تاریخ انتشار :شنبه ۳ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۰۰
مجتبی میرحسینی گفت: در حوزه گردشگری خارجی با هماهنگی نیروهای امنیتی و راهنمای گردشگر، آن ها از مرز میرجاوه وارد زاهدان و ماندگار شدند، از صنایع دستی استان خرید کردند و سال ۹۷ و ۹۸ سیستان و بلوچستان به یکی از مقاصد گردشگری خارجی تبدیل شد.
سیستان و بلوچستان مقصد گردشگران خارجی شده است/ گردشگری؛ راهنمای توسعه و نمایش امنیت استان
مجتبی میرحسینی، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: در سال های اخیر در زمینه جذب گردشگران خارجی اقدامات مختلفی در استان شکل گرفت که امروز به نتایج و آثار خوبی دست پیدا کردیم.

این مقام مسئول گفت: سیستان و بلوچستان تا سال ۹۵ و حتی ۹۶ در مسیر گردشگری قرار داشت، یعنی دستگاه های انتظامی و امنیتی تلاش می کردند گردشگرانی را که وارد سیستان و بلوچستان می شوند سریع به کرمان تحویل دهند و کمتر در استان باشند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان افزود: بر این اساس کمیته امنیت گردشگران خارجی را در سیستان و بلوچستان تشکیل دادیم، نشست های مفصلی با نیروهای امنیتی استان داشتیم و اعلام کردیم گردشگری نمایش امنیت استان است.

میرحسینی بیان کرد: به عبارتی هر چه در گردشگری تمرکز داشته باشیم به همان اندازه امنیت را می توانیم به نمایش بگذاریم و سرانجام نیروهای امنیتی متقاعد شدند، زیرا گردشگری امروز به عنوان بزرگترین پدیده جامعه جهانی معرفی می شود و اگر یک روز اقیانوسی به عمق یک سانتی متر بوده امروز وارد چادر ایلات و عشایر و بیابان ها شده است.

وی گفت: بیابان لوت در گذشته گریزگاه جمعیت بود، امروز گردشگری که وارد این منطقه شده است و جمعیت را در آن نگه داشته و مهاجرت معکوس را رقم زده و امنیت پایدار در هر جایی که گروه های گردشگر رفته اند شکل گرفته است.

این مقام مسئول افزود: در بسیاری از مواقع گردشگری در نقش راهنمای توسعه وارد شده، در مناطقی که دولت ساختار و تشکیلاتی ندارد، به دلیل اینکه گردشگر به آن جا وارد شده زیرساخت برده ایم و همین امر توسعه را در پی داشته است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان عنوان کرد: در حوزه گردشگری خارجی با هماهنگی نیروهای امنیتی و راهنمای گردشگر، آن ها را از مرز میرجاوه وارد زاهدان کردیم و ماندگار شدند، از صنایع دستی استان خرید کردند و سال ۹۷ و ۹۸ سیستان و بلوچستان به یکی از مقاصد گردشگری خارجی تبدیل شد.

میرحسینی اظهار کرد: گردشگران اروپایی بین ۷ تا ۱۴ روز در سیستان و بلوچستان حضور دارند و از زابل وارد می شوند و به سمت تفتان، ایرانشهر و چابهار می روند و از آن ها خارج می شوند.

وی ادامه داد: در یکی از اقامتگاه های بومگردی استان ۷۰۰ گردشگر اروپایی طی یک سال اقامت داشتند.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdccsiqsm2bq0x8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما