تاریخ انتشار :شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۴۴
علیرضا سلیمی خراشاد گفت: در مرز مشترک سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تمام راننده های ایرانی و مسافران پاکستانی که از آن سوی مرز وارد استان می شوند از نظر بیماری کرونا چک و به طور متوسط در مرز میرجاوه روزانه ۲۰۰ نفر به لحاظ بیماری کرونا مورد بررسی قرار می گیرند.
موارد ابتلای کرونای انگلیسی در سیستان و بلوچستان افزایش نداشته است/ بررسی سلامت روزانه ۲۰۰ نفر در مرز میرجاوه
علیرضا سلیمی خراشاد، مدیر آزمایشگاه مرجع سلامت و امور آزمایشگاه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: تاکنون تست کرونای انگلیسی چهار نفر در سیستان و بلوچستان مثبت گزارش شده و مربوط به آقایی است که ساکن ایتالیا بوده و برای دیدار خانواده اش به استان سفر کرد و تنها چهار نفر مبتلا شدند.

وی با بیان اینکه تعداد افراد دارای کرونای انگلیسی در استان افزایش نداشته است، اظهار کرد: تست های تشخیصی مورد استفاده نمونه جهش یافته کرونای انگلیسی را هم تشخیص می دهد.

این مقام مسئول ادامه داد: این تست ها هر نوع کرونا را تشخیص می دهد، زیرا قسمتی از ژنوم را بررسی می کند که در همه انواع کرونا مشترک است.

مدیر آزمایشگاه مرجع سلامت و امور آزمایشگاه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: در مرز میرجاوه کل ورودی ها حتی در صورت منفی بود تست دوباره در میل ۷۲ و لب مرز چک می شود.

سلیمی خراشاد تصریح کرد: افرادی هم که سفر خارجی داشته باشد امکانات تشخیصی لازم در زاهدان فراهم و کیت انواع کرونا موجود است.

وی بیان کرد: در مرز مشترک سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تمام راننده های ایرانی که از آن سوی مرز وارد استان می شوند و همه مسافران پاکستانی که به کشور می آیند از نظر بیماری کرونا چک می شوند.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: به طور متوسط در مرز میرجاوه روزانه ۲۰۰ نفر به لحاظ بیماری کرونا مورد بررسی قرار می گیرند.

مدیر آزمایشگاه مرجع سلامت و امور آزمایشگاه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تست های رپید کرونا هم در تشخیص این بیماری موثر بوده است، کیفیت این تست ها تنها به کیت بستگی ندارد، بلکه نوع نمونه گیری، زمان سپری شده از آلودگی و ... در تشخیص نقش دارند.

سلیمی خراشاد اظهار کرد: تست های مثبت رپید که ۱۰۰ درصد قابل اعتبار و تست های منفی هم ۸۰ درصد تایید است و طبق برآردهایی که سازندگان و آزمایشگاه مرجع سلامت که مقام بازرسی ما در وزارتخانه هستند برآورد ۸۰ درصد برای این تست ها دارند.

وی گفت: تاکنون حدود ۱۵ هزار تست رپید کرونا استفاده شده است و در مرز هم از آن ها استفاده می شود، زیرا نمی توان با تست های اصلی ۱۰ ساعت رانندگان را در مرز معطل نگه داشت و به همین دلیل از تست رپید استفاده می شود.

این مقام مسئول افزود: در صورت مثبت بودن تست رپید برای افراد بیکانه تست انگلیسی هم پک می شود تا از طریق مرز نوع جهش یافته وارد کشور و استان نشود.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcc1pqsp2bq148.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها