تاریخ انتشار :شنبه ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۰۵
viber = ” وای بر من “
به گزارش سرویس فضای مجازی عصرهامون ،وبلاگ همه ما رهسپاریم :
هر «کلیک»، واحد پول اینترنت است و بین ۴ تا ۲۰ سنت ارزش‌گذاری شده است که در نتیجه  استفاده از محصولات شرکت‌های صهیونیستی جدا از ارزش بخشی مضاعف، موجب تقویت، کلیک بیشتر و در نتیجه افزایش درآمد بیشتر آنها شده است.

ماهمه رهسپاریم :  در خصوص تفکر استفاده سالم از ابزارهای پیام‌رسان مانند وایبر را که در یکی از روزنامه‌ها مطرح شده و استفاده ناصحیح آن را بر گردن مخاطب انداخته بود گفت: درست است که استفاده از هر ابزاری به نوع عملکرد مخاطب آن بستگی دارد اما این ابزارها به دلیل آنکه زیر ساختی در ایران ندارند به سمت مقاصد شیطانی از سوی تولید کنندگان آن میل کرده و اطلاعات کاربران را تهدید می‌کنند. از سوی دیگر ابزارهایی مانند واتس‌آپ ، وایبر و فیس‌بوک ابزارهای صهیونیستی هستند به طوری که سرور اصلی وایبر در خاک رژیم صهیونیستی است.

 

وی اضافه کرد: اگر بگوییم برخی از کاربران در سلاخی مردم بی دفاع غزه شرکت داشته‌اند ادعای واهی نبوده است؛‌ چرا که هر «کلیک»، واحد پول اینترنت است و بین ۴ تا ۲۰ سنت ارزش‌گذاری شده است که در نتیجه  استفاده از محصولات شرکت‌های صهیونیستی جدا از ارزش بخشی مضاعف، موجب تقویت، کلیک بیشتر و در نتیجه افزایش درآمد بیشتر آنها شده است. ( در واقع با هر کلیک ارزش و اعتبار این شرکت افزوده می شود و صاحبان این شرکت برای مراحل بعدی مثلا به راه انداختن فروشگاه های اینترنتی و … برنامه ریزی می کنند)

 

مؤمن نسب به افرادی که می‌گویند «در ارتباط با برخی کالاهای و تجهیزات دیگر هم ممکن است رژیم صهیونیستی سود ببرد»، پاسخ داد: اگر شما بی‌اختیار ۱۰ واحد به این رژیم کثیف کمک می‌کنید و نمی‌توانید تمام این ۱۰ واحد را قطع کنید، لااقل میزان آن را کاهش دهید. ولی اینکه بگوییم حالا که صد هزار تومان کمک می‌کنیم، پانصد هزار تومان هم روش! این عقلاً و منطقاً اشتباه است.
این فعال و کارشناس شبکه‌های اجتماعی تفکر برخی از کاربران در استفاده از این ابزارها برای دفاع از مردم فلسطین و تبلیغ علیه صهیونیست‌ها را کودکانه عنوان کرد و یادآور شد: افرادی گمان می‌کنند اگر در سرزمین مجازی صهیونیست‌ها و در جمع همفکران خود شعار دهند می‌توانند پایه‌های رژیم صهیونیستی را بلرزانند درصورتی‌که وقتی به آمارها دقت می‌کنیم درمی‌یابیم که اگر جای صهیونیست‌ها بودیم آرزو می‌کردیم دشمنانمان از طرفی در خانه‌های خودشان و در جمع همفکرانشان علیه ما شعار دهند و از طرف دیگر کمک‌های مادی و معنوی سرشارشان را به کشور ما سرازیر کنند.

 

وایبر برای اولین بار توسط شرکت اپل و در گوشی‌های آیفون در سال 2010 به منظور رقابت با اسکایپ کار خود را آغاز کرد و کاربران آن در تمام جهان به بیش از 200 میلیون نفر می‌رسند.

 

اما نکته‌ای بسیار جالب و قابل تامل کشور تولیدکننده و موسس این نرم‌ افزار است. گرچه مرکز اصلی شرکت وایبر در قبرس است، اما خاستگاه آن‌ جایی نیست جز سرزمین‌های اشغالی.

 

موسس وایبر کیست؟

موسس این شرکت فردی آمریکایی-اسرائیلی به نام “تالمون مارکو” Talmon Maroc است.

تالمون مارکو Talmon Marco یک تاجر آمریکایی-اسرائیلی است. وی در سرزمین‌های اشغالی بدنیا آمده و به عنوان افسر ارشد اطلاعات ارتش مرکز فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی کار کرده است. بخش اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی، یکی از واحدهای زیر مجموعه سرویس جاسوسی این رژیم، موساد است. مارکو مدرک کارشناسی کامپیوتر و مدیریت خود را از “دانشگاه تل‌آویو” دریافت کرد و سپس به آمریکا مهاجرت کرد.

به گزارش العربیه، وایبر اپلیکیشنی کاملا رایگان و بدون هیچگونه تبلیغات است، العربیه این سوال را می‌کند که چطور می‌شود نرم‌افزاری خدمات خود را به بیش از 200 میلیون نفر در جهان به طور رایگان ارائه کند؟

البته وایبر به تازگی فروشگاه اینترنتی وایبر به راه انداخته است.

براساس این گزارش، مارکو صاحب شرکت‌های آیمش و باندو نیز می‌باشد که در آن برنامه‌های مرموز دانلود می‌شود و دارای ابزارهایی است که وارد کامپیوتر افراد شده و از آن‌ها جاسوسی می‌کند.

ذخیره‌سازی آنلاین تماس‌های تلفنی و  دفترچه تماس تلفن‌های اندروید

العربیه مدعی شده است، برنامه وایبر در آیفون و آندروید دفترچه تماس‌ها، پیام‌ها و تماس‌های تلفنی افراد ضبط می‌کند و می‌تواند مکان شما را شناسایی کرده و به تمام فایل‌های موبایل دسترسی پیدا کند.

به گزارش وب‌سایت آیفون کانادا، در جولای سال جاری، ارتش سایبری سوریه صفحه وایبر را هک کرده است.

ارتش سایبری سوریه در پیامی در صفحه توئتیر خود از کاربران وایبر خواسته تا این نرم‌افزار را از موبایل خود حذف کنند، زیرا این شرکت در حال جاسوسی و ردیابی تمام کاربران است و آدرس‌های آیپی کاربران را ثبت کرده است.

بسیاری از افرادی که در کشورهای مسلمان‌ نشین زندگی می‌کنند نمی‌دانند که برخی از این ابزارها مستقیما از اسرائیل تولید می‌شود و می‌توانند امنیت و حریم خصوصی آن‌ها و همچنین قانون تحریم اسرائیل را نقض کنند.

به عنوان مثال، نرم‌افزار وایبر در لیست تجاری وزارت اقتصاد و دارایی اسرائیل ثبت شده است.

 

زین خوئیری Zein Khoeiri کارشناس آی‌ تی شرکت تله‌کام اعتقاد دارد این نرم‌افزارها مانند بسیاری دیگر از نرم‌افزارها کار می‌کنند اما با چند تفاوت کوچک.

در وایبر نیاز به ثبت نام کاربری و پسورد یا حتی login‌ شدن ندارد. فقط باید با استفاده از شماره تلفن خود وایبر را فعال کنید. سپس وایبر به طور کاملا خودکار دفترچه تماس تلفن شما را اسکن کرده و افراد دیگری که در لیست تماس‌های شما قرار دارند و از وایبر استفاده می‌کنند را شناسایی می‌کند.

به گفته این کارشناس آی‌ تی، وایبر می‌تواند لیست تماس‌های سیم‌کارت‌ ها را دستکاری کند، به علاوه اطلاعات تلفن‌های همراه به صورت آنلاین ذخیره می‌شوند.

 

به گزارش بی‌بی‌سی ، شرکت‌ های امنیتی نسبت به تلفن‌های اندرویدی که از وایبر استفاده می‌کنند هشدار داده‌اند.

بنابراین گزارش، هجوم نرم‌افزارهای اینترنتی مانند وایبر در فضای مجازی به هکرها اجازه شکستن قفل گوشی‌ها همراه و کنترل گوشی‌های هوشمند را خواهد داد.

وایبر تماس ها و تصاویر را به اسرائیل می فرستد.

کارشناسان فناوری اطلاعات و اینترنت اعلام کردند که نرم افزار”وایبر” یک نسخه از نامه ها و تصاویر کاربران خود را به اسرائیل می فرستد.

به گزارش پایگاه خبری الیوم السایع؛ کارشناسان فناوری اطلاعات فاش کردند: نرم افزار وایبر را اسرائیل به گونه ای طراحی کرده است که از طریق آن یک نسخه از پیام ها و نامه ها و تصاویر تان به دفتر شرکت سازنده آن در تل آویو ارسال می شود.

“حسام صالح”یکی از کارشناسان مصری در این رابطه گفت: زمانیکه از این سیستم و نرم افزار استفاده می کنید باید مطلع باشید پیش از رسیدن نامه و تصویرتان به مقصد مورد نظر یک نسخه از نامه و پیامتان سریعا به تل آویو ارسال می شود.

وی در این باره گفت: نرم افزار واتس آپ که پیش از نرم افزار وایبر فعال بود، بسیار امن تر از وایبر بود، ولی متاسفانه اکنون این نرم افزار دیگر عمل نمی کند.

ارتش مصر استفاده سربازان از نرم افزار “وایبر” را به علت سوء استفاده جاسوسی رژیم صهیونیستی از آن، ممنوع کرده است.مطبوعات مصر تأکید کردند ارتش این کشور استفاده سربازان از برنامه رایگان تماس های تلفنی (وایبر) را ممنوع کرده است.
انتهای پیام/5269

https://www.asrehamoon.ir/vdch-knm.23nwkdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما