تاریخ انتشار :شنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۰۱:۱۹
در شمال سیستان و بلوچستان چند بانو دست به یک فعالیت خانوادگی زدند و همانند مردان در کارگاه کاشی و سرامیک خود فعالیت می کنند تا نشان دهند کار زنانه و مردانه ندارد.
دخترانی که روی تحریم ها را سفید کردند/یک دختر 20 ساله سیستانی جا پای مردان گذاشت
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از اوشیدا؛ این روزها بسیاری از خانواده های ایرانی با تکیه به اقتصاد مقاومتی توانسته اند در اوج تحریم های ظالمانه کسب و کار های نو پا ایجاد کنند تا علاوه بر کسب درآمد کالاهای ایرانی را نیز وارد بازار کنند.

در شمال سیستان و بلوچستان و در شهرستان زابل اما چند بانو دست به یک فعالیت خانوادگی زده اند و همانند مردان در کارگاه کاشی و سرامیک خود فعالیت می کنند.

یک بانو سیستانی به همراه دخترانش یک کارگاه کاشی و سرامیک در زابل راه اندازی کرده است و با خرید کاشی های شکسته و برش آنها در ابعاد کوچکتر کسب درآمد می کند.

فارغ از ایده جالب این بانوان، کار سخت و طاقت فرسای شبانه روزی در این کارگاه باعث شده است تا فعالیت این بانوان سیستانی بیشتر به چشم آید.

 

فریده و فرزانه رای دوست دو خواهری هستند که به صورت شبانه روزی در یک کارگاه کوچک شاغل هستند، این دو خواهر به همراه مادرشان روی تحریم ها را سفید کردند و نشان داده اند که خواستن توانستن است.

فریده ۲۰ سال دارد و تا دیپلم بیشتر درس نخوانده اما فرزانه توانسته است با وجود محدودیت هایی که در این راه وجود داشته مدرک تحصیلی لیسانس خود را اخذ کند.

فعالیت شبانه روزی برای کسب روزی حلال

فریده رای دوست در همین رابطه به خبرنگار ما گفت: بعد از فوت پدرمان سختی های بسیاری را متحمل شدیم.

وی افزود: ثروت و از جایگاه خوبی در جامعه برخوردار بودیم اما به دلایلی همه این مال و اموال از دست رفت و به طوری به صفر رسیدیم.

وی گفت: با فوت پدر، بیشترین سختی بر روی مادرمان بود باید بدون شغل و حقوق مخارج چهار فرزند خود را تامین می کرد.

رای دوست بیان کرد: به همین دلیل نیز یک بار برای همیشه تصمیم گرفتیم تا جا پای فعالیت های مردانه بگذاریم و به مشاغل سخت روی بیاوریم.

این بانوی کارآفرین سیستانی خاطرنشان کرد: آنطور که باید هنوز کارمان سر و سامان نگرفته است و تنها مشتری های خاص خودمان را داریم.

وی ادامه داد: کاشی های فله ای و سرامیک هایی که در کارخانه ها دچار شکستگی جزئی می شوند را ما خریداری می کنیم و با برش آنها در ابعاد کوچکتر به فروش می رسانیم.

رای دوست بیان کرد: فعالیت ما از صبح زود آغاز می شود و تا شب ادامه دارد برای جا به جایی سرامیک ها هیچ کمکی نداریم و خودمان آنها را از کارگاه تا خودرو مشتری حمل می کنیم.

 

این بانوی کارآفرین سیستانی همچنین ادامه داد: هر چند که خودمان نیاز مالی داریم اما ۱۰ درصد سود حاصل از فروش را برای نیارمندان کنار گذاشته ایم تا کمک مالی برای شهروندان سیستانی باشد.

رای دوست همچنین ادامه داد: مردم ما را به چشم یک کارآفرین موفق می نگرند و همین امر برای ما لذت بخش است.

وی ادامه داد: می خواهم به جایی از زندگی برسم که به همه آرزوهایی که تا کنون در دل آنها را مرور می کردم برسم و به همه دختر و پسرانی که همانند من از نعمت پدر محروم هستند کمک مالی کنم.

رای دوست همچنین بیان کرد: از شهروندان تقاضا دارم که در ادامه این راه با حمایت از این کارگاه و معرفی آن در سطح شهر کمک حال ما باشند.


انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcfemdy0w6dm0a.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما