تاریخ انتشار :چهارشنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۰۲
مبین علی میر گفت: سیستان و بلوچستان دارای هزار و سیصد کیلومتر مرز آبی و خاکی است و نیاز به داشتن حداقل سه اتاق بازرگانی مستقر در شمال، مرکز و جنوب استان دارد.
یک اتاق بازرگانی جوابگوی 1300 کیلومتر مرز سیستان و بلوچستان نیست/ ضرورت ورود بخش خصوصی برای توسعه تجارت جنوب شرق
مبین علی میر، مدیر بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: در حال حاضر یک اتاق بازرگانی در سیستان و بلوچستان وجود دارد که نمی تواند جوابگوی نیاز تاجران باشد.

وی گفت: اتاق بازرگانی فعلی به رغم همه تلاشی که انجام می شود بیشترین نقش را می‌تواند در حوزه مرکز سیستان و بلوچستان و میرجاوه داشته باشد و تجار دیگر قسمت های استان دسترسی چندانی به آن ندارند.

این مقام مسئول ادامه داد: خلاء  حضور  بخش خصوصی در شمال و جنوب استان به شدت احساس می شود و بخش دولتی مجبور است وظیفه بخش خصوصی و اتاق بازرگانی را هم انجام دهد.

میر ادامه داد: سیستان و بلوچستان دارای هزار و سیصد کیلومتر مرز آبی و خاکی است و نیاز به داشتن حداقل سه اتاق بازرگانی مستقر در شمال، مرکز و جنوب استان دارد.

وی بیان کرد: این خلا در مناطق مختلف استان احساس می شود و باید اتاق بازرگانی مستقل در کمک به تجار و تجارت ورود و نقش آفرینی داشته باشد.

این مقام مسئول اظهار کرد: یک اتاق بازرگانی در مرکز استان نمی تواند از عهده مسئولیت ها و تجارت مرزی سیستان و بلوچستان برآید و باید در این زمینه چاره اندیشی شود.

مدیر بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان گفت: تاجرانی که در گوادر و جیوانی پاکستان تجارت می کند تجار چابهار را می شناسد و نه مرکز استان را، به همین دلیل نیاز است که سه اتاق بازرگانی مستقل و قوی در استان راه اندازی شود

میر ادامه داد: ضرورت توسعه تجارت در سیستان و بلوچستان فعال بودن بیشتر بخش خصوصی استان است تا بتواند جنوب شرق کشور را به جایگاه اصلی خود برساند.

وی اظهار کرد: تنها اتاق بازرگانی سیستان و بلوچستان جوابگوی تاجران کشورهای آفریقایی و حاشیه خلیج فارس و تاجران استان های فراه و نیمروز افغانستان نیست.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcjiievauqetvz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما