تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۳۷
محمد حسین اباذری، مدیر درمان تامین اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: ️صدور دفترچه درمان تامین اجتماعی از اول اسفند۹۹ در استان متوقف خواهد شد.
حذف دفترچه درمان سازمان تامین اجتماعی از اول اسفندماه در سیستان وبلوچستان/کارت ملی جایگزین دفترچه بیمه می شود
به گزارش عصرهامون، محمد حسین اباذری دقایقی قبل در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن کنفرانس بخش مدیریت درمان بیمارستان تامین اجتماعی زاهدان برگزار شد، بیان کرد: صدور دفترچه درمانی از اول اسفندماه سال‌ ۱۳۹۹ در تمامی شعب و کارگزاری‌های سازمان تامین اجتماعی متوقف خواهد شد.

وی افزود: تمامی افراد تحت پوشش این سازمان می‌توانند با ارائه کارت ملی، شناسنامه یا جلد دفترچه درمانی در اختیار خود، از خدمات تشخیصی و درمانی مورد تعهد سازمان برخوردار شوند.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان اذعان کرد: با توجه به فراهم شدن امکان ارائه خدمات (ویزیت، تجویز دارو، پاراکلینیک شامل آزمایشگاه تشخیص طبی، تصویربرداری، فیزیوتراپی و ...)، در بستر الکترونیک برای تمامی پزشکان و ارائه‌کنندگان خدمات تشخیصی و درمانی، با صدور این بخشنامه، چاپ دفترچه‌های درمانی جدید از اول اسفند ماه سال ۱۳۹۹ متوقف می شود.

وی گفت: بیمه‌شدگان و مستمری بگیران قبل از مراجعه به مراکز درمانی می‌توانند نسبت به استعلام استحقاق درمان از طریق یکی از روش‌های موجود اقدام و از پوشش بیمه درمان خود اطمینان حاصل کنند.

اباذری در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: مراجعه به سایت medical.tamin.ir، ورود کدملی و مشاهده وضعیت پوشش بیمه درمان، شماره‌گیری #۱۴۲۰*۴* و انتخاب گزینه ۱ (استعلام اعتبار درمانی)، ورود کدملی و مشاهده وضعیت پوشش بیمه درمان، شماره‌گیری #۱*۱۴۲۰*۴* و ورود کدملی و مشاهده وضعیت پوشش بیمه درمان،  استفاده از اپلیکیشن موبایل، مراجعه به سایت pwa.tamin.irو ورود کدملی و مشاهده وضعیت پوشش بیمه درمان و همچنین شماره‌گیری #۱۶۶۶* و انتخاب گزینه ۱ (استحقاق‌سنجی)، ورود کدملی و مشاهده وضعیت پوشش بیمه درمان یکی از روش های استعلام استحقاق درمان است.

وی تاکید کرد: در مواردی که بیمه‌شده بر اساس نتایج دریافتی از روش‌های فوق یا اعلام مراکز درمانی، فاقد استحقاق درمان است، در صورت اعتراض می‌تواند موضوع را از طریق سامانه ۱۴۲۰ پیگیری کند.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: تمامی خدمات تشخیصی و درمانی تجویز شده توسط پزشک به صورت نسخه الکترونیک و یا کاغذی به استناد کدملی در پرونده سلامت شخص بیمه‌شده ثبت می‌شود. بنابراین استفاده از کدملی "غیر" و "من‌غیرحق" ضمن مغایرت با موازین حقوقی می‌تواند در روند تشخیص و درمان بیماری افراد ایجاد مشکل کند لذا تمامی پزشکان و موسسات تشخیصی و درمانی موظف هستند ضمن احراز هویت بیمه شده از ارایه خدمت به افراد با کد ملی "غیر" برابر مقررات و ضوابط خودداری کنند. مسئولیت حقوقی و قضایی حاصل از ارایه و یا استفاده از کد ملی "غیر" به عهده شخص‏/اشخاص مربوطه خواهد بود.
 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcbssb89rhbf8p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما