تاریخ انتشار :جمعه ۱۵ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۲۰
فرمانده پلیس راه شمال سیستان و بلوچستان گفت: در 11 ماه امسال8 درصد مرگ و میر ناشی از تصادفات در سیستان و بلوچستان افزایش داشته است.
افزایش 8 درصدی مرگ و میر ناشی از تصادفات در سیستان و بلوچستان/
افزایش 8 درصدی مرگ و میر ناشی از تصادفات در سیستان و بلوچستان/
به گزارش خبرنگار انتظامی عصر هامون، سرهنگ ایوب شرافتی در جمع خبرنگاران در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران در زاهدان به تشریح عملکرد 11 ماهه پلیس راه سیستان و بلوچستان پرداخت و اظهار داشت: 53 درصد تصادفات 11 ماهه امسال در محورهای فرعی و 47 درصد در محورهای اصلی به وقوع پیوسته است.
وی افزود: در 11 ماه امسال بر اساس آمار پزشکی قانونی، تعداد کشته شده‌های تصادفات جاده‌ای در سیستان و بلوچستان هشت درصد در مقایسه با مدت مشابه در سال قبل افزایش داشته است.
فرمانده پلیس راه شمال سیستان و بلوچستان بیان کرد: محورهای زاهدان - خاش، خاش - سراوان، زرآباد کهیر و دلگان به بزمان بیشترین آمار وقوع تصادفات را در مدت فوق به خود اختصاص داده‌اند.
سرهنگ شرافتی ادامه داد: 53 درصد تصادفات 11 ماهه امسال در محورهای فرعی و 47 درصد در محورهای اصلی به وقوع پیوسته است. با توجه به حساسیت محورهای روستایی و نبود مامور پلیس راه در آن محورها نیاز است دوربین‌های کنترلی در آن محورها نصب شده و تا ضمن بازدارندگی با متخلفان نیز برخورد شود.
وی با بیان اینکه 55 درصد تصادفات به دلیل واژگونی و خروج از جاده رخ داده است، گفت: با توجه به فاصله زیاد بین شهرها در این استان، خستگی و خواب‌آلودگی دلیل اصلی تصادفات واژگونی است.
 فرمانده پلیس راه شمال سیستان و بلوچستان گفت: 59 درصد تصادفات 11 ماهه امسال، در شعاع 30 کیلومتر ورودی و خروجی شهرها رخ داده است.24 درصد کل کشته‌شدگان بر اثر تصادفات مربوط به تصادفات خودروهای حامل سوخت غیرمجاز و اتباع بیگانه بوده است.
وی با بیان اینکه 52 درصد از تصادفات در بازه زمانی روز رخ داده است، گفت:  59 درصد تصادفات مربوط به خودروی سواری و 19 درصد مربوط به وانت‌بارها است. در 11 ماهه امسال، 6 هزار و 965 دستگاه خودرو را در اثر تخلفات رانندگی توقیف و برای 624 هزار و 919 فقره نیز جریمه نوشته شده است.سیستان و بلوچستان از نظر رکورد سرعت غیرمجاز رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.
فعالیت 80 گشت محسوس پلیس‌راه در محورهای سیستان و بلوچستان
وی پیرامون عملکرد طرح نوروزی پلیس‌راه سیستان و بلوچستان اظهار کرد: طرح نوروزی پلیس‌راه همزمان با سراسر کشور از 25 اسفندماه جاری آغاز و تا 16 فروردین ماه سال آینده ادامه دارد.
فرمانده پلیس راه شمال سیستان و بلوچستان افزود: در این مدت 80 گشت محسوس پلیس‌راه به همراه 30 تیم انتظامی در محورهای مواصلاتی مستقر بوده و اقدامات کاهش ترافیک را بر عهده خواهند داشت.
سرهنگ شرافتی ادامه داد: با همکاری سایر ارگان‌ها تلاش می‌کنیم، 14 تیم نامحسوس نیز برای کنترل ترافیک و کاهش وقوع تصادفات در محورهای سیستان و بلوچستان مستقر کنیم.
وی با اشاره به اعمال محدودیت‌های ترافیکی برای کامیون‌ها در مدت تعطیلات نوروز، افزود: در روزهای 29 اسفند، چهار و 14 فروردین ماه برای تردد کامیون‌ها و کشنده‌ها به ویژه در محورهای اصلی محدودیت‌های ترافیکی اعمال می‌شود.
فرمانده پلیس راه شمال استان بیان کرد: قبل از آغاز طرح نوروزی، طرح برخورد با خودروهای پلاک مخدوش با همکاری عوامل انتظامی و ایست بازرسی‌ها در محورهای سیستان و بلوچستان اجرا می‌شود.
وی اضافه کرد: با هدف ارتقا ایمنی، افزایش رضایتمندی مردم و رسیدگی به موقع به سوانح و تصادفات جاده‌ای، در هنگام وقوع تصادفات خسارتی تا مبلغ 5 میلیون تومان نیاز به حضور پلیس در صحنه تصادف نبوده و طرفین می‌توانند با توافق یکدیگر به بیمه مراجعه و مدارک خود را ارائه و خسارت خود را دریافت کنند.
سرهنگ شرافتی با بیان اینکه نقاط پرحادثه در محورهای سیستان و بلوچستان شناسایی و آشکارسازی شده است، افزود: تصادفات جاده‌ای به سه عامل انسان، راه و وسیله نقلیه بر می‌گردد که با فرهنگ‌سازی می‌توان سهم عامل انسانی را در این موضوع کاهش داد.
وی بیان کرد: مرور مجدد آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی، صبوری و گذشت در هنگام رانندگی قطعا از بسیاری از حوادث رانندگی کاسته و از وقوع تصادفات جلوگیری می‌کند.
شرافتی ادامه داد: سیستان و بلوچستان جزو فقیرترین استان‌ها در زمینه راه‌ است و از نعمت بزرگراه و آزادراه نیز آنگونه که باید برخوردار نیست و این عوامل در بروز تصادفات تاثیر بسزایی دارد.
فرمانده پلیس راه شمال سیستان و بلوچستان اضافه کرد: قاچاقچیان و خودورهای حامل سوخت و اتباع بیگانه در محورهای این استان باعث بروز تصادفات دلخراش شده و بعضا در اینگونه تصادفات انسان‌های بیگاه جان خود را از دست می‌دهند.
این مسئول خودروی سواری پراید را یکی از نا امن‌ترین خودروها عنوان کرد و گفت: در همه تصادفاتی که پراید حضور داشته تمامی سرنشینان آن کشته شده‌اند.
وی از افزایش هشت درصدی کشته شدگان در تصادفات جاده‌ای در 11 ماهه امسال در سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: 53 درصد تصادفات در محورهای فرعی و 47 درصد در محورهای اصلی به قوع پیوسته و بیشترین علت تصادفات نیز واژگونی و خروج از جاده بوده که خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان عامل اصلی گزارش شده است.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdccixqe.2bqeo8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما