تاریخ انتشار :شنبه ۹ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۲۹
معاون طرح و برنامه بنیاد مهدی موعود(عج) کشور گفت: شیعه و سنی ۸۵ درصد مشترکات دینی دارند و باید این مشترکات را تقویت کنیم.
شیعه و سنی ۸۵ درصد مشترکات دینی دارند/ جمهوری اسلامی ایران منادی تقریب مذاهب اسلامی در دنیا است
شیعه و سنی ۸۵ درصد مشترکات دینی دارند/ جمهوری اسلامی ایران منادی تقریب مذاهب اسلامی در دنیا است
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از تفتان ما،مسعود دریس با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران منادی تقریب مذاهب اسلامی در دنیا است، اظهار کرد: جریان تکفیری که امروزه در دل امت اسلامی شکل گرفته برای تقابل با دیدگاه تقریب در جمهوری اسلامی است.
وی با بیان اینکه قبله واحد، قرآن مجید، خانه خدا، نبی مکرم اسلام وبسیاری از احکام و اعمال عبادی بخشی از مشترکات تشیع و تسنن است، گفت: خوشبختانه اهل تشیع و تسنن ۸۵ درصد مشترکات دینی دارند و اگر اختلافی نیز دارند دلیل بر پویایی فقه اسلامی است.
دریس افزود: این اختلافات مربوط به مسائل فقهی و احکام اسلامی است که در حوزه اندیشمندان و علماء هرکدام با توجه به شناختی که به صحابه برای استخراج امور فقهی دارند؛ عمل می کنند و مسلمانان بعنوان مقلد باید به فتوای مراجع تقلید خودشان عمل کنند.
وی بیان کرد: ۷۵ درصد نفت دنیا و ۵۷ درصد گاز دنیا در منطقه و در اختیار مسلمانان است که اینها میتواند عوامل توانمند ساز وحدت در بین مسلمان باشد.
معاون طرح و برنامه بنیاد مهدی موعود(عج) کشور در پاسخ به سوال خبرنگار تفتان ما مبنی بر اینکه انتظار به معنای واقعی چیست؟، اذعان کرد: انتظار به معنای نشستن و دست روی دست گذاشتن و یک حالت قلبی و احساسی نیست، بلکه انتظار عمل، پویایی، فعال بودن، در صحنه بودن، کسب کردن، خودیافتگی و خودساختگی است.
وی با بیان اینکه انتظار یعنی تمام اهداف انبیاء و اوصیاء را خوب درک و همراهی کردن، گفت: از افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران این است که انقلاب ما زمینه ساز ظهور امام زمان(عج) است و امیدواریم بتوانیم این پرچم و زمینه سازی را که در سال ۵۷ برافراشتیم به صاحب اصلی آن برسانیم.
دریس جمهوری اسلامی ایران را منادی تقریب مذاهب و وحدت بین فرق اسلامی در طول ۳۷ سال انقلاب اسلامی دانست و بیان کرد: مسلمانان چاره ای جزء وحدت ندارند و تنها نسخه ای که می تواند جهان اسلام را به بالندگی، رشد و تعالی برساند وحدت است که در این راستا مسلمانان یک رسالت بزرگ دارند.
وی اذعان کرد: وظیفه همگان این است که تمدن نوین اسلامی را با وحدت و اتحاد رقم بزنند.
دریس اظهار کرد: قبل از آمدن امام زمان(عج)، با تقریب و در کنار هم بودن مسلمانان، دین اسلام جهانی می شود و بعد از اینکه این دین جهانی شد، امام زمان(عج) جهت اجرای حکومت عدل جهانی ظهور می کنند و به بی عدالتی ها، استکبار، استعمار، ظلم و جور پایان دهند.
وی با اشاره به سیر نزولی و صعودی اسلام، افزود: سیر نزولی جهان اسلام در سال ۱۴۹۲ با سقوط اندولس به دلیل تبعیت از هوای نفس و پیروی از شیطان شروع شد.
وی بیان کرد: سهیون وصلیب با ترویج برهنگی فرهنگی موجب ترویج فساد در جامعه شدند و قدرت وشکوه اسلام را از بین بردند و بدلیل نزاع و اختلاف بین حاکمان در سال ۱۴۹۲ این سقوط آغاز شد و تا سال ۱۹۶۷ پایان یافت.
دریس با بیان اینکه شروع سیر صعودی جهان اسلام از سال ۱۳۵۷ آغاز شده است، گفت: تحول جدیدی در منطقه و جهان با پیدایش انقلاب به وجد آمده است که دشمن با دسیسه و اهداف شوم خود سعی بر براندازی این انقلاب دارد که با بشارت های رهبری این توطئه ها در نطفه خفه شد و ایشان به مردم بشارت داد آرمان قدس محقق خواهد شد قطعاً جوانان ما شاهد تحقق این آرمان بزرگ خواهند بود.
دریس امنیت حاکم در ایران را مثال زدنی خواند و گفت: این امنیت نشات گرفته از وجود وحدت و اطاعت مردم از رهبری است.
وی تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز با هوشیاری ، تدبیر و مدیریت راه امام راحل را ادامه می دهند و مانند کشتی بانی کشتی انقلاب را به ساحل عزت هدایت می کنند.
دریس با اشاره به جایگاه اخلاق و سبک زندگی زمینه ساز در زندگی انسان ها گفت: در روایات آمده است آنانی که می خواهند جزو اصحاب امام عصر (عج) باشند باید یک سلسله ویژگی های اخلاقی متناسب با این هدف را در خود فراهم کنند زیرا یاری امام زمان یک سری الزامات نیاز دارد و کسانی می توانند این افتخار را کسب کنند که از این لوازم و ابزار برخوردار باشند.
وی تصریح کرد: باید تحت سایه فرهنگ انتظار دربیاییم و از رفتار ورعانه، متخلقانه و منتظرانه برخوردار باشیم که این رفتار بستری فراهم می کند که از آن به عنوان سبک زندگی یاد می کنیم بنابراین بدون اخلاق منتظرانه سبک زندگی منتظرانه ایجاد نمی شود.
وی نقش ایرانیان در ایجاد بسترهای مناسب ظهور حضرت ولی عصر (عج) را مهم ارزیابی کرد و گفت: مهدویت، استراتژی و راهبرد نظام اسلامی ایران است و اهداف راهبردی نظام را تشکیل می دهد.
معاون طرح و برنامه بنیاد حضرت مهدی موعود(عج) کشور خواستار توجه بیشتر فرهیختگان، حوزه های علمیه و دانشگاه ها به مباحث مهدویت شد و اظهار کرد: اگر دانشمندان و علمای دینی ما بیشتر به مباحث اصلی مهدویت بپردازند، جریانات انحرافی فرصتی برای ورود به این مقوله را نخواهند داشت.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdchxqn-.23nmqdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما