تاریخ انتشار :دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۰۲
دیوارنویسی به عنوان پدیده‌‌‌‌ای است که چهره شهر را زشت ونازیبا می کند و تبدیل به محلی برای نوشتن انواع شعارنویسی، تبلیغات مشاغل، درد دل های افراد بیکار کرده است که این امر نشان از یک مشکل فرهنگی در جامعه‌ شهری دارد.
دیوار یا بیلبوردهای تبلیغاتی؟
دیوار یا بیلبوردهای تبلیغاتی؟
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از زاهدانه، آیا تابحال که برای قدم زدن از خانه بیرون آمده اید به دیوارهای اطرافتان توجه کرده اید، دیوارهایی که از دیرباز تاکنون حکم بیلبوردهای تبلیغاتی رادارند. دیوارهایی پر ازشعار، از تبليغات لوله کشی گرفته تا آژانس تلفنی، داربست فلزی و قالی شويی، وصله ای ناجور روی ديوارهای شهر شده اند. کمی که بيشتر فکر کنید، احساس خواهید کرد که شايد بيلبوردهای تبليغاتی در شهر کم است که برخی افراد روی ديوارهای منازل مردم برچسب ها و برگه های تبليغاتی می چسبانند وشايد هم تبليغ اين گونه بيشتر جواب می دهد و شايد هم شيوه تبليغات اين گونه است.
این دیوار نویسی توسط برخی از افراد باعث حیرت صاحب خانه ها شده زیرا صبح ها که بیدار می شوند با دیوارهای خط خطی منازلشان روبرو شده اند و این امر آنها را عصبانی و غمگین می کند چرا که هزینه های گزافی برای نمای دیوارهای خانه های خود صرف کرده اند.
دیوارنویسی به عنوان پدیده‌‌‌‌ای است که چهره شهر را زشت ونازیبا می کند و تبدیل به محلی برای نوشتن انواع شعارنویسی، تبلیغات مشاغل، درد دل های افراد بیکار کرده است که این امر نشان از یک مشکل فرهنگی در جامعه‌ شهری دارد.
شعار نویسی و نقاشی که بر روی دیوار بدون اجازه صاحب ملک انجام شود آسیب رساندن و تخریب است و جرم محسوب می‌شود که عواقب جدی هم در بر می گیرد؛ شعارنویسی و نقاشی روی دیوار نخستین گام در جهت تخریب محیط زندگی خود است.
البته دیوارنویسی همیشه محدود به دیوارهای شهر نمی‌‌شود بلکه گاهی شاهد آن هستیم که روی سطل‌های زباله شهرداری، بلوک‌های بزرگ وسط بلوارها و حتی درب منازل هم می‌توان از این نوشته‌های گوناگون را دید که به نوعی موجب زشت شدن چهره شهر شده است.
اگر به سرعت پاک نشود این امر به منزله بی‌توجهی اهالی منطقه تلقی می‌شود و به ساختمان‌ها، خیابان‌ها و مکان‌های دیگر گسترش پیدا می‌کند، ارزش املاک پایین خواهد آمد، شهروندان احساس امنیت نمی‌کنند و از بودن در مکان‌های عمومی لذت نمی‌برند و کسب و کار محلی از رونق می‌افتد.
این در حالی است که بر اساس ماده 92 قانون شهرداری‌ها نوشتن هر نوع مطلب یا الصاق هر نوشته‌ای بر روی دیوارهای شهر ممنوع است و افراد موظفند برای الصاق اعلانات خود صرفاً از محل‌های تعیین شده توسط شهرداری استفاده کنند و در غیر این صورت علاوه بر دریافت خسارت، فرد متخلف به پرداخت جرائم دیگری توسط دستگاه قضایی محکوم خواهد شد.
مقررات لازم در مورد نوشتن هر نوع مطلب یا الصاق آگهی و تابلو بر روی دیوارهای شهر به پیشنهاد شهرداری و با تصویب شورای شهر انجام می‌گیرد و از جمله وظایف شهرداری برداشتن و محو کردن آگهی‌ها از محل‌های غیرمجاز و انجام اقدامات مؤثر در حفظ نظافت و زیبایی شهر است.
در پایان با بیان اینکه فضای عمومی هر شهر، محیط زندگی شهروندان را تشکیل می‌دهد، لازم است مدیران و مسئولان دستگاه‌های مرتبط از جمله مخابرات، اماکن نیروی انتظامی، مجمع امور صنفی و به ویژه شهرداری، تعامل و همکاری لازم جهت برخورد با پدیده دیوار نویسی غیرقانونی را داشته باشند تا با حذف این ناهنجاری‌ها، چهره شهر زیبا و آراسته شود.
انتهای پیام/4382
https://www.asrehamoon.ir/vdcj8aea.uqevtzsffu.html
منبع : پایگاه خبری زاهدانه
نام شما
آدرس ايميل شما