ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> شب قدر و بخشیده نشدن چهار گروه | عصر هامون
تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۳۴
شب قدر شبى است پر بركت كه سرنوشت همه موجودات در آن مقدر مى گردد.
شب قدر و بخشیده نشدن چهار گروه
شب قدر و بخشیده نشدن چهار گروه

به گزارش سرویس مذهبی عصرهامون؛ هجده روز از ماه مبارک رمضان گذشت و امشب وعده دیدارمان فرا رسیده است. هر آنچه در همه شب‌های سال انجام دادیم، گذشت؛ امشب زمان جبران است.

دست نیاز و تضرع به درگاه پروردگار دراز می‌کنیم و از درگاه خداوند آمرزش می‌طلبیم بر آنچه از سر غفلت انجام داده‌ایم و با دلی پر از امید به فردایی بهتر، خویش را برای تزکیه نفس آماده می‌کنیم.

در این رابطه حجت السلام سید محمود حسینی طباطبایی در گفت و گو با دادمردان اظهار داشت: ماه رمضان و شب های قدر فرصت خوبی برای بیداری و بصیرت دل ها است و در این شب ها انسان به قوی کردن اراده و نفس خود در برابر وسوسه های شیطان توجه می کند.

وی ادامه داد:مراد از قدر، تقدیر و اندازه ‏گیرى است و شب قدر شب اندازه ‏گیرى است و خداوند متعال در شب قدر حوادث یک سال را تقدیر می ‏کند و زندگى، مرگ، رزق، سعادت و شقاوت انسانها و امورى ازاین قبیل را دراین شب مقدر می ‏گرداند.

وی با اشاره به اینکه در روایات ائمه اهل بیت علیهم السلام شب قدر از شب‏هاى ماه رمضان و یکى از سه شب نوزدهم و بیست و یکم و بیست و سوم است، افزود: در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان تقدیر امور و سرنوشت‌ها، در شب بیست و یکم تحکیم آن و در شب بیست و سوم امضاء مقدرات برای یکسال انسان رقم می خورد.

وی در ادامه با اشاره در این شبها دعا برای تعجیل فرج مولا فراموش نشود، بیان کرد:از اعمال مشترک شب قدر غسل کردن،که بهتر است مقارن غروب آفتاب است و خواندن ۲ رکعت نماز که در هر رکعت بعد از حمد، هفت مرتبه سوره‌ی توحید را خوانده و بعد از نماز هفتاد مرتبه گفته شود: اَستَغفُرِاللهَ وَ اَتوبُ اِلَیهِ خواندن زیارت عاشورا، به جا آوردن صد رکعت نماز، قرآن به سر گذاشتن و احیا نگهداشتن این شبها از دیگر اعمالی است که باعث بخشایش و آمرزیده شدن گناهان می گردد.

طباطبایی خاطر نشان کرد: در شب قدر ۴ گروه مورد بخشش واقع نمی شوند:

۱- کسی که شرابخوار است، شربخوار را اگر توبه نکند خداوند حتی در شب قدر نیز نمی بخشد. یکی ازمحرمات قطعی در اسلام، نوشیدن شراب است.

۲- کسی که عاق والدین است، یکی از گناهان کبیره که برای مرتکب آن وعده عذاب داده شده است ، عاق والدین است. مراد از عاق والدین این است که انسان پدر و مادر خود را باگفتار وکردار خود ناراحت کند و به آنها بی احترامی نماید ، گرچه این بی احترامی بسیار اندک باشد.

۳- کسی است که قطع رحم کند. یکی از رذایل اخلاقی و گناهان کبیره ، قطع رحم است . قطع رحم به معنای رسیدگی نکردن و محبت نداشتن نسبت به نزدیکان است، و از نظر شرعی امر بسیار ناپسندی به شمار می‌رود.

۴- انسان پرکینه

وی در پایان با اشاره به اینکه شب قدر، پر ارزش ترین وقت سال است، گفت: چه خوش است در این شب پر فیض، دست نیاز به سوی خالق بی نیاز برآوردن و عفو و رحمت و وصال و لقای او را طلب کرد.
انتهای پیام/4382

https://www.asrehamoon.ir/vdceve8f.jh87pi9bbj.html
منبع : دادمردان
نام شما
آدرس ايميل شما