تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۰۹
مجتبی میرحسینی گفت: تفاهم نامه ای را آماده کرده بودیم که سیستان و بلوچستان امسال پایتخت کشورهای حاشیه اقیانوس هند شود که به دلیل کرونا به تاخیر افتاده است، اما در کنار ایجاد زیرساخت های لازم همچنان دنبال می شود.
کرونا نامگذاری سیستان و بلوچستان را به عنوان پایتخت کشورهای اقیانوس هند به تاخیر انداخت/جنوب شرق کشور از مهم ترین ظرفیت های گردشگری ملی
مجتبی میرحسینی ، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: سال ۹۸ قبل از کرونا، گردشگری ملی را به این نتیجه رساندیم که یکی از ظرفیت های بسیار مهم کشور در این حوزه سیستان و بلوچستان است. 

وی خاطرنشان کرد: برنامه روز ملی گردشگری هر سال در تهران برگزار می شد که برای نخستین بار در سال ۹۸، این برنامه ملی با حضور برخی از مقامات کشوری و سفیران در زاهدان برگزار شد.

این مقام مسئول اظهار کرد: سیستان و بلوچستان در اهداف ملی به کار گرفته شده و فرصتی برای توسعه استان از حوزه گردشگری آغاز شده است. 

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان گفت: در این ۲ سال که کرونا شیوع پیدا کرد، همزمان با چیدن محصول گردشگری بود که متاسفانه با این بیماری تداخل یافت و روند کارها با کندی پیش رفت.

کرونا نامگذاری سیستان و بلوچستان را به عنوان پایتخت کشورهای اقیانوس هند به تاخیر انداخت 

میرحسینی عنوان کرد: تفاهم نامه ای را آماده کرده بودیم که سیستان و بلوچستان امسال پایتخت کشورهای حاشیه اقیانوس هند شود که به دلیل کرونا به تاخیر افتاده است، اما در کنار ایجاد زیرساخت های لازم همچنان دنبال می شود. 

وی بیان کرد: یکی از موضوعات و مولفه ای بسیار مهم گردشگری آموزش است، در عصر نیمه عمر اطلاعات هستیم، یعنی هر پنج سال نیمی از اطلاعات بشر منسوخ می شود و آموزش یکی از موضوعات مهم است.

این مقام مسئول عنوان کرد: می خواهیم گردشگری را آرام و آهسته در استان پیش ببریم و نه به صورت پر شتاب و ظرفیت های بکری که وجود دارد را تنها با توسعه گردی پرشتاب از دست ندهیم. 

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: با درک عمیقی که سعی کردیم از مولفه ها و ظرفیت ها داشته باشیم، سیستان و بلوچستان را به عنوان یک اکوموزه در نظر بگیریم و این ظرفیت ها را با نگاه به نسل های بعدی حفظ کنیم.

میرحسینی بیان کرد: ما امانتدار میراث بین نسلی هستیم که در اختیارمان قرار گرفته و باید آن را به بهترین شکل استفاده کنیم و به نتایجی که می خواهیم برسیم. 

عناصر و اصالت فرهنگی سیستان و بلوچستان عامل توسعه پایدار است

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان گفت: ما باید اهل سرزمین خودمان بمانیم و خلاف آن عمل نکنیم، چون زیستن در این سرزمین سخت می شود اگر خلاف طبع سرزمین عمل کنیم. 

میرحسینی گفت: مردم متقاضی هویت شدند و گردشگری به حفظ عناصر فرهنگی از جمله صنایع دستی، سوزندوزی، سفال کلپورگان، جام انیمیشن و ... کمک می کند. 

وی ادامه داد: سیستانی بودن سیستانی و بلوچ بودن بلوچ یک ظرفیت است که با حفظ این عناصر و اصالت فرهنگی می توانیم توسعه پایدار را در سیستان و بلوچستان شاهد باشیم. 

انتهای پیام/ 
https://www.asrehamoon.ir/vdcd9f0fzyt0oo6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما