تاریخ انتشار :شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۱۶
علیرضا پرنده مطلق گفت: یکی از بزرگترین دستاوردهای صنعت برق در سال ۹۸ و ۹۹ زیرساخت میل نادر است، کار آغاز شده و می توانیم انتظار داشته باشیم اگر مشکلی نباشد تا پایان ۱۴۰۰ میزان ۲۰۰ مگاوات برق تولید کنیم.
۲۰۰ مگاوات برق از انرژی باد تا پایان ۱۴۰۰ در سیستان تولید می شود/ نصب ۳ توربین دیگر تا پایان سال در "میل نادر"
علیرضا پرنده مطلق، مدیرعامل برق منطقه ای سیستان و بلوچستان در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: یکی از اقداماتی که در سال ۹۸ آغاز و امسال به پایان رسید تامین زیرساخت در بخش انرژی های بادی منطقه میل نادر سیستان به شبکه سراسری است، یعنی خط ۴۰۰ کیلوولت میل نادر احداث شده است.

وی تصریح کرد: امروز هر سرمایه گذاری که در زمینه انرژی های بادی علاقه مند به سرمایه گذاری باشد می تواند با مراجعه به ما و سازمان انرژی های نو (ساتبا) به راحتی نیروگاه احداث کند و شبکه آماده است و ۲۵ کیلومتر مدار به همراه خط ۴۰۰ کیلوولت داریم.ِ

این مقام مسئول ادامه داد: در منطقه میل نادر در حال حاضر ۲ توربین بادی با سرمایه گذاری شرکت خصوصی مپنا نصب شده و قرار است تا پایان سال به پنج مورد افزایش یابد.

مدیرعامل برق منطقه ای سیستان و بلوچستان گفت: چندین شرکت دیگر هم مذاکراتی را انجام دادند و اگر قرارداد منعقد شود هدف گذاری ها به سمتی است که بتوانیم تا پایان سال ۱۴۰۰ حداقل ۲۰۰ مگاوات تولید برق از انرژی های بادی داشته باشیم.

پرنده مطلق عنوان کرد: پیش از انقلاب میزان تولید ۳۰ مگاوات بود که امروز به هزار و صد مگاوات رسیده است، در عین حال این میزان تولید ۶۵ درصد نیاز ما را تامین می کند و ۳۵ درصد هم از شبکه سراسری دریافت می کنیم.

وی ادامه داد: این ۳۵ درصد در تابستان دریافت می شود و نیروگاه های بادی هم در تابستان تولید دارند که اگر بتوانیم این کمبود را از بادهای سیستان تامین کنیم علاوه بر کمک به استان از نعمت خدادادی هم استفاده می شود.

این مقام مسئول اظهار کرد: برای آینده سیستان با نیروگاه های بادی رونق تولید، صنعت و پیشرفت را می بینیم، نیروگاه بادی سرمایه گذاری اولیه می خواهد ولی نگهداری چندانی ندارد و سوخت هم مصرف نمی کند.

مدیرعامل برق منطقه ای سیستان و بلوچستان گفت: یکی از بزرگترین دستاوردهای صنعت برق در سال ۹۸ و ۹۹ زیرساخت میل نادر است، کار آغاز شده و می توانیم انتظار داشته باشیم اگر مشکلی نباشد تا پایان ۱۴۰۰ میزان ۲۰۰ مگاوات برق تولید کنیم.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdchqmnzk23nxvd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما