تاریخ انتشار :شنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۰۸:۵۹
یادگیری الکترونیکی یکی ازشیوه های کارآمد جهان نوین است که درعصر اطلاعات ودرجامعه مبتنی بر دانش برای گسترش آموزش و فراگیری همه مشتاقان درهر زمان و مکان،پا به عرصه وجود گذاشته است ودر پیشینه ی کوتاه مدت خود ازگسترش قابل ملاحظه ای برخوردار بوده است.
نقش تعاملی یادگیری الکترونیکی بر آموزش
به گزارش عصرهامون ، دکتر فرشته عسکری ، روانشناس و مدرس دانشگاه در مقاله ای با عنوان "نقش تعاملی یادگیری الکترونیکی بر آموزش" به اهمیت تعامل در محیط های آموزشی پرداخته و به طور مفصل به نقش تعاملی یادگیری الکترونیکی بر آموزش پرداخته است.
در بخشی از این مقاله آمده است: یادگیری الکترونیکی یکی از پدیده های دنیای مدرن است که در عصر اطلاعات و در جامعه ی مبتنی بر دانش پا به عرصه وجود گذاشته است و در تاریخچه ی کوتاه مدت خود از سرعت گسترش قابل ملاحظه ای برخوردار بوده است. یادگیری الکترونیکی زاییده ی چرخه ی تحولات سریع و رو به گسترش فناوری های نوین به مفهوم واقعی آن است.
تعامل در آموزش از راه دور، حتی در سنتی ترین نوع آموزش یعنی مطالعه مستقل، ارزش گذاری شده است. هالمبرگ(1989) استدلال می کند، تعامل انفرادی میان دانشجو و استاد خصوصی زمانی دارای برتری است که از طریق مکاتبات پستی یا با تلفن حکایت شود. همچنین هالمبرگ، ما را با ایده ی تعامل شبیه سازی شده برای الگوهای مطالعه مستقل با سبک نوشتاری مناسب در آموزش از راه دور آشنا می کند، برنامه نویسی او تعامل هدایت شده ی آموزشی نام گرفته است.

 دانلود فایل این مقاله

انتهای پیام/ 9507 https://www.asrehamoon.ir/vdcb05b8zrhbaap.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما