تاریخ انتشار :شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۳۱
در حالی بسیاری از نمایندگان سیستان و بلوچستان به صورت مستقل در انتخابات شرکت می کنند که مشی سیاسی آنها نشان می دهد چندان هم مستقل نیستند.
نمایندگانی با چرخش 180 درجه ای! / چرا سجل سیاسی برخی نمایندگان سیستان و بلوچستان مشخص نیست؟
به گزارش خبرنگار سیاسی عصرهامون، در حالی کمتر از چهارماه به ماراتن مجلس باقی مانده است که اهمیت و جایگاه مجلس شورای اسلامی و نقش حضور مردم در صحنه بر همه روشن است . هر چه از عمر پر برکت جمهوری اسلامی ایران می گذرد و مردم متعهد و انقلابی ایران اسلامی به اهمیت حضور و نقش تعیین کننده خود در تمامی صحنه های انقلاب، آگاهتر می شوند و راز دوام و بقاء انقلاب خود را بهتر در می یابند .
بسیاری از کارشناسان سیاسی معتقدند که نمایندگان باید با سجل و هویت سیاسی مشخص پا به عرصه انتخابات بگذارند تا انتخاب برای مردم راحتر شود و پیگیری مطالباتی که به مردم می‌دهند نیز روشن باشد.
آگاهان سیاسی در حالی بر عیان بودن هویت سیاسی نمایندگان تاکید می کنند که در استان سیستان و بلوچستان داستان متفاوت است، بسیاری از نمایندگان استان با سبدهای رای مشخص پا به ساختمان بهارستان می گذارند.
جایگاه احزاب در سیستان و بلوچستان
نامزدهای نمایندگی مجلس در حالی در استان های دیگر با برندی مشخص پا به عرصه انتخابات می گذارند که نامزدهای مجلس شورای اسلامی در سیستان و بلوچستان همواره خود را به صورت مستقل برای ماراتن انتخابات آماده می کنند و ترجیح می دهند سمت و سوی خود را در همان صحن مجلس و مطابق با وزش باد موافق مشخص کنند انتخاب این تاکتیک نامزدهای مجلس در استان و مخفی کردن هویت سیاسی گاهی موجب چرخش سیاسی این نمایندگان می شود و به یکباره یک نماینده اصولگرا را تبدیل به اصلاح طلب می کند!
نمایندگان کهنه کار استان سیستان و بلوچستان همواره به اصول و خطوط قرمز نظام پایبند هستند اما جوانترها و افرادی که به دنبال دست و پا کردن نامی برای خود هستند و همواره با حضور در کنار افراد شاخص مذهبی و سیاسی استان سعی می کنند خود را به آنها پیوند زنند نه تنها در مجلس صدای آنها شنیده نمی شود بلکه در استان هم به اصطلاح کسی برای آنها تره خورد نمی کند!
بسیاری از مطلعین سیاسی اعتقاد دارند، بهترین سجل سیاسی آن است که افراد عضو تشکیلات احزاب سیاسی باشند.
احزاب کارآمدترین ابزار برای پاسخ گو کردن نمایندگان در همه نظام های برآمده از رای مردم هستند اما در استان سیستان و بلوچستان نامزدهای احتمالی مجلس با رایزنی با افرادی مشخص که سبدهای رایی ثابت در اختیار دارند راه خود را برای ورود به بهارستان آماده می کنند.
نقش کمرنگ احزاب در سیستان و بلوچستان هنگامی عیان می شود که از هشت نماینده استان در مجلس نهم 5 تن از آنها مستقل در انتخابات حضور یافته اند کارشناسان سیاسی استان نیز بر این باورند که انتخابات در استان سیستان و بلوچستان هنوز به صورت سنتی و با توصیه بزرگان انجام می شود.
در حالی کاندیدای پهناور ترین استان کشور ترجیح می دهند اعلام ‌کنند عضو هیچ حزبی نیستند! که در جوامع توسعه یافته نه تنها یک حسن نیت بلکه یک ضعف بزرگی برای کاندیدا محسوب می‌شود. هر چه به سمت روشن شدن جریان های سیاسی با هویت روشن تر پیش برویم مجلس هم به جایگاه واقعی خود نزدیک می‌شود.
اما با فعال شدن اصلاح طلبان در استان سیستان و بلوچستان و جلسات مخفی و عیان آنها به نظر می رسد بزرگان این طیف در استان سعی دارند حول محور حزب تازه تاسیس اتحاد ائتلاف کنند.
نیروهای اصلاح‌طلب با توجه به تندروی‌هایی که از زمان مجلس ششم تا فتنه 88 و امروز انجام دادند، به مهره‌های سوخته‌ای تبدیل‌شده‌اند که کارآمدی چندانی برای این جریان سیاسی ندارند و نظام نیز هیچ اعتمادی به آن‌ها نخواهد داشت.
حزب تازه تاسیس اتحاد که سیاسیون آن را به حزب منحله مشارکت دو می شناسند به واسطه عضویت یکی از اصلاح طلبان شناسنامه دار استان در شورای مرکزی این حزب تحرکات سیاسی خود را به صورت گسترده در سطح استان سیستان و بلوچستان آغاز کرده است و به دنبال رایزنی با برخی افراد شاخص و صاحب سبد رای در استان هستند.
چندی پیش بود که به واسطه کمک های نامرئی افراد طراز اول سیاسی استان خبر حضور آذر منصوری یکی از اعضای شورای مرکزی حزب اتحاد ملت به گوش رسید اما مخالفت مردمی مانع آن شد اما این عده با تلاش های دامنه دار خود موفق شدند علی شکوری راد یکی از فعالان فتنه 88 را به دانشگاه سیستان و بلوچستان دعوت کنند دعوتی که به توهین های شکوری راد به شورای نگهبان و مجلس نیمه تمام رها شد و سبب شد رئیس کل دادگستری استان با هشداری شدید اللحن برای حضور مجدد فتنه گران به استان خط و نشان بکشد.
انتهای پیام/7250 https://www.asrehamoon.ir/vdcenp8f.jh8f7i9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما