تاریخ انتشار :شنبه ۹ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۴۳
فرماندار خاش گفت: توسعه بخش کشاورزی نقش مهمی در تحقق اقتصاد مقاومتی دارد و باید این بخش به صورت ویژه حمایت شود.
توسعه بخش کشاورزی نقش مهمی در تحقق اقتصاد مقاومتی دارد
توسعه بخش کشاورزی نقش مهمی در تحقق اقتصاد مقاومتی دارد
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از تفتان ما،محمداکبر چاکرزهی در در کارگروه کشاورزی، آب و منابع طبیعی شهرستان خاش، اظهار کرد: توانمندی کشاورزان باید ارتقاء یابد و با ارتقای توانمندی کشاورزان به رونق بخش کشاورزی و افزایش سهم این بخش در اقتصاد و اشتغالزایی کمک می شود.

وی با تاکید بر حل سریعتر مشکلات کشاورزان این شهرستان، افزود: کلیه موانع تخصیص منابع آبی ، منابع بانکی ، واگذاری اراضی و مشکلات اجرایی بر سر راه کشاورزان هرچه سریعتر حل گردد.

چاکرزهی با بیان اینکه روتک به دلیل خاک مرطوب و حاصلخیز باید به قطب کشاورزی منطقه تبدیل شود، تصریح کرد: کشاورزان این مناطق نباید صرفاً به کشت خرما اکتفاء کنند و لازم است که اقلام مختلف دیگری نیز در این مناطق کشت شود.

وی با اشاره به تحریم ها و کم شدن سهمیه اشتغال برای کشور، بیان کرد: با توجه به سیاست دولت کشاورزی می تواند جایگزین بسیار خوبی برای نفت باشد و به اشتغال جامعه کمک بسزایی کند.

وی با اشاره به ظرفیت ها و پتانسل های بخش کشاورزی شهرستان اذعان داشت: خاش یکی از قطب های مهم کشاورزی استان به شمار می رود و با توجه به تنوع آب و هوایی و اقلیم مناسب به رنگین کمان تولیدات کشاورزی تبدیل شده است.

IF

وی با اشاره به شعار سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی ، بیان کرد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری ما باید تولید و بهره وری را افزایش دهیم و به اقتصاد مقاومتی کمک کنیم .

نماینده عالی دولت در خاش گفت: ‌کشاورزی کار شیرینی است اما پر مشقت است و توسعه کشاورزی مکانیزه، استفاده از روشهای نوین آبیاری، یکپارچه سازی اراضی و غیره از اقدامات موثر در افزایش بهره وری در بخش کشاورزی محسوب می شوند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاش نیز در ادامه این جلسه گفت: همکاری، تعامل و ارتباط گستره مسئولین با مردم و اخذ مشارکت از آنان برای توسعه بخش کشاورزی ضروری می باشد.

امان الله طوقی افزود:  بهره گیری صحیح و حداکثری از منابع آبی می تواند تحول بزرگی در کشاروزی منطقه ایجاد کند و اجرای کامل طرحها و مصوبات کارگروه توسعه بخش کشاورزی می تواند به توسعه فعالیتها و بهبود آن تاثیر گذار باشد.

طوقی با اشاره به این مطلب که در شهرستان خاش بیش از ۶۰ نوع محصولات گیاهی کشت می شود، تصریح کرد: بیش از یک هزار و ۴۰۰ طرح کشاورزی به متقاضیان واگذار شده است.

IF

به گفته ی مدیر جهادکشاورزی شهرستان خاش بیش از ۴۰۰ رشته قنات با یک هزار و ۵۰۰ چاه کشاورزی در شهرستان خاش وجود دارد.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاش   اظهار داشت: اجرای طرح‌ها و سیستم های نوین آبیاری به افزایش سطح زیر کشت و تولید محصولات کیفی و افزایش تولید کمک می نماید.

مدیر امور آب شهرستان خاش نیز در ادامه با بیان اینکه ۸۶۵ حلقه چاه کشاورزی در شهرستان فعالیت می کند، گفت: یک هزار و ۶۷۷ نفر جهت ثبت چاه غیرمجاز مراجعه کردند که این رقم در استان بالاترین رتبه را به خود اختصاص داده است.

فرشاد گرگیج با بیان اینکه از این پس تخصیص چاه های برداشت آب باید در جلسه این مطرح شود، تصریح کرد: ماهیانه ۱۰ سانتی متر از آب سفره های زیرزمینی کاهش پیدا می کند که این مسئله فاجعه بزرگی است.

رییس شیلات شهرستان خاش نیز در ادامه بیان کرد: امسال ۱۰ هزار بچه ماهی سردآبی از استان اراک و نیز ۳۰ هزار دیگر از استان کرمان خریداری شده است.

یوسف شهرکی گفت: سال گذشته بیش از ۱۰۴ تن ماهی از ۱۷ باب استخر شهرستان خاش برداشت شده است.

.

.

 

.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcfxedv.w6dtcagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما