تاریخ انتشار :شنبه ۲۸ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۵۱
چند روزی است ساکنان شهر دوست محمد مرکز شهرستان هیرمند با کمبود شدید آب مصرفی روبرو هستند واین امر با انتشار خبر ها بر خروجی بسیاری از سایتها وخبرگزاریها باز تاب گسترده ای را در منطقه در پی داشت
تشدید بحران کم آبی در شهرستان هیرمند/صدور بیانیه تنها راه حل مسئله
تشدید بحران کم آبی در شهرستان هیرمند/صدور بیانیه تنها راه حل مسئله
به گزارش سرویس اجتماعی عصر هامون به نقل از ندای هیرمند، چند روزی است ساکنان شهر دوست محمد مرکز شهرستان هیرمند وروستاها با کمبود شدید آب مصرفی روبرو هستند واین امر با انتشار خبر ها بر خروجی بسیاری از سایتها وخبرگزاریها باز تاب گسترده ای را در منطقه در پی داشت واین در حالی است که با گذشت چندین روز بحران شدیدتر از قبل ادامه داشته ومسئولین کمتر توجهی به این موضوع نداشته وبجای رفع مشکل بصورت کارشناسی شده تنها به صدور بیانیه در توجیه عملکرد ضعیف سازمان اکتفا نموده و گویا زندگی ومعیشت مردم رنج کشیده این شهرستان اهمیت چندانی ندارد.
هرچند مهندس پیری فرماندار شهرستان هیرمند در ابتدای آغاز بکار و به منظور سامان دادن به وضعیت موجود شهرستان در تمام زمینه ها برنامه هایی جامع وکاربردی را تبیین وارائه نمودند که رفع مشکل مردم ومنطقه در تعامل با ادارات وسازمانها از مهمترین این برنامه ها بشمار می رفت وتلاشهای فراوانی صورت گرفته تا این تعامل صرفا” در امر خدمت به مردم منطقه حفظ گردد اما تا مادامی که مدیران اجرائی در یک شهرستان با مدیر ارشد در هرم مدیریتی و تصمیم گیری همسو نباشند نتیجه ای قابل قبول را در پی نخواهد داشت.
با تشدید بحران کم آبی و افت فشار آب در شهر دوست محمد وروستاها که ساعتها قطعی آب را در پی داشت ، فرماندار شهرستان هیرمند با شواهد موجود وآنچه این روزها درسطح شهرستان هیرمند در جریان است واز نارضایتی شدید مردم از وضعیت کمبود آب در منطقه حکایت می کند در مصاحبه ای اختصاصی باواقف بودن بر تمام امور واقیعتهای را مطرح که گویا این موضوع نگرانیهای را در دیگر سطوح مدیریتی به دنبال داشته و نتیجه آن صدور بیانیه با واکنشی تند به این مصاحبه بدون اشاره به رفع مشکل حاد مردم منطقه صورت گرفته است .
اکنون این سوال مطرح است ، اگر همه ما به دنبال خدمت به مردم رنج کشیده سیستان هستیم چرا بجای خدمت صادقانه در صدد توجیه غیر منطقی عملکردی هستیم که اکنون بعنوان یک معضل در جامعه خودنمایی می کند . آیا زمان آن نرسیده است تا دست در دست هم برای رفع مشکلات مردم وسیستانی آباد تلاش کنیم؟
حدود ۶ سال از شهرستان شدن هیرمند می گذرد ودر این مدت زمان طولانی آبفای شهری در این شهرستان اسقرار داشته است ،آیا این امکان وجود نداشت که تغییری جدی در زیرساختهای آبرسانی این شهر مرزی صورت گیرد . وسیستم آبرسانی مستقل برای شهردوست محمد تعبیه گردد تا اکنون با این مشکل روبرو نباشیم ؟ پس در طول این ۶ سال چه خدمتی جز اخذ صورت حساب آب مصرفی وقطع نمون انشعاب مشترکین صورت گرفته است. ایکاش همان اندازه که به قطع انشعاب مشترکین درصورت تاخیر در پرداخت حق آبه مصرفی به جهت فقر اقتصادی ومادی اهمیت می دهیم به درصدی ازآن در چگونگی توزیع آب در منطقه وبازسازی شبکه آبرسانی اهمیت می دادیم تا اکنون شاهد کم آبی با این گرمای طاقت فرسا آنهم دردمای ۴۵ تا ۵۰ درجه با زبان روزه نباشیم .

این در حالی است که جهت توزیع آب شرب شهر دوست محمد مرکز شهرستان هیرمند از سیستم آبرسانی روستائی استفاده می گردد وآبفای روستایی نیز اولویت اصلی خود را تامین آب روستاها مطرح می کند .هرچند این روزها در بسیاری از روستاها خصوصا” بخش شمالی شهرستان (بخش قرقری) وروستاهای همجوار مشکل کم آبی کاملا” مشهود است .
با این اوصاف آیا زمان آن نرسیده است تا بجای تهیه فیلم وتصویر به منظور ارائه گزارش چاره ای اساسی اندیشیده شود ؟ با علم بر اینکه ارائه گزارش از لازمه های پویایی هر سازمان محسوب می گردد اما این گزارشات ومستندات زمانی با ارزش است که مشکلی در آن زمینه وجود نداشته باشد وخدمتی صادقانه وتاثیر گزار ارائه شده باشد. وکسانی که در راس سازمان قرار دارند صرف نظر از آنچه در گذشته در جریان بوده به فکر چاره ای موثر در رفع مشکلات مردم ومنطقه در شرایط کنونی باشند که بطور حتم انتخاب مدیران در تمام رده ها به منظور تغییر در ساختارهای موجود ودر جهت تقویت نقاط ضعف گذشته صورت می گیرد . پس اینکه ما بخواهیم عملکردگذشته گان را به امروز ربط دهیم ضمن زیر سوال بردن وظیفه قانونی خود با بررسی عملکرد در چند سال گذشته از آنچه دردیگر مناطق سیستان شاهد بوده ایم به این نتیجه خواهیم رسید که کاری مثبت در این زمینه صورت نگرفته است .
هنوز فریادهای مردان وزنان شهر علی اکبر را در عطش وتشنگی در حالی که مخاطب خاصشان ما مسئولین هستیم ازیاد نبرده ایم که برای چهارمین سال متوالی با مشکل کم آبی روبرو هستند وپیر مردان وپیرزنان این شهر شب را برای ذخیره ۲۰ لیتر آب به صبح می رسانند (تصویر زیر گویای این واقعیت تلخ ودردناک است) اکنون چگونه میتوان این حقیقت تلخ را که تصاویر حکایت می کند انکار کرد ؟
کم آبی شهر علی اکبر
صرف نظر از کمبود فیزیکی آب وبی توجهی وسوء مدیریت در سامان دادن به میزان آبی که در ماههای گذشته در سیستان جریان داشت و باعث هدر رفت میزان قابل توجهی از آن در زمینهای لم یزرع گردید و همچنین تاثیر عوامل گوناگون طبیعی ومحیطی ،‌ آنچه کارشناسان در معضل آب مطرح می کنند نتیجه آن فقرو تنگدستی است .اکنون که تامین آب در بخش کشاورزی از طرحهای مهم اخیر درسیستان مطرح است مسئولین محترم بدور از هر گونه توجیه در مرحله نخست به آب شرب مردم منطقه با اعتقاد بر مایه حیات بودن آن اهمیت داده زیرا از هرچه بگذریم گذر از آب امری دشوار است .
با برنامه های قابل قبول تلاش نمائیم تا مشکل مردم را که سالهاست رنج ومشقت را در تمام زمینه ها تحمل می کنند مرتفع وحدافل آب خوردن را از آنان دریغ ننمائیم .
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdccopqp.2bqe48laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما