تاریخ انتشار :جمعه ۶ دی ۱۳۹۸ ساعت ۰۷:۰۵
بانوی کارآفرین سیستانی توانست با راه اندازی یک واحد تولیدی پرورش مرغ محلی برای خود واعضای خانواده اش اشتغالزایی ایجاد کند.
تحقق اقتصاد مقاومتی با پرورش مرغ بومی در نیمروز
به گزارش عصرهامون، پرورش مرغ بومی یکی از مطلوب‌ترین راه های ایجاد کسب و کار کوچک با درآمدی راضی کننده است که در سالهای اخیر از مشاغل پیشنهادی بسیج سازندگی برای تحقق اقتصاد مقاومتی است.

این طرح چندسالیست در راستای اقتصاد مقاومتی با هدف اشتغال پایدار در روستاها و حمایت از اقتصاد خانواده و تولید داخل توسط بسیج سازندگی در حال انجام است به گونه ای که کارآفرینان زیادی در این عرصه مشغول به اشتغالزایی و کسب درآمد هستندتا علاوه بر چرخاندن چرخ اقتصادی خانواده خود، به اقتصاد کشور نیز کمک کنند.

مرغ بومی یا مرغ محلی به صورت خانگی و باشرایط و موقعیت جفرافیایی هر منطقه می‌تواند پرورش پیدا کند و از بازده اقتصادی خوبی چه از لحاظ گوشت و یا تخم در بازار برخوردار است و نیاز به تجهیزات خاص و حرفه‌ای ندارد.

گلثوم علی صوفی مرادی یکی از کارآفرینان اقتصادمقاومتی در شهرستان نیمروز در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون افزود: در روستا شغلی برای جوانان و اهالی وجود ندارد بر این اساس با توجه به فرامین رهبر انقلاب به طرح های اقتصاد مقاومتی روی آورده و با مراجعه به بسیج سازندگی شهرستان نیمروز فعالیت خود در عرصه پرورش مرغ بومی آغاز کردم.

وی کمک به معیشت خانواده را یکی دیگر از اهداف انتخاب این عرصه مطرح کرد و ادامه داد: با پرورش 100 جوجه کار خود را آغاز و با فروش آنها در ابتدا حدود 600 هزار تومان سود کردم که بعدها با پرورش بیشتر جوجه ها و جذب مشتری توانستم به سود ماهانه یک میلیون تومان دست یابم به گونه ای که علاوه بر اهالی روستا و دوست و آشنایان، مرغ های محلی را برای فروش به زابل برده و در بازار به فروش می رسانم.

این بانوی کارآفرین که در فضای 50 متری به فعالیت خود ادامه می دهد، افزود: در این راستا از تسهیلات بسیج سازندگی استفاده کرده و خدا را شکر از درآمد آن راضی هستم، در این راستا زمینه اشتغال برای من و اعضای خانواده ام در روستا فراهم شده به نحوی که همسر و فرزندانم در کار پرورش مرغ با من همکاری دارند.


انتهای پیام/

 
https://www.asrehamoon.ir/vdcco4qso2bqsm8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما