> مهارت آموزی کلید اشتغال بیش از 200نفر در حرفه طلا و جواهر شد رگ های حیاتی جهش تولید در کالبد کارآفرینان | عصر هامون
تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۵۰
یکی از کارآفرینان موفق زاهدانی علاوه بر مهارت آموزی به بیش از 200کارآموز؛ توانست با افتتاح بزرگترین استارتاپ استودیو آموزشگاه آزاد طلا و جواهر سازی، سیستان و بلوچستان را میزبان رقابت های ملی در بخش طلا و جواهر کشور کند.
مهارت آموزی کلید اشتغال بیش از 200نفر در حرفه طلا و جواهر شد/ رگ های حیاتی جهش تولید در کالبد کارآفرینان
به گزارش عصرهامون، سیستان وبلوچستان را رنگین کمان معادن ایران می گویند به این علت که از شمال تا جنوب از شرق تا غرب وجب به وجب این خاک طلا است.

این خطه از کشور بیش از ۳۸۰ معدن دارای پروانه بهره برداری دارد و مس، آنتیموان، طلا، سیلیس، سنگ های تزئینی، سنگ آهن، کرومیت، تیتانیوم از جمله مواد معدنی کشف شده در سیستان وبلوچستان است.

در این میان اما در راستای تحقق شعار سال عده ای از کارآفرینان با بهره گیری از این ظرفیت ها، مهارت آموزی را زیربنای رونق تولید و رفع مشکل بیکاری دانسته و با آموختن آن به کارآموزان علاوه بر ادای زکات علم خود، اقدام به رفع مشکلات کشور در زمینه اقتصاد، اشتغال و معیشت می کنند.

آن سوی قضیه اما برای تحقق رونق تولید و رفع مشکلات کشور می طلبد مسئولان همت خود را مضاعف کرده و با عزمی جهادی و انقلابی از کارآفرینان این عرصه حمایت کنند.
 
راه اندازی کارگاه طلا و جواهرسازی با هدف کم کردن نرخ بیکاری

علیرضا شیری یکی از کارآفرینان موفق زاهدانی در حرفه طلا و جواهرسازی در گفت وگو با خبرنگار ما افزود: سال ۸۴ اتفاقی برایم رخ داد که از تهران به زاهدان مهاجرت کردم، آن موقع بیشتر کارگاه های زیور آلات در سیستان وبلوچستان به صورت سنتی به دست افغان ها و بخش دیگر در شهرستان سراوان انجام می شد به طور کل این خطه از کشور در بخش زیورآلات مدرن و به روز به عنوان یک مصرف کننده بود و تمام نیاز خود را از استان های هم جوار یا کشور امارات تهیه می کرد.

وی بیان کرد: با توجه به تجربیاتی که از گذشته در زمینه طلا و جواهر سازی در تهران کسب کرده بودم کارگاهی در شهر زاهدان با هدف کم کردن نرخ بیکاری راه اندازی کردم اما متاسفانه آن ساز و کاری که در استان های برخوردار ما وجود داشت، در این منطقه نبود.

این کارآفرین زاهدانی تصریح کرد: آن زمان داشتن یک کارگاه طلا و جواهر سازی وابسته به چندین شغل بود که متاسفانه ما فاقد این موارد در حرفه طلا و جواهر سازی بودیم که بتوانیم چرخه تولید را به وجود بیاوریم.

وی با بیان اینکه در گذشته انتقال مهارت طلا و جواهر سازی زمانبر و به سادگی امروز نبود، گفت: مدیران مربوطه در اداره فنی و حرفه ای زاهدان همان موقع برای بنده فرصتی فراهم کردند تا بتوانم از طریق آموزش در این زمینه افرادی پرورش دهم که علاوه بر کسب مهارت، در آینده نیز به عنوان مربی در این حوزه ایفای نقش کنند.
 
مهارت آموزی به بیش از 200 کارآموز

شیری تصریح کرد: در چند سال اخیر توانستم با همکاری مسئولان امر بزرگترین استارتاپ استودیو آموزشگاه آزاد طلا و جواهر سازی را در سیستان و بلوچستان افتتاح کنم که این امر باعث شد تا این استان میزبان رقابت های ملی در بخش طلا و جواهر کشور باشد.

وی دستاورد سال ها تلاش در استان را آموزش حرفه طلا و جواهرسازی به بیش از 200 کارآموز عنوان کرد و افزود: 80 نفر از این افراد در زاهدان مشغول به فعالیت هستند و تعداد دیگری نیز در حال گذراندن دوره های آموزشی فنی و حرفه ای بوده، همچنین برخی از کارآموزان نیز در شهرستان های همجوار مانند خاش، بیرجند، چابهار، نهبندان وارد عرصه شده و اشتغالزایی می کنند.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdchz6nzq23nizd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما