ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> کشاورزی مردمی ترین عرصه در اقتصاد مقاومتی است | عصر هامون
تاریخ انتشار :سه شنبه ۳ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۴۱
رئیس کشاورزی شهرستان چابهار گفت: کشاورزی به عنوان مردمی ترین و موثر ترین عرثه در موضوع اقتصاد مقاومتی است.
کشاورزی مردمی ترین عرصه در اقتصاد مقاومتی است
کشاورزی مردمی ترین عرصه در اقتصاد مقاومتی است
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از چهاربهاران، حسین بامبری در میان حلقه های تربیتی صالحین بسیج مهندسین در روستای ریکوکش اظهار کرد: یکی از شاخصه های مهم اقتصاد مقاومتی پرداختن به آن در بخش کشاورزی است،به گفته بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی (رحمت الله علیه) که کشاورزی باید اساس اقتصاد کشور قرار گیرد و توجه به بخش‌های دیگر همچون صنعت نباید کوچکترین خللی در پیشرفت آن ایجاد کند.
وی بیان کرد: بسیج جامعه مهندسین کشاورزی با استفاده از نیروهای با انگیزه و ارزشی بسیجی می تواند نقش مهمی در کمک به رونق کشاورزی و در نتیجه اقتصاد مقاومتی در مقوله مهم کشاورزی داشته باشد.
وی توجه به رویکرد اقتصاد مقاومتی در طرح های کشاورزی رابسیار مهم دانست وافزود: باید در طرح ها مطالعاتی و عملی رویکرد مسئولین به سمت اقتصاد مقاومتی برود تا بتوانیم از این ظرفیتهای عظیم بخش کشاورزی استفاده مطلوب را ببریم.
رئیس کشاورزی شهرستان چابهار ادامه داد: با توجه به پتانسیل های موجود در کشور از جمله آب ، خاک و شرایط آب و هوایی، وضعیت تولید و کشاورزی ما به گونه ای است که با برخی تغییرات زیر ساختی می توان این بخش را شکوفا کرد.
وی از مهم ترین اهداف پرداختن به اقتصاد مقاومتی در حوزه کشاورزی رسیدن به خود کفایی عنوان کرد و گفت: همانطور که به گفته مقام معظم رهبری در تعریف اینگونه بیان می‌کنند که هر گاه دولتهای خارجی نخواستند محصولشان را به ایران صادر کنند، بتوانیم نیاز داخلی را با تولید داخل تأمین کنیم به خود کفایی رسیده ایم.
مسئول بسیج مهنسین کشاورزی همگرایی مسئولین را در بخش کشاورزی خواستار شد و تاکید کرد: همگرایی ادارات مرتبط با بخش کشاورزی می تواند ظرفیت استفاده از همه امکانات و منابع موجود را افزایش داده وبا یک برنامه پژوهش محور وبا تفکر بسیجی موجبات رونق در روستا و بخش کشاورزی و در نتیجه تحقق اقتصاد مقاومتی را فراهم اوریم.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcfmvde.w6dc0agiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما