ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> دشمن درصدد تضعیف انتخابات و عدم مشارکت مردم است قوم گرایی چالشی نهفته در انتخابات | عصر هامون
تاریخ انتشار :شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۰۸:۵۶
عباس خاکسفیدی گفت: دشمن درصدد تضعیف انتخابات به عنوان مهمترین نقطه قوت کشور و عدم مشارکت و حضور مردم در این عرصه تعیین سرنوشت است.
دشمن درصدد تضعیف انتخابات و عدم مشارکت مردم است/ قوم گرایی چالشی نهفته در انتخابات
به گزارش عصرهامون، عباس خاکسفیدی، کارشناس سیاسی  در گفتگو با خبرنگار لادیز، اظهار کرد:  دشمنان ایران مخصوصا آمریکایی ها برای انتخاباتی پیش رو نقشه ها و برنامه های زیادی از تحریم های جدید در پایان ریاست جمهوری ترامپ تا مطرح کردن جریان دوباره مذاکرات با ایران و یا تشدید تحریم های اقتصادی به دنبال  ایجاد دلسردی و نا امیدی در بین مردم طراحی کرده اند.

وی افزود: دشمنان با انجام چنین حرکات مذبوحانه ای به دنبال امتیاز گیری در دور جدید مذاکرات خواهند بود و با این سناریوها به دنبال ایجاد نقطه ضعفی درامور کشور هستند که بیشترین بهره وری را در جهت تبلیغات منفی علیه جمهوری اسلامی ایران داشته باشند تا انتخابات کمرنگ و ضعیف برگزار شود.
 
لزوم پرهیز از قوم گرایی در انتخابات

این کارشناس سیاسی گفت: خوشبختانه مردم ایران هوشیار بوده و می دانند که دشمنان این مرز و بوم چه برنامه هایی دارند، یکی از موارد اصلی که مردم باید در نظرداشته باشند این است که درهیاهوی تبلیغاتی احزاب مختلف بتوانند اصلح ترین فرد را شناسایی کنند و رای منتخب شان صحیح ترین رای باشد و ازهرگونه قومیت گرایی و رای به کاندیدای توصیه شده از سوی افرادی خاص بپرهیزند و خودشان شخصا شرایط کاندیدا را مورد بررسی قراردهند.
 
وی با اشاره به تجربیات تلخ ملت ایران در رابطه با اولین انتخابات ریاست جمهوری پس از پیروزی انقلاب، خاطر نشان کرد: ملت ما در دوره های گذشته گرفتاری هایی در رابطه با رای دادن حساب نشده داشته اند که انتخاب بنی صدر خائن به عنوان رئیس جمهور یکی از این مشکلات بود که با درایت حضرت امام خمینی (ره) از آسیب های جدی که می توانست این فرد به کشور وارد کند جلوگیری شد، اگر مردم قبل از رای دادن به درستی از طرق مختلف کاندیدا را مورد بررسی قرار دهند و با آگاهی کامل اقدام به رای دادن کنند  طبیعتا میزان رضایت مردم از دولت و نهایتا نظام جمهوری اسلامی ایران افزایش خواهد داشت.
 
خاکسفیدی تصریح کرد: برای شناسایی کاندیدای اصلح روش های زیادی را می توان به کار برد یکی از این راهها بررسی سوابق خدمتی افراد است که در پست های قبلی چگونه عملکردی داشته اند، مردم نباید خیلی به مدرک تحصیلی افراد توجه کنند چرا که صرفا تضمینی در جهت عملکرد و کار میدانی خوب و موفقیت آمیز نخواهد بود، مردم به شعارها خیلی اتکا نکنند زیرا  فاصله حرف تا عمل بسیار زیاد است بلکه از ملاک های  شناسایی فرد اصلح می توان مردمی بودن  کاندیدا را مد نظر داشت، البته این مردمی بودن نباید به قبل از انتخابات ختم شود و در طول عهده داری پست ریاست جمهوری افراد باید مردمی بودن را حفظ کنند.

وی تاکید کرد: مساله مهمی که نباید از آن غافل شد این است که عده ای از کاندیدا به بهانه مردمی بودن از احساسات جامعه استفاده سوء کرده و با برانگیختن احساسات مردمی سعی در پیش برد اهداف شخصی را دارند که این مساله نیازمند هوشیاری مضاعف مردم است .
 
ولایتمداری از ارکان نظام جمهوری اسلامی است
 
وی ادامه داد: یکی از مهم ترین ویژگی هایی که باید کاندیدا دارا باشند ولایتمداری مطق و وجودی است، امروزه اندیشمندان استراتژیک غربی متفق القول به نقش هدایت ولی فقیه اعتراف کردند که در بزنگاه های تاریخی به دولتمردان کمک کرده و راه درست را برای آنها روشن کرده است.

وی تصریح کرد: در فتنه 88 دشمنان انقلاب با طرح ریزی برنامه های بسیار دقیق و پرهزینه به دنبال براندازی نظام جمهوری اسلامی بودند  که شخص رهبری با درایت حکیمانه و با یک سخنرانی همه توطئه ها و نقشه های کشورهای غربی را خنثی کردند.
 
 این کارشناس سیاسی گفت:  کشورهای غربی هیچ گاه بیکار نمی نشیند و در اتاق فکرهای مختلف با کارشناسان وتئوریسین های بسیاری برای مردم و نظام جمهوری اسلامی نقشه های شوم شان را طرح ریزی و تلاش می کنند از کوچکترین خلا بیشترین بهره وری را داشته باشند تا چالش های بزرگی برای ملت ایران ایجاد کنند.
 
انتخابات ایران از مردمی ترین انتخابات های جهان به شمار می رود
 
وی اذعان کرد: در انتخابات اخیر کشور آمریکا که مدعی دموکراسی و حقوق بشر است و همیشه به کشورهای دیگر در رابطه با اجرای دموکراسی خرده می گیرند و داعی اجرای صددرصدی حقوق بشر و دموکراسی اند شاهد هرج و مرج های انتخاباتی و عدم پذیرش قانون  از سوی بالاترین مقام اجرایی آن کشور بودیم.

وی افزود: در فرایند انتخابات ایران رای هر فرد یک رای مستقل به شمار می آید و بالاترین مقام کشور به اندازه تک تک  آحاد جامعه حق رای  دارد، نه یک رای بیشتر و نه یک رای کمتر ضمن اینکه در هنگام رای گیری از طرف هر کاندیدا نماینده ای که خود ستاد انتخاباتی او معرفی کرده است ناظر بر روند رای گیری و شمارش آرا می باشد اما در آمریکا که با ایجاد رای الکترال در ایالت های مختلف حق رای افراد زیادی پایمال می شود.
 
 خاکسفیدی اذعان کرد: برنامه های گفتگوهای انتخاباتی و مناظرات تلویزیونی در جهت شناخت کاندیدا اهمیت بسزایی دارد و  به مردم کمک می کند که فرد و کاندیدای مورد نظر را راحت تر انتخاب کنند چرا که داور اصلی مناظرات انتخاباتی شخص مردم هستند.

وی گفت: در طول عمر انقلاب اسلامی ماهیت سیاست خارجی آمریکا در مقابل ایران بارها به مردم به اثبات رسیده است و مطرح کردن مساله مذاکره در شرایط فعلی و نزدیک انتخابات  دردی را از ملت ایران دوا نخواهد کرد، تنها مزیت این مذاکرات این بود که برای عده ای که به وعده های پوچ دولتمردان آمریکایی دلخوش کرده بودند دست استکباری این کشور رو شد و دیگر حنای آنها برای مردم ایران رنگی ندارد.

وی خاطر نشان کرد: اکثر ملت های می دانند که دموکرات ها همان جمهوری خواهان  مشت آهنین خشن هستند با این تفاوت که دست کش آهنی آنها روکشی مخملی دارد و این دو مانند لبه قیچی اند که همدیگر را قطع نمی کنند بلکه مکمل یکدیگر می باشند.
 
این کارشناس سیاسی با اشاره به اهمیت انتخابات شوراها در کنار انتخابات ریاست جمهوری افزود:  ما انتخابات شورای شهر را در پیش رو داریم که امیدواریم در این انتخابات هم مردم افراد اصلح را انتخاب کنند چرا که کلانشهری مانند زاهدان نیاز به مدیرانی قوی دارد که یک مدیر قوی برای شهرداری از دل یک شورای شهر کارآمد بیرون خواهد آمد.
 
خاکسفیدی خاطر نشان کرد: شرایط شهری مرکز استان سیستان و بلوچستان نسبت به سایر کلان شهرها بسیار پایین تراز حد استاندارد است و این مطلب را مردم با مراجعه به هر مرکز استانی می توانند مشاهده کنند که در شان شهروندان این کلان شهر نیست؛ امیدواریم مردم بتوانند با انتخاب افرادی صالح آینده کلان شهر زاهدان را در جهت مثبت تغییر دهند.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdceff8zxjh8xpi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما