ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> دانشگاه زابل، بهشتی در میان سیستان | عصر هامون
تاریخ انتشار :جمعه ۹ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۱۹
معرفی دانشگاه‌ های سیستان و بلوچستان

دانشگاه زابل، بهشتی در میان سیستان

دانشگاه زابل یکی از دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که در شهر زابل در استان سیستان و بلوچستان واقع شده است و به عنوان دومین دانشگاه برتر این استان به حساب می‌آید.
دانشگاه زابل، بهشتی در میان سیستان
دانشگاه زابل، بهشتی در میان سیستان
به گزارش سرویس اجتماعی عصر هامون به نقل از مطالبه‌گر، همزمان با اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری سال ۹۴ و دغدغه انتخاب رشته و دانشگاه این پایگاه خبری اقدام به معرفی دانشگاه‌های برتر استان سیستان و بلوچستان بزند که در این مطلب به معرفی دانشگاه زابل پرداخته است:
 
دانشگاه زابل یکی از دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که در شهر زابل در استان سیستان و بلوچستان واقع شده است و به عنوان دومین دانشگاه برتر این استان به حساب می‌آید.
 
دانشگاه زابل با تاسیس دانشکده کشاورزی دانشگاه سیستان و بلوچستان در سال ۱۳۵۸ و پذیرش ۵۰ دانشجوی بومی فعالیت خود را در شهرستان زابل آغاز نمود.
 
این دانشگاه در حین جنگ و با بازگشایی موسسات آموزش عالی در سال ۱۳۶۲ کار خود را با عنوان آموزشکده کشاورزی و پذیرش ۴۰ نفر در رشته امور زراعی ادامه داد و در سال ۱۳۶۶ رشته امور دامی نیز به این مجموعه افزوده شد.
 
همچنین این دانشگاه در سال ۱۳۶۸ و پس از پایان جنگ تحمیلی و با توجه به نیاز مبرم منطقه، مجوز آن برای تبدیل آموزشکده به دانشکده صادر شد.
 
پس از آن نیز در مهر ماه سال ۱۳۶۹ با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی، دو رشته دامپروری و زراعت و اصلاح و نباتات به آن اضافه و این دانشگاه وارد مرحله جدیدی شد.
 
این روند ادامه داشت تا اینکه در سال ۱۳۷۸ با مساعدت مسولان محترم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به خصوص وزیر وقت فرهنگ و آموزش عالی و حبیب‌الله دهمرده، ریاست وقت این دانشگاه جهت تامین نیروی انسانی متخصص مورد نیاز و توسعه همه‌جانبه فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی منطقه دانشگاه زابل با امکانات و تجهیزات اولیه تاسیس شد.
 
دانشگاه زابل در حال حاضر دارای ۶ دانشکده، ۱ آموزشکده، ۴ پژوهشکده، ۱ مرکز تحقیقاتی، ۸۱ رشته تحصیلی در مقاطع دکتری، کار شناسی ارشد، کار شناسی، کارشناسی ناپیوسته، کاردانی، دوره‌های روزانه و شبانه، تحصیلات تکمیلی می‌باشد که حدود ۱۵۰۰۰ نفر دانشجو نیز در آن مشغول به تحصیل هستند.
 
دانشگاه زابل در سال‌های اخیر توانسته‌است موفق به کسب رتبه‌های مختلفی از جمله کسب عنوان رئیس دانشگاه نمونه در امر نماز و نیایش، کسب مقام دوم در رتبه بندی عملکرد شورای فرهنگی دانشگاه‌های سراسر کشور، کسب عنوان رئیس دانشگاه برگزیده در حمایت از انجمن‌های علمی دانشجویی، کسب مقام برتر در طرح اسوه کشوری توسط بسیج دانشجویی، کسب رتبه چهارم در فعالیت‌های فرهنگی بین دانشگاه‌های بزرگ کشور، کسب عنوان انجمن علمی دانشجویی برگزیده کشور توسط انجمن علمی دانشجویی جغرافیا، معرفی یکی از دانشجویان دانشگاه زابل به عنوان داور جشنواره بین‌المللی فجر، انتخاب دانشجوی نمونه کشوری از دانشگاه زابل شود.
 
همچنین روند رشد مقالات و طرح‌های پژوهشی در چهار سال اخیر افزایش چشمگیری داشته است از جمله تعداد مقالات ISI دانشگاه از بدو تاسیس تا سال ۱۳۸۴، دو مورد بوده که در چهار سال اخیر به بیش از ۱۲۰ مورد افزایش یافته‌است. گفتنی است بیشتر اساتید این دانشگاه فارغ‌التحصیل ازدانشگاه‌های تهران و تربیت مدرس می‌باشند.
 
گفتنی است مدیریت این دانشگاه در چند سال اخیر با آقایان دهمرده، نوری، قنبری و هم‌اکنون اوکاتی می‌باشد.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcfmcde.w6dyeagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما