تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۱۶
حلیمه عالی در یک قدمی استیضاح وزیر علوم تحت فشار در یک تغییر موضع ناگهانی امضای خود را پس گرفت.
کرنش خانم نماینده در برابر فشارها/ پشت پرده پس گیری امضای دکتر عالی چیست؟
به گزارش سرویس سیاسی عصرهامون ، همزمان با اعلام امضای دو نماینده استان ذیل نامه استیضاح وزیر علوم موج عظیمی از فشارها توسط صاحبان قدرت و رسانه های اصلاح طلب در استان علیه این دو نماینده صورت گرفت.
حلیمه عالی و حسینعلی شهریاری تنها نمایندگان سیستان و بلوچستان از 51 امضاء کننده استیضاح فرجی دانا می باشند که از ابتدای اعلام نام این نمایندگان ، توسط گروه های تندرو و افراطی اصلاح طلب تحت فشار قرار گرفته اند که در نتیجه این فشار ها و در تغییر موضعی ناگهانی شاهد چرخش 180 درجه دکتر عالی نماینده مردم سیستان و پس گرفتن امضا در یک قدمی استیضاح می باشیم.
امضای دکتر عالی که می توانست به عنوان یک برگ برنده به صورت مستقیم در پیشرفت علمی استان نقش داشته باشد، با وعده هایی که وظیفه مسلم وزارت علوم در قبال این استان است می سوزد.
روابط عمومی دفتر دکتر عالی در اطلاعیه ای به عصرهامون علت بازپس گیری امضای دکتر عالی را شروط ذیل عنوان نمود:
1-افزایش سرانه بودجه دانشگاه های تحت نظر وزارت علوم
2-افزایش جذب نیرو بومی مورد نیاز دانشگاه اهم از کادر و استاد
3-تعیین تکلیف وضعیت دبیرستان دانشگاه زابل که بصورت غیرانتفاعی در آمده است که با سیاست نخبه پروری در مناطق محروم مغایرت دارد
4-تجهیز و آماده سازی ارتقا سطح علمی دانشگاه های سیستان
5-تخصیص بودجه پژوهشی برای دانشگاه زابل بخصوص در بحث تالاب وریز گردها
6-افزایش جذب دانشجو در رشته های تخصصی دانشگاه های منطقه مطابق با سیاست های اشتغال زایی منطقه ورفع محرومیت زدایی.
برخی فعالان دانشگاهی استان معتقند این شروط در حالی توسط خانم نماینده به قیمت عقب نشینی از استیضاح مطرح شده که در واقع وظیفه مسلم وزارت علوم در قبال تمامی دانشگاه های استان است و این بندها جزء برنامه پیشرفت هر دانشگاهی می باشد.
این فعالین دانشگاهی بیان داشتند ماجرا به اینجا ختم نمی شود و تلاش های پشت پرده برخی افراطیون اصلاح طلب برای تثبیت جایگاه خود سبب شده تا به هر وسیله ای نظر نمایندگان استان را در جهت منافع خود تغییر دهند.
در همین راستا علیرضا رضوانی که ریاست فعلی دانشگاه سیستان و بلوچستان را برعهده دارد در حالی سنگ حمایت از وزیر را به سینه میزند که عمر ریاست وی در این دانشگاه به پایان رسیده و تعیین جایگزین وی در دستور کار وزارت علوم و تحقیقات و فناوری می باشد.
همچنین چندی پیش علی اصغر جمشید نژاد معاون سیاسی-اجتماعی استانداری در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون از جابجایی قریب الوقوع ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان خبر داده بود که این حمایت رئیس دانشگاه را میتوان آخرین تقلای وی برای ماندن بر منصب ریاست برشمرد.

انتهای پیام/9507 https://www.asrehamoon.ir/vdccs0qp.2bq4p8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهدي
خانم عالي از شما بعيد بود اميدوارم در زمان تبليغات ااينده بتوانيد خوب از اين اقدامتان دفاع كنيد
نادر
متاسفانه برخی مرضای سیاسی تحت هرنامی چه نماینده وچه مسئول وغیر مسئول در خارج ازنهاد دولت که در سایر نهادهها غیر مجموعه دولت فعالیت دارند وقتی کسی پی به نیت شوم وبدخواهانه آنان بده واشتباه خود را تصحیح میکنند مورد تهاجم قرار میگیرند مانند خانم دکتر عالی.بخدا هدف اکثر امضاکنندگان استیضاح وزیر علوم درد دانشگاه نیست ناشی از بیماری سیاسی است که دارند .
محمد
خیلی بی سوادی عصر هامون:
اهم؟؟؟؟؟!! از کادر و هیات علمی؟
بدتر از اون، رفع محرومیت زدایی؟؟؟؟؟!!!!
با دیدن این هنر تو در کسری از ثانیه به حقیقت سخنان و آرمانهات ایمان آوردم.
با نوشتن از اون نماینده بی سواد بی تدبیر و بدتر از اون همراهی با فتنه گران در مسیر حرکت رو به جلوی دولت خودت رو روز به روز بیشتر می شناسونی.
مثل غوغایی که با انتشار مصاحبه رییس محترم دانشگاه زابل به راه انداختی.
بهتر هست نوشتن رو کنار بگذاری و به همون شغل شریف خودت برگردی برادر .
هم اتاقیت
آخه محمد خنگ هرکی ندونه من خوب می دونم شگرد عصرهامون اینکه که در هیچ متنی تغیر ایجاد نمیکنه این متنم که تو ملا نقطه ای دیدی متن ارسالی دفتر خود نماینده هست که توی همه سایتها همین خورده پس برو به نماینده ای که ازش می پری بخند خخخخخخخخخ
تازه از رییس دانشگاه نگو که چندتا مورد دارم برای عصرهامون میفرستم تپل پیگیری کنه ایندفعه خیلی چیزها معلوم میشه.
آقای دکتر نما
ناظر رویداد های زندگی
چرا امضا کنید که پس بگیرید؟
اگر از اول بخاطر منافع بود و اون 6 شرطی که گفتید اینها واقعا ارزش امضا نداشت اما خانم عالی به اون سایت حامی خودتون در سیستان بگید شفاف سازی کنه نه به .... بپردازه.
آیا دغدغه برای عزل وزیر تنها همان شش مورد بود ؟
پس دفاع از ارشهایی که ادعا کرده بودید چه شد امیدوارم به پیشگاه حضرت حق شرمسار نباشیم.
ازاده
افرین دکتر عالی گذشت بهترین کار شما هست.
ما ورزشکاران هم از شما تشکر میکنیم.
عصر هامون جان ،جو گیر نشو .باند و باندکشی نکن.حالا رضوانی زیر نظر همین وزیر انجام وظیفه میکنه و باید از او حمایت کنه تا اخرین لحظه ریاستش.
شما اختلاف نداز جیگر( کلاه قرمزی)
خیلی سوالات هست که سایر نمایندگان استان باید بهش جواب بدن درخصوص اینکه چرا در استیضاح فرجی شرکت نکردند.
امیدوارم پاسخ صحیح و بی حاشییه ای بدن چون مردم سیستان و بلوچستان به خوبی به مسایل آگاه شدن
رضا
راجب اوکاتی هم بنویسید.برا موندن پشت میز چقد دست و پا زدن؟
احمد
رضا جون اون که 2 سال دیگه از ریاستش مونده نماینده ها خودشون رو کشتن وزیر حاضر شد استیضاح بشه ولی از این جور معاملات نکنه. اگه اهل معامله بود که ماندگار میشد در ضمن این ادبیات کوچه بازاری رو بزار کنار
خودم
طنز: زن که بشه نماینده همینه ترسیده نگران نباشید
جدی: استیضاح وزیر علوم با امضا و بی امضا امثال خانم عالی ... انجام میشه و شاهد رشد تعالی علمی کشور هستیم
نصیری
خانم عالی متاسفانه گول وعده ها و پادر میانی کسی رو خورد که قول داده بود سیستان منطقه آزاد بشه اما نشد
حتی در دستور کار برای منطقه آزاد شدن هم نیست
حالا باز هم خانم عالی خام این آقا شده و نسیه رو به نقد ترجیح داد
نمایندگان مردم باید پاسخگوی اجحاف در حق مردم باشند
موافقم

سیستان با وعده و قول و .. آباد نمی شود

سیستان با عمل آباد می شود
نکته بین
چند سوال ذهن من رو به عنوان یک شهروند دانشگاهی مشغول کرده و از کسانی که بهشون رای دادم به عنوان حق مسلم خودم جواب میخوام ۱- در قضیه وزارت علوم یک طرف قضیه دانشگاهیان بودند شما برای استیضاح وزیر علوم با کدام دانشگاه و دانشگاهی در سیستان نشست داشتید و مشورت گرفتید و به این جمع بندی رسیدید که وزیر باید استیضاح شود؟ ما که شاهد برگزاری نشستی حداقل در دانشگاه زابل نبودیم. دانشگاه زابل بالغ بر ۴۰۰ عضو هیات علمی و ۱۱ هزار دانشجو اعم از کارشناسی، کارشناسی ارشد، و دکتری و ۸۰۰ کارمند دارد طرف مشورت شما چند نفر از این افراد بودند حداقل بگویید ۲۰ نفرکه ما دلمان خوش شود. در غیر اینصورت شما شعور این قشر را نشانه رفته اید که جای تاسف دارد. ۲- می فرمائید دغدغه شما سیستان است پس نقشی برای سیستانی در این دغدغه درنظر بگیرید و از فرهیختگان برای تصمیمات بزرگ مشورت بخواهید ۳- عذر میخواهم عزیزان شما وکیل مردم هستید و شما را برای اخذ تصمیمات بزرگ، کارهای کلان و پیگیری این کارها انتخاب نموده اند پس در پی مطالبات و خواسته های بحق مردم سیستان باشید نه پی گیر اینکه که چه کسی؟ و در کجا؟ استخدام شود. چه کسی را جایی بگذارند؟ و یا بردارند؟ اصلا در شرح وظایف و حتی شان یک نماینده پی گیری این قبیل کارها نیست. ۴- می فرمایید استیضاح را پس گرفته اید برای پیشرفت آموزش عالی منطقه، عذر بدتر ازگناه، آب رفته به جوی بازنمیگردد، اگر با مشورت و کار کارشناسی و دلیل قانع کننده نامه استیضاح امضاء میشد که نباید امضایتان را با وعده وعید پس میگرفتید که انتظارمان این بود که بر رای تان پافشاری نمائید.
بیائید شش بندی راکه فرمودید مورد بحث قرار دهیم آیا مفاد محکمه پسندی برای معامله هست:
۱-افزایش سرانه بودجه دانشگاه های تحت نظر وزارت علوم
۲-افزایش جذب نیرو بومی مورد نیاز دانشگاه اهم از کادر و استاد
۳-تعیین تکلیف وضعیت دبیرستان دانشگاه زابل که بصورت غیرانتفاعی در آمده است که با سیاست نخبه پروری در مناطق محروم مغایرت دارد
۴-تجهیز و آماده سازی ارتقا سطح علمی دانشگاه های سیستان
۵-تخصیص بودجه پژوهشی برا ی دانشگاه زابل بخصوص در بحث تالاب وریز گردها
۶-افزایش جذب دانشجو در رشته های تخصصی دانشگاه های منطقه مطابق با سیاست های اشتغال زایی منطقه و رفع محرومیت زدایی
بند ۱ پی گیری افزایش سرانه بودجه از وظائف عادی یک نماینده می باشد که با گرفتن مشورت از دانشگاه می تواند موثر واقع شود. بند ۲ استخدام کارمند طبق قانون کشوری باید از افراد بومی همان منطقه باشد که این در کل کشور رعایت میشود. برای جذب استاد نیز در وزارت علوم آیین نامه داریم که طبق آیین نامه طی یک رقابت استاد(فارغ از بومی و غیر بومی بودن) جذب دانشگاه میشوند که تغییر این آیین نامه به گمانم برای جذب استاد بومی به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی نیاز دارد. بند ۳ شما چرا خانم؟ به خاطر خدا سیاه نمایی نفرمائید؟ شما میدانید که دانشگاه پول ایاب و ذهاب و تکثیر کاغذ از دانش آموز میگیرد ( در این سالهای کم پولی دولت، بودجه زیادی را به دانشگاه تحمیل میکند) که حتی المقدوراین وجه از بچه های کم بضاعت دریافت نمیشود. کاش شما به جای این حرف افرادی مانند خودتان که، وضعیت مالی بهتری دارند را ترغیب مینمودید که به مدارس دانشگاه کمک کنند (به عنوان خیرین) تا این مدارس برای استعدادهای این منطقه پا برجا بماند. بند ۴ مبهم هست. بند ۵ بخشی از همان بند ۱ میباشد هم چنین همکاری دستگاههای اجرائی مرتبط با موضوع تالاب و ریزگردها با دانشگاه به این امرمی تواند سرعت ببخشد. بند ۶ از سیاستهای خود وزاررت علوم می باشد. پس دعوا سر چی بود ؟؟؟!!!
درود بر ایشان