تاریخ انتشار :شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۱۹
علیرضا پرنده مطلق بیان کرد: با در مدار قرار گرفتن واحد‌های جدید در سیستان و بلوچستان، ظرفیت تولیدی برق سیستان و بلوچستان افزایش ۱۰۰ درصدی خواهد داشت.
تحقق 100 درصدی جهش ظرفیت تولید برق تا سال 1401 در سیستان و بلوچستان/ تبدیل تهدید به فرصت با بهره گیری از انرژی باد
علیرضا پرنده مطلق، مدیرعامل برق منطقه ای سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: با در مدار قرار گرفتن نیروگاه ها و واحد جدید در ۶ ساختگاه، ظرفیت تولیدی برق سیستان و بلوچستان افزایش ۱۰۰ درصدی خواهد داشت و شرایط برای تامین برق پایدار برای مردم و جهش تولید و توسعه صنایع و معادن در سراسر استان فراهم می‌شود.

وی بیان کرد: نیروگاه‌های سیستان و بلوچستان در دو بخش دولتی و خصوصی تامین کننده قسمت اعظمی از نیاز مصرف استان هستند، در این بین نیروگاه سیکل ترکیبی چابهار با توان تولیدی ۲۸۰ مگاوات، نیروگاه ۱۰/۵ مگاواتی تولید پراکنده ایرانشهر و نیروگاه ۱۰ مگاواتی خورشیدی سما زاهدان در بخش خصوصی حدود ۲۸ درصد تولید استان را تشکیل می دهند.

به گفته این مقام مسئول، در بخش دولتی نیروگاه های ۱۵۰ مگاواتی گازی زاهدان، ۱۹۰ مگاواتی بخار ایرانشهر، گازی ۲۵ مگاواتی سراوان، گازی کنارک با توان تولیدی ۹۰ مگاوات، سیکل ترکیبی بمپور با توان قابل اتکا تولیدی ۲۷۰ مگاوات و مجموعه واحدهای دیزلی در شهرهای زابل، زاهدان، خاش، ایرانشهر و سراوان با تولید در پیک بار معادل ۴۰ مگاوات، مجموعه واحدهای دولتی در استان با توان مجموع حدود ۷۶۵ مگاوات هستند.

مدیرعامل برق منطقه ای سیستان و بلوچستان اظهار کرد: مجموع توان قابل تولید اشاره شده در بخش خصوصی و دولتی پاسخگوی ۶۵ درصد بیشترین نیاز مصرف در استان در تابستان است و ۳۵ درصد مصرف در این زمان از شبکه سراسری دریافت می‌شود.

افزایش 100 درصدی ظرفیت تولید برق استان

پرنده مطلق اظهار کرد: برای افزایش تولید در استان برنامه ریزی‌هایی شده که از جمله می‌توان به راه‌اندازی واحد دوم نیروگاه ۵۰ مگاواتی سراوان تا هفته آتی، تکمیل بخش بخار نیروگاه سیکل ترکیبی چابهار تا پایان سال جاری، تکمیل بخش بخار نیروگاه سیکل ترکیبی بمپور و افزایش یک واحد گازی به نیروگاه زاهدان تا پایان سال آتی و احداث نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی دولتی زاهدان تا سال ۱۴۰۱ اشاره کرد.

وی گفت: در کنار این واحدهای نیروگاهی که با سوخت گاز و یا گازوئیل برق تولید می‌کنند، راه اندازی نیروگاه بادی در میل نادر نیز با توان تولیدی ۵۰ مگاوات تا پایان سال جاری نمادی از تبدیل تهدید به فرصت در سیستان و بلوچستان خواهد بود.

مدیرعامل برق منطقه ای سیستان و بلوچستان بیان کرد: برای فراهم سازی زمینه افزایش تولید از طریق سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این مزرعه بادی تلاش می شود و امید است در بازه زمانی کوتاهی شاهد بهره‌برداری از بزرگترین مزرعه بادی کشور در میل نادر باشیم.

به گفته این مقام مسئول، مجموعا با در مدار قرار گرفتن این واحدها ظرفیت تولیدی استان افزایش ۱۰۰ درصدی خواهد داشت و شرایط جهت تامین برق پایدار برای جهش تولید و توسعه صنایع و معادن در سراسر استان فراهم می‌شود.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcbwwb89rhb50p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما