تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۰۴
صدای زنگ مدرسه در حالی در برخی مدارس سیستان و بلوچستان به گوش می رسد که امسال هم برخی از همشاگردی های قدیمی باید در مدارس غیراستاندارد، علم و ادب مشق کنند و حادثه همواره در کمین این دانش آموزان است.
راشکی: در مناطقی که تعداد دانش آموزان به حد نصاب نرسیده از کانکس استفاده می شود/ مدارس کپری عاملیت ندارد
راشکی: در مناطقی که تعداد دانش آموزان به حد نصاب نرسیده از کانکس استفاده می شود/ مدارس کپری عاملیت ندارد
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصر هامون، در حالی که دغدغه اصلی بسیاری از مدارس کشور، هوشمند شدن کلاسهایشان می باشد برخی مدارس در سیستان و بلوچستان بزرگی شان تنها به اندازه یک کانکس بوده و معلمانی دلسوز و تلاشگر در آنجا مشغول علم آموزی می باشند.
مدارسی که فاقد هر گونه استاندارد و امکانات ابتدایی جهت رفاه حال دانش آموزان و معلمین هستند.
دانش آموزان سیستانی و بلوچ سال هاست که یا در مدارس کپری و یا در مدارس غیراستاندارد، علم و ادب مشق می کنند و حادثه همواره در کمین این دانش آموزان است و این در حالی است که بسیاری از دانش آموزان سایر استانهای کشور در مدارس هوشمند تحصیل می کنند.
برخی روستاییان شهرستان های سیستان وبلوچستان تصاویری برای این پایگاه خبری جهت پیگیری این موضوع ارسال کردند.
در تماسی که پایگاه خبری عصر هامون  با علیرضا راشکی مدیر کل توسعه، نوسازی و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان داشت، وی اظهار داشت: از سال 86- 87 طرح کپر زدایی در سیستان و بلوچستان اجرا شد اما با توجه به شرایط زندگی مردم منطقه یا به حد نصاب رسیدن دانش آموزان در یک روستا بار دیگر کلاس های کپری شکل بگیرد.
وی ادامه داد: با هماهنگی فرماندار شهرستان و آموزش و پرورش مقرر شد مدارس شناسایی و در اولویت کار شهرستان قرار بگیرد.

مدرسه کاهگلی در شهرستان مهرستان
راشکی با بیان اینکه یک میلیارد و 200 میلیون تومان بابت تهیه مدارس پیش ساخته هزینه کرده ایم، تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون بالغ بر 52 کلاس پیش ساخته یا کانکس جایگزین مدارس کپری در استان شد و 12 کلاس نیز چون تعداد دانش آموزان زیاد بود و احتیاج به ساخت در جا داشت، ساخته شد.
مدیر کل توسعه، نوسازی و تجهیز استان با بیان اینکه بیشترین اجرای طرح مدارس پیش ساخته در شهرستان های سراوان، سرباز، راسک، خاش، نیکشهر و بنت صورت گرفته است، افزود: مدارس عشایری از جمله مدارس در جا ساخت است که چون تعداد دانش آموزان زیاد بود این مدارس ساخته شد.
وی بیان کرد: سازمان نوسازی مدارس استان جهت کپر زدایی برنامه هایش را انجام داده است لذا در حال حاضر مدارس کپری عاملیت ندارند و به صورت جزیی در سطح استان وجود دارد.
راشکی با بیان اینکه حد نصاب نرم متوسط کشور 23 دانش آموز است، گفت: مادامی که تعداد دانش آموزان مدرسه به حد نصاب لازم برای یک کلاس استاندارد نرسد ما مجبوریم از کانکس استفاده کنیم.
مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز استان افزود: تعداد دانش آموزان در برخی مناطق کمتر از 2 نفر است لذا نمی توانیم یک مدرسه کامل بسازیم چرا که مدارس پیش ساخته را می توانیم در صورت نبود دانش آموز در یک منطقه جابه جا نماییم.
راشکی در پایان ادامه داد: سازمان نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس استان اعلام آمادگی می کند در صورتی که در منطقه ای هنوز مدارس کپری وجود دارد به شرط تایید فرماندار و در اولویت قرار دادن در برنامه های کاری شهرستان پیگیری و آماده کنیم.
تصاویر ارسالی توسط مخاطبان است.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcdks09.yt0s56a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما