تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۱۵:۴۴
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان مطرح کرد:‏

تضمین سلامت و امنیت ‏غذایی با کنترل حمل و نقل فرآورده های خام دامی

‏مهدی حسینی گفت: کنترل و بررسی مستمر حمل و نقل فرآورده های خام دامی توسط کارشناسان دامپزشکی ضامن سلامت و امنیت ‏غذایی است.
تضمین سلامت و امنیت ‏غذایی با کنترل حمل و نقل فرآورده های خام دامی
مهدی حسینی، مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با عصرهامون بیان کرد: در سال 1399 نزدیک به 30 هزار تن انواع فرآورده خام دامی به صورت مجاز و تحت نظارت دامپزشکی بین سیستان و بلوچستان و سایر استان های کشور جابه جا شده است.

وی افزود: از جمله فعالیت های اصلی و کلیدی دامپزشکی کنترل و نظارت بر حمل بهداشتی و مجاز دام و فرآورده های خام دامی می باشد که انجام صحیح آن نیازمند کسب مجوز از دامپزشکی و رعایت نکات بهداشتی می باشد که ضامن سلامت و امنیت غذایی و همچنین سلامت جمعیت دامی کشور می باشد.

این مقام مسئول ادامه داد: در سال گذشته نزدیک به 30 هزار تن انواع فرآورده خام دامی اعم از آبزیان، گوشت قرمز و گوشت مرغ به صورت مجاز، تحت نظارت دامپزشکی و با رعایت شرایط حمل بهداشتی، بین استان سیستان و بلوچستان و سایر استان های کشور جا به جا شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان اذعان کرد: حمل غیر مجاز دام زنده سبب انتقال بیماری در جمعیت دامی و به خطر افتادن سرمایه های دامی کشور می شود و همچنین حمل غیر مجاز و بدون رعایت شرایط حمل بهداشتی فرآورده های خام دامی نیز سبب به خطر افتادن سلامت و امنیت غذایی جامعه خواهد شد.

حسینی گفت: نیاز است قبل از اقدام به حمل دام زنده و فرآورده های خام دامی با مراجعه به ادارات دامپزشکی از شرایط لازم اطمینان حاصل و اقدام به کسب مجوز حمل بهداشتی کنند.
 
انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcam0n6i49ne61.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما