تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۱۰
محمد مرزیه با بیان اینکه بیکاری و فقر عامل اصلی بسیاری از جرائم در این استان به ویژه در بحث مواد مخدر است، گفت: بسیاری از افراد مجرم به خاطر رقم‌های ناچیز از جمله 50 تا 100 هزار تومان مرتکب جرائم بزرگ بویژه در موضوع مواد مخدر می‌شوند.
بیکاری و فقر عامل اصلی بسیاری از جرائم در استان است
بیکاری و فقر عامل اصلی بسیاری از جرائم در استان است
به گزارش سرویس حقوقی عصرهامون به نقل از دادمردان، محمد مرزیه  در دیدار با اطهره نژادی معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی حوزه معاونت رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده در سالن اجتماعات اداره کل زندان‌های سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در زمینه حمایت از خانواده‌های زندانیان پیچیدن یک نسخه واحد برای تمام استان‌ها نتیجه نخواهد داد، بلکه باید برای هر استان با توجه به موقعیت، شرایط و بافت فرهنگ و اجتماعی آن برنامه‌ریزی کرد.

دادستان عمومی و انقلاب زاهدان افزود: طرح توانمندسازی خانواده‌های زندانیان و معدومین اگر به صورت درست و کارشناسی در سیستان و بلوچستان اجرایی شود، قطعاً ارتقای امنیت بیشتر را به دنبال خواهد داشت.

وی با بیان اینکه بیکاری و فقر عامل اصلی بسیاری از جرائم در این استان به ویژه در بحث مواد مخدر است، گفت: بسیاری از افراد مجرم به خاطر رقم‌های ناچیز از جمله 50 تا 100 هزار تومان مرتکب جرائم بزرگ بویژه در موضوع مواد مخدر می‌شوند.

این مسئول ادامه داد: اجرای طرح توانمندسازی اقتصاد خانواده زندانیان و معدومین عامل مهمی برای جلوگیری از گرفتار شدن این قشر در دام ناهنجاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی است.

وی ادامه داد: خانواده‌های زندانیان به ویژه معدومین مستعد آسیب‌های اجتماعی و ناهنجاری‌های مختلف هستند که قطعاً ایجاد اشتغال مناسب برای آنها و بررسی مشکلاتشان از این معضلات جلوگیری خواهد کرد.

مرزیه بیان کرد: تعدادی از خانواده زندانیان به دلیل نداشتن شناسنامه و بی‌هویت بودن از خدمات بیمه سلامت و یارانه و تحصیل برخوردار نیستند که این خود سبب شده تا از نظر اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی با مشکلات عدیده‌ای مواجه باشند.

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی حوزه معاونت رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ‌نیز در این دیدار اظهار کرد: هدف از سفر به سیستان و بلوچستان پایش و ارزیابی طرح توانمندسازی خانواده‌های زندانیان است که با حمایت این معاونت و انجمن ایرانیان در 6 استان کشور از جمله سیستان و بلوچستان در حال انجام است.

اطهره نژادی افزود: این طرح با دقت در این استان در حال انجام است در فاز شناسایی همکاران و مسئولان خوب وارد کار شده‌اند و با توجه به مشکلاتی که برای زنان مورد نظر این طرح وجود داشته راهکارهای خوبی ارائه شده است.

وی از دادستان عمومی و انقلاب زاهدان و مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان استان خواست که به توسعه این طرح کمک کنند و این طرح را فقط تا مرحله اجرا پیگیری نکرده و برای استمرار آن تلاش داشته باشند.

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی حوزه معاونت رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از همه سازمان‌هایی که می‌توانند برای اجرای این طرح همکاری کنند درخواست کمک کرد و گفت: امیدواریم این طرح نتایج خوبی برای ایجاد اشتغال و پیشگیری از ناهنجاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی، خانواده‌های زندانیان را در پی داشته باشد.
انتهای پیام/4382

https://www.asrehamoon.ir/vdccxiqe.2bqoe8laa2.html
منبع : دادمردان
نام شما
آدرس ايميل شما