تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۵۵
مهر ماه در استان سیستان و بلوچستان با دیگر نقاط ایران کاملا متفاوت به پایان رسید، تقویم اولین ماه پاییز در استان دستخوش حوادث کوچک و بزرگی بود.
شاه کلید اصلی آزادی مرزبان ها در گشودن قفل حوادث اخیر استان ناکارآمد است/ آیا حوادث سیستان و بلوچستان به اندازه اسیدپاشی اصفهان مهم نیست؟
به گزارش سرویس سیاسی عصر هامون، مهر ماه در استان سیستان و بلوچستان با دیگر نقاط ایران کاملا متفاوت به پایان رسید، تقویم اولین ماه پاییز در استان دستخوش حوادث کوچک و بزرگی بود که توسط تروریست های تکفیری رقم خورد و باعث شد در این ماه در هر 5 روز یکی از جوانان این مرز و بوم در درگیری با تروریست ها شهید و خانواده ای را داغدار کنند.
کافی است بخش پربیننده ترین اخبار استان در رسانه های مختلف نگاهی بیندازیم تا متوجه شویم اغلب اخبار مخابره شده استان در این مدت مربوط به حوادث تروریستی بوده و مسئولین کشور هر روز قول تامین امنیت را می دهند اما امنیتی که در این مدت فقط شعار بود.
آیا برای دولت جمهوری اسلامی ایران با این اقتدار بین المللی تامین امنیت جنوب شرق کشور دشوار است، اعضای کمیسیون امنیت چندین مورد سفر به مناطق مرزی داشته اند، نتایج این سفرها چه بود؟ کمیسیون امنیت هر روز از برگزاری جلسه در خصوص حوادث استان سخن می گویند آیا با برگزاری جلسه صرف امنیت منطقه تامین می شود.
نمایندگان مجلس نیز از همان اولین ماه‌های گروگانگیری پنج مرزبان ایرانی تاکید می‌کردند که نه‌ تنها دولت پاکستان عزمی ‌برای مقابله با تروریست‌ها ندارد بلکه دستگاه‌های اطلاعاتی این کشور به تجهیز و آموزش گروه‌هایی چون جیش‌ الظلم هم مشغول هستند و از آنها حمایت می‌کنند.
اجماع کلی صاحب نظران آن است که دولت پاکستان با پناه دادن به تروریست‌ها، تعمدا با آنها همکاری می‌کند و این موضوع تنها از طریق دیپلماسی خارجه حل می‌شود. موضوعی که سردار احمدی مقدم در مصاحبه ای به آن اشاره کرد و از دستگاه دیپلماسی خارجه انتقاد کرد.
حجت الاسلام علی یونسی دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام در گفت‌وگویی تصریح کرد: درباره مرزبانان معتقدم که خوب عمل نشد و به نوعی به تروریست‌ها باج داده شد، برای اولین بار یک گروه تروریستی با نام و اسم زیبای اسلامی در سطح جهانی معرفی شد در حالی‌که این امکان وجود داشت از ظرفیت‌های محلی با کمترین هزینه مادی و معنوی همه مرزبانان اسیر را آزاد کرد.
در جریان آزادسازی مرزبان‌های کشور ، روش نو در مواجهه با تروریست‌ها صورت گرفت؛ مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی امام جمعه اهل سنت شاه کلید اصلی آزادی مرزبان ها معرفی شد، موردی که بارها خود وی در مصاحبه ها بر آن تاکید داشت، البته ناگفته نماد اعتراض‌های آشکار و نهان گسترده‌ای را هم در پی داشت چرا که یکی از فرعی ترین اثراتش این بود که رسانه‌های ضد نظام او را تا حد یک منجی نشان دادند، البته بعدها در محافل مختلف مسئولین دولتی نقش عبدالحمید در آزادی مرزبانان را حاشیه ای بیان کردند.
حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان مجلس در تذکری، عنوان کرد: مدام دم از ایجاد امنیت می‌زنند اما آیا منظورشان ایجاد امنیت برای اشرار است؟ وزیر کشور مرتب دم از امنیت می‌زند، حتما باید یکی از نزدیکان ایشان به شهادت برسد یا به گروگان گرفته شود تا متوجه شود مردم مظلوم ما در استان چه بر سرشان می‌آید؟ بیش از این نگذارد جان عزیزان ما در استان سیستان و بلوچستان به خطر بیفتد و هر روز شاهد شهادت تعداد بسیاری از این عزیزان باشیم که این دشمنان تکفیری به راه می‌اندازند. صبر مردم هم حدی دارد و طاقتشان تمام شده و نمی‌توانند این همه ناامنی را در استان تحمل کنند.
حسن قشقاوی معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه در گفتگویی اظهار داشت: وزارت خارجه معاونت‌های مختلفی دارد، از 6 معاونت وزارت خارجه فقط معاونت بین‌المللی و شاید یک معاونت دیگر درگیر بحث هسته‌ای باشند، 4 معاونت دیگر کار مستقیمی به مسئله هسته‌ای ندارند، من که کاری به مسئله هسته‌ای ندارم به عنوان معاون پارلمانی وزیر خارجه، گر چه موضوع هسته‌ای بسیارمهم است ولی این گونه نیست، بنده چکار دارم با حوزه هسته‌ای! آقای امیرعبدالهیان چه کار دارد یا آقایان رحیم‌پور و سلیمان‌پور به عنوان معاونان وزی خارجه چه کاری به مسئله‌ای هسته‌ای دارند! چه کسی چنین خبری را القا می‌کند که وزارت خارجه فقط درگیر مسئله هسته‌ای است.
ولی باید این نقد را به دستگاه دیپلماسی وارد دانست که تمرکز این دستگاه بر امور غیر هسته ای بسیار کم است و یا حداقل آنکه انعکاس کمتری داشته است.
ماجرای دلخراش اسیدپاشی‌های اصفهان که طی آن شخص یا اشخاصی با هویت فعلا نامعلوم، به چهره چند زن و دختر بی‌گناه اسید پاشیدند، در روزهای اخیر، موضوع رسانه‌ها و محافل شده و روز به روز دامنه و موج تازه‌ای پیدا می‌کند.
اسید پاشی های زنجیره ای در اصفهان درحالی این روزها در صدر اخبار صدا و سیما و رسانه های خبری کشور قرار دارد و با واکنش های گسترده مسئولین دولتی همراه است، که اتفاقات تروریستی اخیر استان سیستان و بلوچستان و ترور یک معلم جوان هیچگاه با این شدت در رسانه ملی پوشش داده نشده است که شاید تلنگری باشد برای مسئولینی که در خواب غفلت هستند و خواسته یا ناخواسته چشم خود را بر روی این حوادث بسته اند.
شاید نزدیک بودن اصفهان به مرکز کشور باعث توجه بیشتر مسئولین به این نقطه است، اما دولتمردان ناله های مادران در تشییع جنازه فرزندانشان را نمی شنوند، سیستان و بلوچستان جزئی از خاک ایران اسلامی است، این همه بی توجهی حق مردم این استان محروم نیست! اینجا مادران شهید می گویند گوش‌هایمان عادت کرده است که بعد از هر عملیات تروریستی در شرق کشور مسئولین دیپلماسی کشور از مذاکره با پاکستان و افغانستان بگویند ولی کدام مذاکره کدام نتیجه؟ تا کی مردم این استان جنازه ی عزیزی را تشییع کنند و لباس سیاه بپوشند، صبر مردم حدی دارد دولتمردان این گوشه ایران را فراموش کرده اند.

انتهای پیام/ 7250 https://www.asrehamoon.ir/vdcgyn93.ak9zu4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

حکایت این حضرات آدمویاد فیلم قدیمی غلام ژاندارم میندازه!