کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

کارشناس تغذیه مطرح کرد؛

تقویت سیستم ایمنی؛ شاخص ترین خاصیت انبه/میوه ای که بدن را در برابر کرونا مقاوم می کند

15 تير 1400 ساعت 9:37

مسعود فیروزکوهی گفت: تقویت سیستم ایمنی بدن شاخص ترین نتیجه حاصل از عملکرد ترکیبات انبه در بدن است، خاصیتی که در این شرایط شیوع کرونا، مقاومت ما را در برابر بیماری بالا می برد، بنابراین، مصرف این میوه مقوی این روزها توصیه می شود.


مسعود فیروزکوهی، کارشناس تغذیه در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: انبه یکی از میوه های بسیار مفید و با ارزش است که ضمن دارا بودن فیبر خوراکی کافی، حاوی انواع ویتامین ها و املاح، از جمله پتاسیم، آهن، مس، منیزیم، روی، فسفر، سلنیوم و ویتامین های A،  B، C، E، D، اسید فولیک و همچنین آنتی اکسیدان ها، کاروتنوئیدها و پلی فنل ها هست.
 
وی ادامه داد: این میوه در پیشگیری، کنترل و درمان بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری های قلبی- عروقی، دیابت، اختلالات کبد، یبوست، کم خونی، چربی خون مفید است و در درمان سرفه های خشک، تب و گرمازدگی توصیه می شود.
 
فیروزکوهی با بیان این که انبه تقویت کننده سیستم عصبی و گوارشی است، اظهار کرد: تقویت سیستم ایمنی بدن شاخص ترین نتیجه حاصل از عملکرد ترکیبات انبه در بدن است، درست همان خاصیتی که در این شرایط شیوع کرونا، مقاومت ما را در برابر بیماری بالا می برد، بنابراین، مصرف انبه را به عنوان یک میوه مقوی و مغذی در کنار سایر میوه ها و سبزی ها، به همه توصیه می کنیم.
 
احتمال انتقال کرونا از انبه های وارداتی صفر است
 
وی افزود: بر خلاف آنچه در برخی سایت ها و فضای مجازی بدون پشتوانه علمی یا بررسی آزمایشگاهی مطرح شده، احتمال انتقال عامل بیماری ویروسی کرونا از انبه های وارداتی، مانند بسیاری از میوه ها، ادویه، برنج، چای، کنجد و ... که از پاکستان یا هندوستان وارد می شود، در حد صفر است.
 
این کارشناس تصریح کرد: اداره غذا و داروی آمریکا نیز به استناد مطالعات به عمل آمده، اعلام کرده است که انتقال ویروس کرونا از طریق غذا و بسته بندی مواد غذایی بسیار بعید است. مطالعات متعدد نیز احتمال انتقال ویروس از سطوح را ضعیف می دانند.
 
وی تاکید: نمی توان پذیرفت که سطوح جعبه های بسته بندی انبه که از زمان برداشت محصول تا ورود به کشور مدت ۲ تا ۳ هفته در انبارها و مسیر حمل و نقل هستند، موجب انتقال ویروس شوند.
 
توجه به توصیه های بهداشتی؛ کلید حفظ سلامتی
 
فیروزکوهی اضافه کرد: به طور قطع برای حفظ سلامتی، توجه به توصیه های بهداشتی بسیار کارآمد و موثر خواهد بود که مهمترین این توصیه های حفاظتی می توان به لزوم استفاده از ماسک هنگام خروج از منزل اشاره کرد. این بدان معناست که حتی هنگام خرید میوه، سبزی و سایر مایحتاج زندگی، در مجاورت با افراد و فروشنده که هر کدام می تواند ناقل بدون علامت باشد، از خود مراقبت و حفاظت می کنیم.
 
وی تاکید کرد: در بیرون از منزل، دستانمان را که می تواند در تماس با اطراف باشد، به دهان، بینی و چشم ها نزنیم که ضمن هوشیاری، ماسک می تواند حفاظی در برابر این تماس ها باشد، هنگام ورود به منزل، دست ها را با آب و صابون بشوییم.
 
این کارشناس افزود: میوه ها و سبزی ها را نیز قبل از تمیز کردن و شستن، در اختیار اعضای خانواده نگذاریم که در این صورت حفاظت بیشتری را از خانواده می کنیم، همراه داشتن مواد ضد عفونی کننده بر پایه الکل نیز موجب می شود که در صورت حضور اجباری در مراکز شلوغ یا مواجهه با افراد، با ضد عفونی دست ها، خود مراقبتی مناسبی داشته باشیم.
 
انتهای پیام/
 
 


کد مطلب: 139513

آدرس مطلب :
https://www.asrehamoon.ir/interview/139513/تقویت-سیستم-ایمنی-شاخص-ترین-خاصیت-انبه-میوه-بدن-برابر-کرونا-مقاوم-می-کند

عصر هامون
  https://www.asrehamoon.ir