ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> یادداشت فاتحه ای برای اقتصاد | عصر هامون
تاریخ انتشار :سه شنبه ۵ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۰۰
این بار نیز دولت با اعمال سیاست هایی برای پس گرفتن یارانه 45 تومانی از ملت کم در آمد و در دراستای جبران کسری بودجه دست به گران کردن قیمت حامل های سوخت زد.
یادداشت/ فاتحه ای برای اقتصاد
یادداشت/ فاتحه ای برای اقتصاد
به گزارش سرویس اقتصادی عصر هامون به نقل از مهرزنجان،از زمان اجرای طرح سهمیه بندی بنزین مقرر شد در ابتدای هر ماه ۶۰ لیتر بنزین با قیمت یارانه ای در کارت سوخت انواع خودروهای سواری شارژ شود.
یکشنبه شب از سوی مسوولان دولتی اعلام شد که سهمیه‌بندی بنزین برای خودروهای شخصی حذف شد و از این به بعد بنزین به صورت تک نرخی عرضه می‌شود. 
عباس کاظمی، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی بعد از چند روز بی‌خبری از سهمیه خرداد ماه اعلام کرد که کارت سوخت‌ها دیگر برای سهمیه بنزین 700 تومانی شارژ نخواهند شد. 
حال با توجه به اینکه به هر خودرو 18 تومان یارانه بابت سهمیه بنزین تعلق می‌گرفت دولت با حذف آن حدود 4 هزار میلیارد تومان درآمد سالیانه کسب خواهد کرد. مسوولان معتقدند که کاهش درآمدهای نفتی موجب کسری بودجه کشور می‌شود و با اقداماتی مانند حذف سهمیه بنزین و حذف یارانه نقدی پردرآمدها قصد جبران این کسری بودجه را دارند.
از طرفی برخی معتقدند اجرای طرح تک رقمی شدن بنزین فساد و قاچاقی که تاکنون به کشور تحمیل می‌کرد را از میان بر می دارد و از طرف دیگر اجرای این سیاست بدون هیچ نوع خبر رسانی مردم را نگران کرده است.
به راستی دولت می خواهد چه بلایی به سر مردم کم در آمد که وابسته به یارانه 45 تومانی شده است بیاورد؟
انگار مسئولین قصد دارند به جای اشتغال مردم را وابسته به یارانه 45 تومانی بکنند و از این وابسته سازی در برنامه های خود استفاده  کنند!
مسئولین برای جبران کسری بودجه بهتر است بجای فاتحه خوانی برای اقتصاد ملت بدبختی که طعمی از زندگی را نکشیده است و مردن را همیشه دوست دارد جلو باند بازی را گرفته و با آقا زاده های مرفح که برخی قوانین را برای ضعفا تصویب کرده اند برخورد کنند.
این چه عدالتسیت که یکی برای نان شبش مانده و آن یکی آقا زاده نمی داند با پول های اضافه چه کار کند، سر انجام به سرش می زند که مقابل نظام خود نمایی کرده و کسی حق تو گفتن به وی را نداشته باشد؟
یکی برای گرفتن وام 2 میلیون تومانی ازبانکی که به نام اسلام و به کام خود از مردم سودهای کلان دریافت و کارهای خود را توجیه می کند باید چند ضامن و حتی خانه خود را گرو بگذارد که اگر یارانه اش قطع شد و تمکن مالی اجازه پس دادان قسط وام ها را نداد آقایان بتوانند اموال او مصادره به مطلوب کنند و آن یکی آقا زاده با سلام دادن به رئیس بانک چند ملیارد وام بگیرد!
راستی عدالت چه شد؟نفرین به آن قانونی که برای ضعفاء تصویب شده است...
یاد دیاگوگی بخیر که می گفت:قانون چیه؟ قانون منم...چون پول تو جیب منه...
 انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcftmdv.w6dcjagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما