تاریخ انتشار :جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۳۲
معلمان که همواره یکی از اقشار اصلی همراه با انقلاب و نظام بوده و در جلوگیری از سوء استفاده دشمنان پیشگام بوده اند، بار دیگر جریان فتنه را ناکام گذاشته و با استفاده از روش های قانونی در رسیدن به اهداف خود، از هر گونه سوء استفاده از تجمعات را از اهالی این جریان جلوگیری می کنند.
از اعتراض یک قشر زحمت کش تا روزه سکوت آموزش و پرورش/ پای جریان فتنه به تجمع فرهنگیان هم باز شد
از اعتراض یک قشر زحمت کش تا روزه سکوت آموزش و پرورش/ پای جریان فتنه به تجمع فرهنگیان هم باز شد
به گزارش سرویس اجتماعی عصر هامون به نقل از راه دانا همه ساله همزمان با روز معلم، جشن و مراسم های بسیاری برای قدردانی و تجلیل از مقام معلم برگزار می شود، اما همواره  درمیان این برنامه های پر طمطراق، مطالبات و دغدغه هایشان یا شنیده نمی شود و یا اگر مجالی برای شنیدن فراهم شود، با وعده های بی سرانجام مسئولان به فراموشی سپرده می شود.
معلمان قشر زحمتکش اما کم درآمد جامعه هستند. مشکلات معیشتی و حقوق و دستمزد کم معلمان همواره گلایه های آنها را به همراه داشته و این قشر از جامعه که نقش مهمی در تعلیم و تربیت فرزندان کشور دارند همواره با مشکلات اقتصادی زیادی دست و پنجه نرم می کنند که باعث می شود روی کار آنها  تاثیر گذار باشد.
این در شرایطی است که معلمان همواره یکی از اقشار اصلی همراه با انقلاب و نظام بوده و در جلوگیری از سوء استفاده دشمنان پیشگام بوده اند. امروز اما معلمان اغلب شهرهای کشور در اعتراض به سیاست های وزارت آموزش و پرورش و بی تدبیری های صورت گرفته در این امر، تجمع سکوت برگزار کردند. در اینباره نکاتی مطرح است که در ادامه به آنها اشاره می شود.
اول - روزه سکوت آموزش و پرورش: وزارت آموزش و پرورش متولی اصلی امور معلمان در کشور ماست اما قول و قرارهایی که مسئولان این وزارتخانه در دولت یازدهم به معلمان کشور ارائه دادند، هنوز اجرایی نشده و همین مسئله سبب شده که معلمان در واکنش به این بی توجهی اقدام به تجمع در مقابل برخی استانداری و فرمانداری های شهرهای کشور کنند.
نکته جالب توجه در برپایی این تجمعات این است که هیچ یک از اعضای وزارت آموزش پرورش در این باره پاسخگو نبوده و گویا تعطیلات آخر هفته موجب شده تا استراحت آقایان مهمتر از پاسخگویی به خواسته های معلمان باشد.
در این باره از برخی شهرستان ها خبر می رسد که مسئولان آموزش و پرورش حتی حاضر به حضور در جمع فرهنگیان نشده اند. این در حالی است که در چند استان نیز برخی از مسئولان آموزش و پرورش با حضور در میان معلمان، به آنها دلداری داده و خواستار صبر و تحمل بیشتر تا حصول نتیجه شده اند.
برای نمونه از استان گیلان خبر می رسد که حاجتی مدیرکل آموزش و پرورش استان در جمع تجمع کنندگان حاضر شد و با ملایمت آنان را دلداری می داد و درخواست کرد که همگی به داخل سالن آموزش و پرورش بیایند تا راحت تر صحبت کنند. این در شرایطی است که از همین استان خبر می رسد که در شهرستان آستانه اشرفیه، مسئولان مربوطه اجازه برگزاری جلسه معلمان با وزیر آموزش و پرورش را نداده اند.
در همین باره محمدحسین قربانی نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس با اشاره به اعتراض خود از برخی مسئولین شهرستان در نشست شورای اداری مبنی بر عدم موافقت برای برگزاری نشست صمیمی فرهنگیان با وزیر آموزش‌وپرورش اظهار کرد: بنده روز گذشته در نشست شورای اداری درخواست جامعه فرهنگیان برای برگزاری نشست صمیمی با وزیر آموزش‌وپرورش را مطرح کردم که دکتر فانی وزیر آموزش‌وپرورش آمادگی خود را برای برگزاری چنین نشستی اعلام کرد ولی متأسفانه با کم‌لطفی برخی مسئولین شهرستان این نشست برگزار نشد. اگر نشست صمیمی روز گذشته فرهنگیان با وزیر محترم برگزار می‌شد قطعاً شاهد اعتراض فرهنگیان نبودیم.
ماجرای اتفاق افتاده از استان گیلان نشان می دهد که تجمعات برگزار شده با حضور و تصمیمات مدیران کل آموزش و پرورش در شهرستان های مختلف می تواند به یک جلسه هم اندیشی مناسب تبدیل شود اما سوء مدیریت در برخی ادارات آموزش و پرورش کشور موجب شده تا معلمان بیش از پیش اعلام نارضایتی کنند.
دوم- لزوم توجه به خواسته معلمان: جامعه آموزش و پرورش کشور با یک میلیون فرهنگی و پوشش حدود 12 میلیون دانش‌آموز، یکی از تأثیرگذارترین بخش‌های مهم کشور محسوب می‌شود چرا که مهم‌ترین و زیربنایی ترین وزارتخانه در کشور، آموزش و پرورش است. از همین رو توجه به خواسته های این بخش از جامعه جزو ضروری ترین وظایف دولت و وزارت آموزش و پرورش می باشد.
در این بین تصویب و اجرای طرح رتبه بندی معلمان با نظارت فرهنگیان، رفع کلیه قوانین تبعیض آمیز علیه همکاران فرهنگی زن مانند حق عائله مندی، توقف خصوصی سازی مدارس و حق تحصیل رایگان برای کلیه ی شهروندان، رفع هرگونه تبعیض در اجرای دقیق و عملیاتی نظام هماهنگ پرداخت ازجمله بند 5 ماده 68 قانون خدمات کشوری، انتخاب سه تن از مشاوران وزیر از بین معلمان مقاطع سه گانه به انتخاب فرهنگیان، تصویب و اعلام قانونی مشخص به منظور صیانت حقوقی و قضایی از شخصیت و جایگاه معلم در محیط کار، ارائه بیمه درمانی و تکمیلی در شأن جامعه فرهنگیان، نظارت مستقیم فرهنگیان بر صندوق ذخیره و بازبینی خدمات ارائه شده از سوی این صندوق و اجرای قانون بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان و پرداخت سریع و کامل پاداش بازنشستگی از جمله درخواست هایی است که معلمان در این تجمعات آن را پیگیری می کنند و وزارت آموزش و پرورش نیز به عنوان متولی رسیدگی به امور این قشر زحتمکش، می تواند با تدوین سیاست های درست و برنامه ریزی، به این خواسته فرهنگیان جامع عمل بپوشاند.
سوم- فعالیت غیر قانونی یک انجمن منحله: طی یک سال گذشته، آموزش و پرورش حاشیه های زیادی را داشته است که یکی از مهمترین حاشیه های آن اعتراض معلمان به میزان حقوق و دستمزدهای خود بوده است. در همین راستا تجمع ها و اعتراض‌های مختلفی در سراسر کشور نسبت به میزان درآمد پایین معلم ها صورت گرفته است که برخی از این تجمعات کاملا سازماندهی شده انجام گرفته اند.
در همین راستا کانون صنفی معلمان نیز در شکل گیری این تجمعات نقش مهمی داشته و به عنوان یک محور، پشت پرده این تجمعات را رقم زده است. این کانون با حمایت‌های خود از تجمع ها زمینه و تبلیغات برای این تجمع ها را فراهم کرده و در نهایت بیانیه پایانی این تجمع ها را نوشته و در سایت ها منتشر می‌کنند. این در شرایطی است که کانون صنفی معلمان هیچگونه مجوزی برای فعالیت نداشته و در حال حاضر این کانون منحل شده با موج سواری بر اعتراضات صنفی معلمان سراسر کشور و همچنین نفوذ در تصمیم‌سازی در برخی از ادارات آموزش و پرورش به دنبال رسیدن به اهداف خود بوده و مشکلات معلمان تنها بازیچه ای در دست اعضای این کانون منحله شده است.
چهارم- رد پای جریان فتنه: تجمع اعتراضی فرهنگیان کشور هر چند این روزها برای احقاق حقوق این قشر زحمتکش است، اما برخی جریان های سوء استفاده گر، این بار با استفاده از تجمعات معلمان قصد روشن کردن آتش فتنه را کرده اند.
تجمعات اعتراضی همراه با سکوت فرهنگیان در برخی شهرستان های کشور در شرایطی برگزار شد که برخی لیدرهای اصلاح طلب با حضور در این تجمعات، اقدام به جهت دهی در اظهارات معلمان داشته اند. این در شرایطی است که اصلاح طلبان در طول 2 سال گذشته همواره خود را از جمله حامیان اصلی دولت یازدهم دانسته اند و حالا حضور آنها در این تجمعات نشان می دهد که مقصود برخی از اعضای این جریان، روشن کردن فتنه ای جدید علیه نظام جمهوری اسلامی است و در این مسیر نیز به هر دستاویزی آویزان می شوند. از همین رو برای آنها دولت یازدهم با دولت دهم و نهم هیچ تفاوتی ندارد و آنها تنها در مواقعی اقدام به حمایت از دولت می کنند که منافع خودشان در شرف تامین باشد. از این رو به نظر می رسد معلمان که همواره یکی از اقشار اصلی همراه با انقلاب و نظام بوده و در جلوگیری از سوء استفاده دشمنان پیشگام بوده اند، بار دیگر جریان فتنه را ناکام گذاشته و با استفاده از روش های قانونی در رسیدن به اهداف خود، از هر گونه سوء استفاده از تجمعات را از اهالی این جریان جلوگیری می کنند.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdci35aq.t1ayp2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما

دبیر
مشکل نویسنده مقاله ، دولت یازدهم و اصلاح طلبان است !نه فرهنگیان