربران تهرانی بخش مهمی از پهنای باندشان را از استان سیستان و بلوچستان می گیرند در نتیجه در این استان می توان در بحث سرور های اینترنتی به شرطی که وزارت ارتباطات همکاری نماید قویترین سرور های بین المللی را راه انداخت چون بیشتر ترافیک ها از این استان به استان های دیگر ارسال می شود.
مومن نسب افزود: مردم استان سیستان و بلوچستان به دلیل اینکه به مبدا ترافیک نزدیک اند می توانند با قیمت ارزان تر و سرعت بیشتر از اینترنت استفاده نمایند.
سیستان و بلوچستان ظرفیت تبدیل شدن به یکی از قطب های آی تی ایران را دارد
کارشناس فضای مجازی کشور با بیان اینکه در بحث خلاقیت در سیستان و بلوچستان ظرفیت های زیادی وجود دارد، گفت: وجود قومیت ها و هم مرزی با کشور های مختلف چه دریایی و چه زمینی می تواند از مزیت های استان سیستان و بلوچستان محسوب شود از طرف دیگر استان سیستان و بلوچستان یکی از بزرگترین استان های کشور محسوب می شود لذا باید از این ظرفیت استفاده کرد.
وی بیان کرد: اگر جوانان سیستان و بلوچستان بتوانند خلاقیت را به کار خود اضافه کنند شاهد آینده خوبی از نظر فناوری اطلاعات در استان خواهیم بود و به قدری این آینده روشن خواهد بود که به یکی از قطب های فناوری اطلاعات و آی تی در کشور محسوب شود.
مومن نسب در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر این ظرفیت به صورت بالقوه در استان وجود دارد لذا سیاست گذاری و تسهیل گری این ظرفیت بالقوه را به بالفعل تبدیل می کند .
وی اظهار داشت: دولت باید در استان سیستان و بلوچستان که از نظر اشتغال نیاز جدی دارد تسهیل گری نماید و فضا و زیر ساخت ها را آماده کند تا جوانانی که در این استان این حرفه را نیاز و علاقه دارند بتوانند در عرصه فناوری اطلاعات اثر گذار باشند.
این کارشناس فضای مجازی کشور با بیان اینکه این ظرفیت نه تنها باعث ایجاد اشتغال می شود بلکه جلوی خروج ارز از کشور هم تا حدود زیادی گرفته می شود.
وی با بیان اینکه مردم و رسانه های استان از این موارد اطلاعی ندارند، گفت: اگر مردم بدانند ترانزیت اطلاعات از این استان انجام می شود قطعا مطالبه می کنند تا حقی از آنها ضایع نشود و در اینصورت هر کسی که در کشور از اینترنت استفاده می کند باید درصدی از پول را به استان سیستان و بلوچستان بدهد.
کارشناس فضای مجازی کشور با بیان اینکه 7 روز دیگر فرصت سه ماهه ای که حضرت آقا به شورای فضای مجازی دادند تمام می شود، بیان کرد: 17 اسفند ماه در شورای عالی فضای مجازی تک تک اعضاء باید در خصوص رفع مشکلات فضای مجازی در کشور در این مدت سه ساله پاسخ دهند لذا این کار رسانه ها است که باید پیگیری نمایند.
جشنواره وب استان سیستان وبلوچستان باید به صورت بین المللی برگزار شود
وی در خصوص برگزاری جشنواره های وب در استان گفت: برگزاری جشنواره ها در حوزه فضای مجازی نه تنها باعث ایجاد انگیزه در قشر جوان می شود بلکه باعث می شود سیاست گذاری ها نیز در این حوزه انجام شود یعنی جوانانی که در این جشنواره ها شرکت کرده اند سعی می کنند شاخص ها و کاربرگ های جشنواره را در سال های آتی رعایت نمایند تا برای دوره های بعد جشنواره خود را به استاندارد های جشنواره نزدیک نمایند که این باعث رقابت و پیشرفت می شود.
مومن نسب با بیان اینکه اگر به صورت عادلانه داوری و جوایز بهتری هم در نظر بگیریم و استاندارد های ما هم دقیق تر باشد، اضافه کرد: این ها باعث خلاقیت و ایجاد رقابت و پیشرفت در عرصه فضای مجازی قشر جوان می شود.
این کارشناس فضای مجازی کشور افزود: سال آینده باید تعداد سایت ها و بلاگ های بیشتری در جشنواره حضور داشته باشند لذا باید جایزه خلاق ترین رسانه و تعاملی ترین رسانه را هم به شاخص های جشنواره اضافه کرد تا جوانان استان خلاقیت خود را رشد دهند.
وی ادامه داد: استان سیستان و بلوچستان به دلیل هم مرزی دریایی و زمینی با برخی کشور ها باید جشنواره های وب را به صورت بین المللی برگزار کند تا نه تنها سایت ها چند زبانه شوند بلکه سایت های استان نیز تاثیر گذار تر باشند و بتوانند به رسانه ای فعال تبدیل شده و پیام شان آن سوی مرزها هم دیده شود.
مومن نسب تصریح کرد: باید چنان جشنواره وب را قوی کار کنیم تا از کشور های حاشیه خلیج فارس نیز در این جشنواره حضور یابند.
کارشناس فضای مجازی افزود: یکی از کارهای دیگری که باید در جشنواره وب لحاظ شود ورود به حوزه تلفن همراه و اپلیکیشن و شرکت هایی که زیر ساخت های فضای مجازی را در استان مثل شرکت های تامین کنده اینترنت از نظر کیفیت فراهم می کنند است لذا باید هر ساله در این جشنواره ها این شرکت ها را نیز ورود داد تا رقابت بالا رفته و خدمات دهی ها بهتر شود و سرور هایی را در اختیار رسانه ها قرار دهند که به ازای هر یک بازدید به آنها پول دهند.
وی در پایان به رسانه ها توصیه کرد که چشم انداز خود را بین المللی و کشوری قرار دهند تا بتوانند دیده شوند لذا باید تعامل خود را با سایت های کشوری، بین المللی و مردم استان بیشتر کنند.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcci4qe.2bqpi8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما