تاریخ انتشار :شنبه ۸ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۲۹
طي حکمي از سوي رئيس فدراسيون انجمن هاي ورزشي جمهوري اسلامي ايران «محمديوسف رئيسي» به عنوان استعدادياب رشته ورزشي کريکت در سيستان و بلوچستان معرفي شد.
سرمربی تیم ملی دیگر بنزین نمی فروشد!/ «رئيسي» مسئول استعدادیابی کریکت استان شد
به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی عصرهامون، اردیبهشت ماه سال 93 خبری در خصوص بنزین فروشی سرمربی سابق و کاپیتان تیم ملی کریکت ایران در رسانه ها منتشر شد که برای جامعه ورزشی علی الخصوص علاقمندان به رشته کریکت بهت آور بود، شاید باورش برای بسیاری از ورزشکاران و علاقمندان ورزش سخت باشد، اما باور کنید که سر مربی تیم ملی کریکت کشورمان به دلیل بیکاری و نگرفتن حقوق از فدراسیون، سر یکی از کوچه‌های شهر نیکشهر بنزین می‌فروشد، همزمان با انتشار این خبر عصر هامون در نشستی با دادخدا شاهوزهی مدیرکل تربیت بدنی سیستان و بلوچستان به بررسی مشکلات این ورزشکار با سابقه تیم ملی کریکت پرداخت.
مدیر کل تربیت بدنی سیستان و بلوچستان در خصوص پیگیری مشکلات محمد یوسف رئیسی، اظهار داشت: وضعیت وی را به سرعت از طریق انجمن کریکت ایران پیگیری می کند.
اما بعد از گذشت چند ماه و در گردهمايي کميته ها و اعضاي هيئت انجمن هاي ورزشي استان که با حضور محمد عليپور، رئيس فدراسيون انجمن هاي ورزشي جمهوري اسلامي ايران، مسئولان انجمن هاي ورزشي استان و رؤساي کميته هاي سپک تاکرا، طناب کشي، دارت، کريکت، کشتي، عاليش (آليش)، موي تاي و فوتبال دستي در خانه شطرنج مجموعه ورزشي 17 شهريور زاهدان برگزار شد، رئيس فدراسيون انجمن هاي ورزشي کشور با اشاره به پتانسيل و استعدادهاي بي شمار کريکت در سيستان و بلوچستان، ضمن تقدير از محمديوسف رئيسي که مدت زيادي از سال هاي زندگي خود را صرف رشته کريکت و آموزش آن به علاقه مندان به اين رشته در استان و کشور کرده است، او را به عنوان استعدادياب کريکت استان منصوب کرد.
محمد عليپور افزود: رئيسي يکي از بزرگترين گنجينه هاي کريکت در کشور است و فدراسيون از اين مربي توانا انتظار دارد که همان گونه که در گذشته فعاليتي چشمگير از خود در اين رشته نشان داده، از اين پس نيز همت خود را به کار گيرد و تا يک سال آينده با تربيت کريکت بازاني از گوشه و کنار سيستان و بلوچستان، استعدادهاي توانمندي را به فدراسيون معرفي کند.
وي ادامه داد: با توجه به وسعت اين استان تصميم برآن است تا در سفري ديگر از تمام کميته هاي ورزشي هيئت انجمن هاي ورزشي شهرستان هاي سيستان و بلوچستان بازديد کنم و از نزديک پاي صحبت هاي مسئولان هيئت ها بنشينم.
وي اذعان کرد: سيستان و بلوچستان با توجه به پتانسيل بالا و استعدادهاي زياد ورزشي خود به ويژه در کريکت از داشتن زمين استاندارد و امکانات لازم بي بهره است و تصور بنده تا قبل از سفر به اين استان و تماشاي زمين کريکت زاهدان اين بود که اين شهر داراي يکي از بهترين زمين هاي کريکت کشور است که متأسفانه اين طور نيست.
وي در خصوص وجود رشته هاي نو در کشور مثل سپک تاکرا اظهار کرد: شايد مشاهده رقابت هايي مانند سپک تاکرا در استان هايي مانند گلستان برايم بسيار عادي باشد اما ديدن اين مسابقات به صورت منطقه اي در زاهدان و وجود علاقه مندان زياد به اين رشته در اين شهرستان برايم بسيار جالب و شگفت انگيز بود.
کریکت از بازیهای بسیار پرطرفدار در شبه قاره هند است. این بازی جزیی از بازی های المپیک و دارای کنفدراسیون جهانی و منطقه ای است. به گفته رئیسی، ایران و افغانستان همزمان در سال 2003 به عضویت کنفدراسیون کریکت آسیا در آمدند. افغانستان با فعالیتهای بسیار توانسته در سطح بین المللی پیشرفت کند، در حالی که ایران به علت عدم توجه مسئولین در جا می‌زند. این بازی در سيستان و بلوچستان ایران بیش از دیگر نقاط ایران طرفدار دارد.
انتهای پیام/ 7250 https://www.asrehamoon.ir/vdcj8hei.uqeomzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما