ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> بزرگترین طرح آبیاری استان نا تمام و بلا استفاده استامام جمعه زهک: دولت در مورد این طرح شفاف سازی کند | عصر هامون
تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۳۶
طرح آبیاری ۴۶ هزار هکتار از مزارع دشت سیستان با لوله یک طرح مهندسی شده با اعتبار کلان بود که در سال جاری با حضور وزیر جهاد کشاورزی ۳۲ هزار هکتار آن افتتاح شد.
بزرگترین طرح آبیاری استان نا تمام و بلا استفاده است/امام جمعه زهک: دولت در مورد این طرح شفاف سازی کند
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از پایگاه خبری اوشیدا؛ این روزها با توجه به خشک شدن انهار منطقه سیستان و همچنین آب تالاب هامون بسیاری از کشاورزان باید یا به حفاری چاهک ها روی بیاورند و یا دست از کشاورزی بکشند.

عدم کشاورزی در سیستان به منزله آن است که عملا بزرگترین طرح آبیاری با لوله کشور در منطقه سیستان با وجود افتتاح و سر و صداهای زیادی که توسط دولت انجام شد بدون کاربرد است و کشاورزان نمی توانند از آن بهره ای ببرند.

طرح آبیاری ۴۶ هزار هکتار از مزارع دشت سیستان با لوله یک طرح مهندسی شده با اعتبار کلان بود که در سال جاری با حضور وزیر جهاد کشاورزی ۳۲ هزار هکتار آن افتتاح شد.

اما ۳۲ هزار هکتار آماری است که دولت می گوید قابل بهره برداری و استفاده کشاورز است در صورتی که کشاورزان، امامان جمعه و حتی نمایندگان سیستان نیز این رقم را باور ندارد و مقدار آن را چیزی کمتر از پنج هزار هکتار می دانند.

محمد سارابانی عضو خانه کشاورز ایران و یکی از کشاورزان منطقه سیستان در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: اصل طرح بسیار خوب است اما مشکلاتی بر سر راه آن قرار دارد که کشاورزان از آن راضی نستند.

وی بیان داشت: در افتتاح این طرح آنقدر عجله شد که حتی برخی از مزارع کشاورزی که از وسط لوله های طرح هم می گذرند قابل آبیاری نیستند.

سارابانی بیان داشت: طرح ۴۶ هزار هکتار در سیستان امید آور است اما اجرای نا درست آن باعث نا امیدی کشاورزان شده است.

انتقاد از اجرای این طرح تنها مختض کشاورزان نیست بلکه امامان جمعه منطقه سیستان هم بارها در خصوص این طرح ابراز نگرانی کرده اند.





حجت الاسلام حسن خدری امام جمعه شهرستان زهک در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: طرح ۴۶ هزار هکتار مسئله ای مهم در منطقه سیستان است.

وی افزود: این طرح آنقدر مهم است که وزیر جهاد کشاورزی را هم عزل کرد، صدها نفر واسطه کرده بودند که نماینده پیشین سیستان سوال خود را پس بگیرد اما اینگونه نشد.

امام جمعه زهک تصریح کرد: من راضی به این افتتاح نبودم و نیستم و این مسئله را به استاندار و سایر مسئولین هم عنوان کرده ام.

وی گفت: دولت ۳۲ هزار هکتار می گوید افتتاح کرده است اما انصافاً شفاف سازی کند آیا پنج هزار هکتار هم قابل بهره برداری است.

حجت الاسلام خدری ادامه داد: باید آب در لوله ها قرار بگیرد که بهره بردار تا ۶ ماه از سال را بتواند زمین خود را آبیاری کند.

وی افزود: چرا هنوز آب به دست بهره بردار و افراد حقیقی نرسیده است، در ناحیه زهک ، هشت بار آب را رها کردند اما هر هشت بار لوله GRP طرح شکسته است.

امام جمعه زهک خاطرنشان کرد: اگر این لوله ها هر بار با شکستگی رو به رو می شود دو مسئله را بیان می کند یا جنس لوله ها خوب نبوده و یا زیرسازی را مسئولان طرح به خوبی انجام نداده است.




انتهای پیام/
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdchmwnzv23nixd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما