> ماجرای رانتی که مانع اشتغال 15 هزار نفر شد | عصر هامون
تاریخ انتشار :چهارشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۱۳
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه واردات گاوهندی از هندوستان می‌توانست 15 هزار شغل در استان سیستان و بلوچستان ایجاد کند، گفت: متاسفانه عده‌ای با قدرت چانه‌زنی بالاتر و رانتی که داشتند سیستم را دور زده و مانع از انجام این اقدام شدند.
رانت خواری که مانع اشتغال 15 هزار نفر شد
رانت خواری که مانع اشتغال 15 هزار نفر شد
به گزارش خبرنگار بهداشت و سلامت عصر هامون، چندی پیش خبری رییس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در همایشی به مناسبت هفته سلامت در خصوص گوشت های آلوده بوفالو عنوان کرده بود که در کشور چه اتفاقی افتاده است که گوشت بوفالو از هند وارد می شود، آن هم گوشت بوفالوهای پیر و قارچ زده! که مسلماً نشئت گرفته از رانت خواری و سوءاستفاده های شخصی و گروهی است که این مجوزها داده می شود.
در تماسی که پایگاه خبری عصر هامون با شهریاری رییس کمیسیون بهداشت و سلامت در مجلس شورای اسلامی در خصوص پیگیری های این موضوع داشت، وی گفته بود که سال گذشته این گوشت ها وارد شده و امسال هیچ گوشت بوفالویی وارد نشده است.
رییس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در بازدیدی که چندی پیش از موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی کشور داشت، با بیان اینکه مسئولان ابتدا اعلام کردند که در دو سه سال اخیر گوشت بوفالو وارد نکرده اند، گفت: اما بعدها آزمایشات خلاف این ادعا را نشان داد.

استفاده از گوشت بوفالو در سوسیس و کالباس ممنوع شد
حسین‌علی شهریاری در گفت و گو با خانه ملت درباره آخرین وضعیت واردات گوشت بوفالو به کشور، گفت:‌ کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بعد از آنکه از واردات گوشت بوفالوی هندی به کشور و خطر آلوده بودن این گوشت‌ها اطلاع پیدا کرد، 2 نشست خود را به بررسی وضعیت این گوشت‌ها با حضور مسئولان مربوطه اختصاص داد.
وی، ادامه داد:‌ در گذشته قرار بود برای واردات گوشت به کشور، از طریق استان سیستان و بلوچستان گاو هندی وارد شود تا بعد از قرنطینه و اطمینان از صحت این گاو‌ها،‌ عمل ذبح در کشتارگاه‌ها انجام شده و سپس گوشت به دست آمده بسته‌بندی و در کشور توزیع شود.

رانتی که مانع اشتغال 15 هزار نفر شد
رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه واردات گاوهندی از هندوستان می‌توانست 10 تا 15 هزار شغل در استان سیستان و بلوچستان ایجاد کند، تصریح کرد: متاسفانه با وجود این شرایط اما عده‌ای با قدرت چانه‌زنی بالاتر و رانتی که داشتند سیستم را دور زده و مانع از انجام این اقدام شدند.
شهریاری با تاکید بر اینکه رئیس سازمان دامپزشکی در جلسه کمیسیون بهداشت اعلام کرد که واردات این گوشت‌ها از ابتدای سال 93 به کشور ممنوع شده است،‌ افزود: به گفته خلج رئیس سازمان دامپزشکی هر گوشتی که دراین مدت وجود داشته برای قبل از سال 93 بوده و به تازگی هیچ واردات گوشتی صورت نگرفته است.
وی ادامه داد:‌ از سویی دیگر برخی از نگرانی‌ها مبنی بر آن بود که این گوشت‌ها را با قیمتی بالاتر به عنوان گوشت گوساله به فروش می‌رسانند درحالی که سازمان دامپزشکی اعلام کرد که چنین چیزی وجود ندارد و این گوشت‌ها در تولیدات صنایع غذایی مانند سوسیس و کالباس استفاده می‌شود.
رئیس کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس شورای اسلامی، گفت: بعد از پیگیری‌های این کمیسیون قرار برآن شد تا استفاده از گوشت بوفالو در صنایع غذایی ممنوع شود و از سویی دیگر واردات گوشت نیز باید از مجاری رسمی به کشور صورت گیرد تا بتوان از سلامت آنها اطمینان حاصل کرد.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcezx8p.jh8vfi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما