تاریخ انتشار :پنجشنبه ۷ فروردين ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۰۵
ایرج حریرچی،معاون کل وزارت بهداشت گفت: نگران وضعیت سیستان و بلوچستان در روزهای آینده هستم.
نگرانی حریرچی از وضعیت سیستان و بلوچستان در روزهای آینده
به گزارش عصرهامون، ایرج حریرچی در سفر به زاهدان در خصوص اجرای طرح مقابله با ویروس کرونا اظهار کرد: در سیستان و بلوچستان هم ابتلا به کرونا دیده شده است اما در این استانِ دو میلیون نفری فقط 168 مورد مبتلا و 11 فرد فوت شده داشته ایم.

وی ادامه داد: با اقدامات مناسب انجام شده در این استان از نظر امکانات درمانی مشکلی نداریم.

معاون کل وزارت بهداشت بیان کرد: در پی سفرهای نوروزی با توجه به ورود 120 هزار نفر از  مردم سایر استانها به سیستان وبلوچستان این امر کمی نگرانی برای ما ایجاد کرده است.

حریرچی افرود: با توجه به این که ویروس کووید 19 به راحتی از فردی به فرد دیگر منتقل می شود و منجر به مرگ بیش از 2 هرار نفر از هموطنانمان شده است، برگزاری مراسم عروسی، مسافرت نوروزی و دید و بازدید عید توجیه منطقی ندارد.

وی با اشاره به مرگ 11 نفر از افراد مبتلا به کرونا در این استان گفت: شرایط به گونه ای است که اگر به همین روال در ارائه خدمات پیشگیرانه و درمانی، مدیریت متمرکز استانی و همکاری مردم پیش برویم آسیب های کمتری را به همراه خواهد داشت.

معاون کل وزارت بهداشت ادامه داد: اگر فاصله گذاری اجتماعی از سوی مردم رعایت نشود، مسافرت ها ادامه یابد، بیماریابی و جداسازی بیماران به درستی انجام نشود و عدم مدیریت درست گذرگاه های مرزی، مردم استان با مشکلات متعددی رو به رو می شوند.

به گفته حریرچی، با توجه به اینکه بیماران تا 14 روز پس از شروع درمان قدرت آلودگی کنندگی دیگر افراد را دارند، این افراد از سایر اعضای خانواده باید جدا شوند و از آنجایی که همه خانواده ها شرایط جداسازی ایمن را ندارند، راه اندازی نقاهتگاه غیر بیمارستانی الزامی است.

تجهیز 700 تخت نقاهتگاهی در استان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیر گفت: 700 تخت نقاهتگایی به منظور جداسازی بیماران کرونایی پس از ترخیص در جوار بیمارستان ها در سیستان و بلوچستان راه اندازی و تجهیز شده است.

محمد هاشمی شهری افرود: طبق پیش بینی انجام شده در صورت استمرار بحران این تعداد تخت، به میزان هزار تخت افزایش می یابد.

وی با بیان این که سه هزار و 300 تخت در بیمارستان های دانشگاهی استان وجود دارد گفت: از این تعداد 170 تخت مخصوص مراقبت های ویژه هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: در صورت تشدید بحران و افزایش تعداد بیماران، بیمارستان 200 تختخوابی ایرانمهر سراوان با وضعیت فعلی و در کوتاهترین زمان ممکن به عنوان نقاهتگاه بعد از بیمارستان آماده بهره برداری می شود.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdch-inzq23niid.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما