تاریخ انتشار :دوشنبه ۸ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۵۷
مدیرکل آب های داخلی شیلات سیستان و بلوچستان:

نام سیستان و بلوچستان در فهرست پرورش دهندگان خاویار قرار گرفت

عیسی میرانی شاهرودی گفت: برای اولین بار توزیع گسترده بچه ماهی خاویاری از ۲ گونه فیل ماهی و تاسماهی سیبری از اول شهریورماه در هشت شهر سیستان و بلوچستان انجام شد.
نام سیستان و بلوچستان در فهرست پرورش دهندگان خاویار قرار گرفت
عیسی میرانی شاهرودی، مدیرکل آب های داخلی شیلات سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: سیستان و بلوچستان بدلیل تنوع شرایط آب و هوایی مستعد پرورش انواع گونه های آبزی از جمله ماهیان خاویاری است.

وی گفت: توزیع ترویجی بچه ماهیان مذکور در راستای سیاست های اداره کل شیلات استان مبنی بر تغییر رویه فعالیت های پرورش ماهی از حالت سنتی به اقتصادی و به تبع نتایج موفق پایلوت پرورش ماهیان خاویاری در مرکز بازسازی ذخایر ماهی زهک صورت پذیرفته است.

مدیرکل آب های داخلی شیلات سیستان و بلوچستان افزود: پرورش ماهیان خاویاری مزایای مانند سوددهی بالا، استقامت در برابر بیماری ها و رشد سریع دارند.

میرانی شاهرودی بیان کرد: هم اینک در شهرستان های زاهدان، زابل، زهک، تفتان، هامون، سراوان، مهرستان و سیب سوران سه گونه ارزشمند فیل ماهی، ازون برون و تاسماهی سیبری پرورش داده می شود.

این مقام مسئول ادامه داد: مرکز تکثیر و بازسازی ذخایر ماهیان بومی و گرمابی جنوب شرق کشور که در زهک واقع شده است در سال ۷۱ و در زمینی به مساحت ۱۰۵ هکتار احداث شد. 

وی اظهار کرد: تامین بچه ماهی مورد نیاز برای بازسازی تالاب بین المللی هامون و منابع آبی سیستان و بلوچستان و دیگر استان ها از مهم ترین اقدامات انجام شده در این مرکز است. 

مدیر کل آب های داخلی شیلات سیستان و بلوچستان تصریح کرد: این مرکز مهم ترین عامل توسعه آبزی پروری استان محسوب می شود، چون نهاده اصلی در حوزه استان تولید می شود و در کوتاه ترین زمان ممکن در اختیار متقاضیان آبزی پرور و کشاورزان قرار می گیرد.

میرانی شاهرودی عنوان کرد: این امر سبب توسعه آبزی پروری در استان شده است، به طوریکه در حال حاضر سه هزار استخر پرورش ماهی در سیستان و بلوچستان وجود دارد که عمده آن به دلیل نزدیکی به مرکز تکثیر در شمال استان واقع شده است.

انتهای پیام/ 

 
https://www.asrehamoon.ir/vdccesqss2bq0i8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما