تاریخ انتشار :دوشنبه ۳۰ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۳۲
فرماندار خاش با اشاره به مشکلات واحدهای تولیدی و خدماتی گفت: 40 واحد تولیدی، صنعتی که در سالهای گذشته در شهرک صنعتی خاش در کار اشتغال و تولید موثر بودند به دلایل مختلف تعطیل شده اند.
۵۰ واحد تولیدی، صنعتی در خاش فعال است
۵۰ واحد تولیدی، صنعتی در خاش فعال است
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از تفتان ما،محمداکبر چاکرزهی، مشکلات نیروی کارگری، مسائل مربوط به استاندارد، بیمه و مالیات و مشکلات مدیریتی را بخشی از دلایل تعطیلی واحدهای تولیدی شهرک صنعتی خاش عنوان کرد.
وی با دعوت از سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در شهرک صنعتی خاش بیان کرد: سرمایه گذاری به منظور تحقق اهداف دولت، ایجاد اشتغال و توسعه شهرستان مورد حمایت دستگاههای دستاندرکار قرار می گیرد.
وی ادامه داد: هم اکنون ۵۰ واحد صنعتی و معدنی فعال در این شهرستان موجود است که بخشی از اشتغال و تولید را به خود اختصاص داده اند.
فرماندار خاش با تاکید بر فعال سازی مجدد واحدهای صنعتی و معدنی تعطیل شده این شهرستان تصریح کرد: دستگاه های اجرائی باید هرچه سریعتر مشکلات این واحدها را حل کنند تا زمینه اشتغال بیشتری در شهرستان ایجاد شود.
وی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی گفت: به منظور تحقق این شعار و کمک به توسعه بخش صنعت و معدن که نقش مهمی در رونق اقتصادی شهرستان دارد تمامی مسئولان باید با هماهنگی و تعامل بیشتر حرکت جهادی انجام دهند.
چاکرزهی با تاکید بر اینکه دستگاه های اجرائی در مراحل صدور مجوز برای معادن باید مساعدت و همکاری لازم را انجام دهند، بیان کرد: هم اینک ۱۰ واحد صنعتی معدنی، دو واحد صنایع تبدیلی کشاورزی، سه باب معدن، شش کارگاه شن و ماسه و ۱۹ واحد کوره آجرپزی در شهرستان خاش فعال هستند.
وی با اشاره به ظرفیتهای ویژه شرکت سیمان خاش خاطر نشان کرد: کارخانه سیمان خاش یکی از قطب های اقتصادی و صنعتی استان محسوب می شود.
فرماندار خاش بر ضرورت رفع مشکلات این کارخانه از قبیل تامین به موقع سوخت مورد نیاز کارخانه، ترمیم و روکش آسفالت جاده کارخانه، تامین کامیون مورد نیاز بوسیله پایانه باربری تاکید کرد و از مسئولان مربوطه خواست که همکاری لازم را در این رابطه داشته باشند.
وی ادامه داد: کارخانه سیمان خاش علاوه بر ایجاد بیش از دو هزار اشتغال مستقیم و غیر مستقیم، نقش مهمی در رونق اقتصادی شهرستان ، استان و کشور ایفا می کند.
چاکرزهی افزود: کارخانه سیمان خاش بعنوان یکی از بزرگترین صادرکنندگان استان سیستان و بلوچستان به مساله صادرات بعنوان یک برنامه استراتژیک نگاه ویژه دارد و هم اینک محصولات با کیفیت این کارخانه به کشورهای آفریقایی، حوزه خلیج فارس، افغانستان، پاکستان و کشورهای آسیایی میانه صادر می شود.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcjvaei.uqemvzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما