تاریخ انتشار :سه شنبه ۳۱ تير ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۱۳
حجاب در سوره‌ی نور می‌درخشد
به گزارش سرویس فضای مجازی عصرهامون،وبگاه"مسجد بلال حبشی خرم آباد "نوشت:

راستی چرا موضوع حجاب، در سوره‌ی نور [1] آمده است؟‌

سوره‌ی نور، سوره‌ای است که شروع آن با نهی از بی‌عفتی و دعوت به پاکدامنی است و قسمت عمده‌ی این سوره هم دستور به پاک‌سازی جامعه از آلودگی‌های جنسی است.

 و شاید دلیل آمدن موضوع حجاب در این سوره، همین باشد که وقتی حجاب آمد؛ آلودگی‌‌های جنسی هم جایگاهی ندارند؛ چون حجاب یک حایل است در مقابل بی‌عفتی‌ها و هرزگی‌ها‌.

 و این فریاد حجاب است که به زبان بی‌زبانی، گوش ناپاکی‌ها را کر می‌کند و نسل آن‌ها را به انقراض می‌کشاند.

 مقایسه‌ای بین حجاب و نور:

به نظر بنده، حجاب هم نور است چون خاصیت‌های نور را دارد و ما در این‌جا مقایسه‌ای بین نور و حجاب انجام می‌دهیم:

حجاب و سوره نور 

 اول اینکه: نور آفتاب نابود كننده انواع میكرب‌ها و موجودات موذى است و اگر تابش اشعه این نور پر بركت نبود، كره زمین، تبدیل به بیمارستان بزرگى مى‌‏شد كه همه ساكنانش با مرگ؛ دست به گریبان بودند، این خاصیت نور حجاب را در جوامعی که از این موهبت، برخوردار نیستند؛ می‌یابیم که با انواع بیماری‌های جسمی و روحی به سر می‌برند که ناشی از عدم حجاب، و تحریکات فراوان جنسی است و با نبودن نور حجاب، گرفتار این آلودگی‌ها و بیماری‌ها شده‌اند.

 دوم: انرژی‌هاى موجود در محیط ما، از نور آفتاب سرچشمه مى‌‏گیرند، انرژی‌های مثبت جامعه هم ناشی از نور حجاب است؛ زیرا جامعه از تک‌تک خانواده‌ها تشکیل می‌شود و زمانی‌که خانواده‌های سالم و پر انرژی داشته باشیم، در نتیجه جامعه‌ای پر از انرژی مفید خواهیم داشت.

 سوم: نور، وسیله‌ی تشخیص اجسام و مشاهده‌ی موجودات است، حجاب نیز همین خاصیت را دارد زیرا اگر حجاب،‌ رعایت نشود اشخاص، در حقیقت کور می‌شوند و چیزی غیر از فرونشاندن آتش شهوت نمی‌بینند، یعنی در واقع؛‌ چیزی جز شهوت را نمی‌بینند.

 چهارم: نور در دنیاى ما، پرورش دهنده گلها و گیاهان، بلكه رمز بقاى همه موجودات زنده است و ممكن نیست موجودى بدون استفاده از نور (به طور مستقیم یا غیر مستقیم) زنده بماند، حجاب هم؛ چنین نقشی را دارد چون با بی‌حجابی، گل‌ها و گیاهان زندگی که فرزندان خانواده‌ها هستند، رو به ناپاکی و گمراهی و در حقیقت، رو به پژمردگی و نابودی می‌روند.

 پنجم: امروز ثابت شده كه تمام رنگ‌هایى را كه ما مى‌‏بینیم نتیجه تابش نور هستند وگرنه موجودات، در تاریكى مطلق رنگى ندارند و این وجود حجاب در مقابل نامحرم است که مانع تاریک شدن و بی‌رنگی خانواده‌هاست.

 ششم:‌نور، بالاترین سرعت را در جهان ماده دارد، حجاب هم؛‌ چنین است و اجتماعی که در آن، رعایت حجاب می‌شود از روابط سالمی برخوردار است و با شکوفا شدن همه‌ی استعدادها بشری می‌تواند جامعه را به سرعت نور، به بالاترین مراحل پیشرفت جوامع بشری برساند.

 هفتم: نور، زیباترین و لطیفترین موجودات در جهان ماده است و سرچشمه همه زیبائیها و لطافتها است‏؛ حجاب هم از این لطافت، برخوردار است و جامعه‌ای که معتقد به رعایت حجاب کامل است و آن را اجرا می‌کند، پاک‌ترین اجتماع است و با داشتن خانواده‌های سالم و با طراوت؛ می‌تواند همه‌ی اجتماع را زیبایی و لطافت ببخشد.[2].

 در روایات،‌ هم توصیه شده که زنان، سوره‌ی نور را یاد بگیرند مانند روایتی که از امام علی(علیه‌السلام) است که می‌فرماید: «وَ عَلِّمُوهُنَّ سُورَةَ النُّورِ فَإِنَّ فِیهَا الْمَوَاعِظَ؛[3] به زنان خود سوره‌ی نور را یاد دهید که در آن، پند‌هایی (برای آنها) وجود دارد».

 در نتیجه؛ سوره‌ی نور، دعوت به حجاب دارد و حجاب، نوری است که سرچشمه‌ی پاکی‌ها و زائل کننده‌ی انواع بیماری‌های جوامع انسانی است.

--------------------------------------------

پی‌نوشت:

[1]. بیست‌ و‌ چهارمین سوره‌ی قرآن کریم، که موضوع حجاب در آیه‌ی 31 این سوره‌ی مبارکه مطرح شده. [2]. با استفاده از تفسیر نمونه، ج14، ص473. [3]. اصول‌کافی، ج5، ص520، چاپ دار‌ الکتب الاسلامیه، سال‌65 ه.ش.

انتهای پیام/5269

https://www.asrehamoon.ir/vdcg3u9n.ak93w4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما