تاریخ انتشار :دوشنبه ۲ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۵۸
جمعی از جانبازان و رزمندگان دوران هشت سال دفاع مقدس با بیان اینکه تمام دستاوردها و پیشرفت های امروز به برکت دفاع مقدس است، گفتند: جبهه نه تنها درس آزادگی را آموخت بلکه یک بنگاه معنوی و دینی بزرگ بود.
دوران هشت سال دفاع مقدس
دوران هشت سال دفاع مقدس
به گزارش عصرهامون، همه ساله در تقویم زرین کشورمان از ۳۱ شهریور تا ۶ مهرماه هفته دفاع مقدس، سالروز شروع جنگ تحمیلی از سوی رژیم بعث عراق علیه جمهوری اسلامی ایران نامگذاری شده است.  
گذر زمان شاید غبار فراموشی بر بسیاری از رویدادهای تاریخی بنشاند اما بیان روایت هایی از ایثار و از خود گذشتگی رزمندگان و شهدای دروان هشت سال دفاع مقدس در هر کلام و نوشته ای به استمرار رفتار آنان خواهد انجامید و بدین ترتیب فرهنگ مقاومت را به آرمانی ماندگار بدل خواهد کرد. چرا که رزمندگان سلحشور ایران در این دوران با وجود برخی نارسایی های تسلیحاتی و اطلاعاتی در مقایسه با دشمن، با ایمان و اراده راسخ به مصاف آنها رفتند و حماسه هایی جاودان آفریدند.
آن هم در روزهایی که نام و نان بهایی نداشت و آنچه میدان دار بود، قیام بود و عروج. آن روزها ماندن بی معنا بود و مردن در بستر، ننگی بزرگ. آن روزها شهادت، شاهراهی به وسعت افق داشت و فاصله خاک تا افلاک و کویر تا بهشت، یک میدان مین بود. خاکریزها، بوی بهشتِ مردانی را گرفته بود که سر به سر، تن به مرگ می سپردند تا مبادا وجبی از کیان دین و وطن، به دست کفتاران حریص و متجاوز بیفتد؛ چرا که دفاع مقدس، رساترین واژه در قاموس ایستادگی این ملّت قهرمان است.  
 در همین راستا همزمان با ایام هفته دفاع مقدس مصاحبه ایی داشتیم با تنی چند از رزمندگان آن دوران که در 8 سال جنگ شرکت داشته و دارای کارنامه درخشانی از رشادت و ایثارگری دارند.
 
تمام دستاوردها و پیشرفت های امروز به برکت دفاع مقدس است
رمضان عالی یکی از جانبازان دوران دفاع مقدس در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون اظهار کرد: از ابتدای دهه 60 در نهاد مقدس سپاه پاسداران عضویت پیدا کرده و برای دفاع از خاک میهن جمهوری اسلامی ایران به دفاع مقدس ورود پیدا کردم به گونه ای که در بدو ورود به جبهه در عملیات های بسیاری را شرکت کردم که از مهمترین آنها والفجر چهار می باشد.
وی که در آن دوران فرمانده دسته عملیات والفجر4 بوده است، افزود:  در یکی از عملیات ها که به والفجر8 معروف بود، برای تجهیز مهمات به منطقه خودی بازگشتیم که در این بین دچار حمله شیمیایی شدیم؛ پس از حمله شیمیایی به بیمارستان شهید بقایی انتقال و پس از طی روند بهبودی مجدد به خاک مقدس جبهه بازگشتیم تا به همرزمان در دفاع کمک کنیم.
این جانباز دفاع مقدس ادامه داد : در عملیات والفجر 10 به عنوان خط شکن وارد میدان شده و همچنین معاون گروهان شهید بهمنی نیز بر عهده من قرار داشت که در این عملیات جراحتی به بنده وارد شد.
وی جبهه دفاع مقدس را همانند یک دانشگاه دانست و تصریح کرد: امروز هر اعتباری که نظام جمهوری اسلامی دارد به برکت جبهه و دفاع مقدس است،جبهه نه تنها درس آزادگی را می آموزد بلکه یک بنگاه معنوی و دینی بزرگ بود.
 
8سال دفاع مقدس دانشگاه معرفت بود
عباس پیری یکی از جانبازان قطع عضو 50 درصد در گفت وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: سال 63 از شهرستان زاهدان لشکر 21 حمزه سیدالشهدا به جبهه اعزام و در تاریخ 11 اسفند 1369 درعملیات والفجر 8 روی مین رفتم و جانباز شدم .
وی که یکی ازهمرزمان شهید سپهبد صیاد شیرازی بوده است، افزود: تعداد زیادی از دوستانم درجبهه های نبرد حق علیه باطل به شهادت رسیدند اما همچنان با همرزمانی که ازدوران دفاع مقدس باقی ماندند ارتباط نزدیکی دارم.
پیری ادامه داد: درس های زیادی را از دانشگاه دفاع مقدس که برگرفته از مکتب اهل بیت بود، آموختم به گونه ای که درس صبر، استقامت و از خود گذشتگی را آنجا آموختم و اگر باز هم جنگ اتفاق بیافتد به جبهه ها خواهم رفت .
وی با بیان این مطلب که درجنگ مسئولیت های مختلفی را برعهده داشته است،  تصریح کرد: مسئولیت های همچون فرمانده دسته و فرمانده پایگاه را در زمان جنگ برعهده داشتم خاطرات زیادی از آن دوران به یاد دارم که تلخ ترین آن شهادت بهترین دوستم بود و خنده دار ترین خاطره ام این بود که وقتی قبل ازعملیات وصیت نامه نوشتم از طریق پیک به دست همسرم رسیده بود و همه اعضای خانواده با دیدن وصیتنامه فکر کردند که شهید شده ام و بعد ازعملیات والفجر 8 که جانباز شدم خودم شخصا تماس تلفنی گرفتم که در دقایق اول اعضای خانواده باور نمی کردند که زنده هستم و فکر می کردند که صدای ضبط شده من در حال پخش هست که با اصرار زیاد بنده بلاخره زنده بودنم را باور کردند.
 
دفاع از کشور یک وظیفه شرعی و دینی است
منوچهر شفیعی دیگر رزمنده دفاع مقدس هم در این خصوص اظهار کرد: از شهر زاهدان به جبهه جنگ اعزام شده و در عملیات های جنوب و غرب حضور داشته است.
وی با بیان اینکه دفاع از کشور یک وظیفه شرعی و دینی است، گفت: جبهه جنگ درس ایثار، شهادت و از خودگذشتگی را به رزمندگان آموخت.
رزمنده هشت سال دفاع مقدس ادامه داد: در عملیات های مختلف وظیفه های متفاوتی از جمله بی سیم چی گروهان، بی سیم چی گردان و مسئول تعاون گردان را داشته است.
شفیعی عملیات والفجر هشت را به دلیل استفاده از اصل غافلگیری و فتح فاو و پیش روی در خاک دشمن، غرور آفرین عنوان کرد.
رزمنده هشت سال دفاع مقدس گفت: در عملیات والفجر هشت که به عنوان بی سیم چی همراه فرمانده گردان سوار بر قایق بوده و سمت دشمن در حال حرکت، از غرق شدن لنج دشمن در آن منطقه بی خبر بوده اند، که موتور قایق پس از اصابت به آن‌ به داخل آب رها شده است.
شفیعی در تکمیل مطلب فوق اضافه کرد: هر لحظه که قایق های خودی را در حال حرکت می دیدند با چراغ قوه و دست به آنها اشاره می کردند و هر کدام سوار یک قایق شدند به سمت دشمن حمله کردند و خاک ریز ها را یکی پس از دیگری طی کردند و توانسته بودند در خاک دشمن نیز پیش روی داشته باشند.
وی عملیات والفجر هشت را موفقیت آمیز ترین عملیات دانست که در آن تعداد زیادی از نیروهای دشمن را به اسارت گرفته شدند.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcjyievmuqeyyz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما