تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۸ ساعت ۰۷:۴۶
در جلسه قرارگاه امربه‌معروف و نهی از منکر بسیج بر ضررت نهادینه شدن این دو فریضه در جامعه تأکید و فضای مجازی ریشه بسیاری از آسیب‌های اجتماعی معرفی شد که باید با آن مقابله کرد.
ریشه بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در فضای مجازی است
به گزارش عصرهامون به نقل از فارس، ساعتی پیش دادستان عمومی و انقلاب ابرکوه، در جلسه قرارگاه امربه‌معروف و نهی از منکر بسیج شهرستان با بیان اینکه امربه‌معروف و نهی از منکر یکی از امور مهم در گفتمان سلامت اجتماعی است، گفت: این فریضه مهم باید در افراد نهادینه شده و رفته‌رفته به جامعه منتقل و در بخش‌های مختلف آن جاری شود.


 
میثم رنجبر ضمن تأکید بر احیاء امربه‌معروف و نهی از منکر، اذعان کرد: ما امروز در جامعه مسلماً با کج‌روی‌ها، تهاجم فرهنگی، ولنگاری و ضعف مواجه هستیم که مقابله با آن‌ها مستلزم اجرای امربه‌معروف و نهی از منکر در تمام ابعاد زندگی اجتماعی افراد است.

رنجبر به ضرورت رصد مشکلات و کمبودهای جامعه اشاره کرد و افزود: در ابرکوه یک اصالت دینی و مذهبی حاکم است که به علت وجود برخی ناهنجاری‌ها در حال کمرنگ شدن است. لذا باید ریشه مشکلاتی که موجب می‌شود جوانان و نوجوانان، اصالت دینی، سلامت خانواده و بعضاً آبروی خود را لگدمال لذت‌های زودگذر کنند، بررسی شده و در مقابل آن فرهنگ‌سازی صورت گیرد.

دادستان عمومی و انقلاب ابرکوه به فضای مجازی و آسیب‌های آن اشاره کرد و ادامه داد: اهمیت و جایگاه مقابله با آسیب‌های فضای مجازی از آنجایی مشهود است که رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند، من اگر رهبر نبودم مسؤول حوزه فضای مجازی کشور می‌شدم.

وی تأکید کرد: فضای مجازی در کشور به سمت فساد، فحشا و ابتذال کشیده شده است. لذا باید در این مورد جلسات هم‌اندیشی با حضور متخصصان و کارشناسان مربوط به حوزه‌های مختلف فضای مجازی تشکیل و راهکارهای مناسب جهت کاهش جرائم سایبری در شهرستان، ارائه شود.

رنجبر در خاتمه در توصیه به اعضای جلسه به ماده 5 قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر اشاره کرد و گفت: در اجرای امربه‌معروف و نهی از منکر نمی‌توان متعرض حیثیت، جان، مال، مسکن، شغل و حریم خصوصی و حقوق اشخاص گردید، مگر در مواردی که قانون تجویز کند.


 
در ادامه فرمانده نیروی انتظامی شهرستان ابرکوه، بیشترین آسیب در حوزه اجتماعی را مربوط به فضای مجازی دانست و اذعان کرد: وظیفه همه ما مسؤولین و حتی مردم است که با همکاری و مشارکت با آسیب‌های این فضا که عقاید افراد را به بازی گرفته و نسل جوان و نوجوان را به چالش می‌کشد مقابله کنیم.

علیرضا صالحی ادامه داد: در حال حاضر 17 هزار و 666 شبکه ماهواره‌ای فعال وجود دارد که برنامه‌های 2 هزار شبکه در ایران قابل دریافت است. از این تعداد شبکه قابل دریافت در ایران، 380 مورد ویژه‌پخش موسیقی، 74 مورد تبلیغات مد، لباس، آرایش و ...، 27 مورد ادیان، مذاهب و تاریخ، 419 مورد ورزش، 252 مورد ویژه کودک و نوجوان و 92 شبکه نیز مختص مسائل اقتصادی است.

صالحی خاطرنشان کرد: برخی از شبکه‌های فوق که تمرکز خود را بر از بین بردن فرهنگ غنی ایرانی اسلامی قرار داده متأسفانه با ترویج بی‌بندوباری، ارتباط نامشروع، شراب‌خواری و ... موجب بروز مشکلاتی در بین خانواده‌ها شده‌اند.

وی در ادامه از برخی اقدامات صورت گرفته توسط نیروی انتظامی جهت کنترل ترافیک در ایام عزاداری، توجه به عرضه پوشاک استاندارد و متعارف، کاهش آسیب‌ها و ... اشاره کرد.

 
سپس فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ابرکوه به حدیثی از امام محمدباقر پیرامون اهمیت امربه‌معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: انجام امربه‌معروف موجب برپایی همه واجبات، امنیت راه‌ها و امنیت اجتماعی، احقاق حقوق ضعفا، کسب روزی حلال، عمران و آبادانی زمین می‌شود.

مهدی ابرقویی تصریح کرد: حجاب و عفاف یکی از شاخه‌های امربه‌معروف و نهی از منکر است. لذا باید در این ایام به شبهه‌هایی که در فضای مجازی با محوریت نذورات ماه محرم، اربعین و هزینه‌های آن و ... در فضای مجازی منتشر می‌شود، توجه داشت.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcb9sb8arhb8ap.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما