تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۴۶
نشست خبری امروز شهرداری زاهدان با حاشیه های زیادی همراه بود که از مهم ترین آن می توان به ارائه آمار متناقض از سوی معاونان و شهردار و بی توجهی به رعایت پروتکل های بهداشتی اشاره کرد.
تناقض گویی مسئولان شهرداری در ارائه آمار عملکرد/اعتراف شهردار زاهدان به نواقص خدمات شهری
به گزارش عصرهامون؛ نشست خبری امروز شهرداری زاهدان با حواشی زیادی همراه بود که از جمله آن می توان به ارائه آمار متناقض در خصوص برخی پروژه ها اشاره کرد، به گونه ای که معاون برنامه ریزی شهردار میزان نهال کاشته شده در راستای طرح هر خانه یک درخت را ۱۱۵ هزار اصله اعلام کرد، اما زمانی که از سوی خبرنگاران اعلام شد که نمود آن دیده نمی شود، معاون خدمات شهری نه تنها این آمار را به ۱۵ هزار اصله تغییر داد، بلکه مربوط به کل نهال های کاشته شده در زاهدان دانست.
 
در ادامه با پافشاری خبرنگاران مبنی بر شفاف سازی اقدام های انجام شده از سوی شهرداری در اجرای این طرح، شهردار به گونه ای پاسخ داد که گویا این آمار از سوی رسانه ها اعلام شده نه معاون خودش! آمار آسفالت مبهم اعلام شد، به گونه ای که شهردار از اجرای ۳۰ درصدی پروژه آسفالت معابر تا اردیبهشت سال آینده خبر داد، اما معاون عمرانی اش اعلام کرد که تاکنون این ۳۰ درصد اجرایی شده است!

اما آنچه که با اعتراض بیشتر اصحاب رسانه همراه شد، بی توجهی به پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در شرایط کرونایی این روزها بود، چراکه تعداد جمعیت دعوت شده و همچنین افرادی که از شهرداری در نشست حضور داشتند با فضا همخوانی نداشت و از سویی شاهد سر و صدای بسیاری از سوی کارکنان و ارباب رجوع در سالن شهرداری بودیم.

پیش بینی ۱۴۰۰ میلیارد تومان بودجه برای سال ۱۴۰۰

خلیل الله صاحب دادزهی، معاون برنامه ریزی شهرداری زاهدان نیز در این نشست گفت: در گذشته زاهدان از نابرخورداری تاریخی رنج می برد و با رشد بی نظیری از نظر جمعیت و شهرنشینی در کل کشور برخوردار است که آسیب هایی را به لحاظ شهرسازی و مدیریت شهری به همراه داشته چراکه متناسب با رشد جمعیت زیرساخت های شهری رشد مناسبی نداشته است.
 
وی ادامه داد: در گذشته پایین ترین درآمد سرانه را بین کلانشهرها داشتیم که تغییراتی را در این بخش و همچنین خدمات شهری شاهد هستیم، در سال ۹۶ بودجه شهرداری ۳۴ میلیارد تومان با درآمد سرانه کمتر از ۲۰۰ هزار تومان بود که بیش از ۸۰ درصد صرف هزینه های جاری و کمتر از ۲۰ درصد صرف عمران و آبادانی شهر می شد.
 
صاحب دادزهی اضافه کرد: در سال ۹۹ بودجه شهرداری به ۹۶۰ میلیارد تومان رسیده که به طور کامل محقق شده که بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان آن اعتبارات عمرانی است که در سال ۱۴۰۰، هزار و چهارصد میلیارد تومان پیش بینی شده که از این میزان ۹۰۰ میلیارد تومان صرف هزینه های عمرانی خواهد شد و ۱۰۰ میلیارد تومان به خدمات شهری اختصاص می یابد.
 
وی افزود: طی سال های گذشته به طور متوسط هر سال ۲۵۰ هزار متر مربع آسفالت انجام شده که این رقم در سه سال اخیر به بالغ بر ۱۰ میلیون متر مربع افزایش یافته و برای ۱۴۰۰هم چهار میلیون متر مربع آسفالت هدف گذاری شده است.
 
این مقام مسئول با اشاره به اقدام های انجام شده در حوزه خدمات شهر، اظهار کرد: امسال طرح هر خانه یک درخت در حوزه خدمات شهری اجرایی و با اجرای این طرح ۱۱۵ هزار اصله نهال کاشته شد و برنامه ریزی شده سرانه فضای سبز از کمتر از یک مترمربع به ۲.۵ متر برسد.
 
وی گفت: موضوع خدمات شهر در سال ۱۴۰۰ با جدیت و دقت بیشتری دنبال می شود، به گونه ای که بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای این حوزه در نظر گرفته ایم تا بتوانیم در این بخش هم تحولی ایجاد کنیم. 
 
تاخیر دستگاه های خدمات رسان؛ مقصر عدم تحقق شعار کوچه بدون خاک

عبدالقادر پربار، شهردار زاهدان هم بیان کرد: بیش از ۱۰۰ پروژه عمرانی در شهرداری زاهدان در حال انجام است، در بخش خدمات شهری نواقصی داریم که اقدام هایی به منظور تحول در این حوزه در دستور کار قرار گرفته که زمینه های لازم در این راستا به وجود آمده است.

وی ادامه داد: منابع آبی برای فضای سبز تامین شده و آبرسانی با تانکر برای توسعه فضای سبز در حال انجام است، شعار کوچه بدون خاکی در حاشیه شهر نیز در دستور کار قرار گرفت که اگر ادارات و شرکت های خدمات رسان کارشان را به خوبی اجرایی می کردند، به این هدف دست می یافتیم.

این مقام مسئول با بیان این که آینده خوبی را برای زاهدان متصور هستیم، گفت: پارک بانوان از جمله طرح های ادامه داری است که ایجاد زیرساخت های آن بر عهده شهرداری قرار گرفت و شاید تا سه سال طول بکشد، اما تا پایان سال مالی اردیبهشت ۱۴۰۰ امکان استفاده بانوان زاهدانی از این پارک فراهم می شود.
 
وی افزود: امور زیربنایی دیگر شهرها سال ها قبل انجام اما در زاهدان به تازگی آغاز شده و روند به خوبی پیش رفته است، در نظر داریم تا 6 سال دیگر خودمان را به سطح دیگر کلانشهرها نزدیک کنیم، چهار میلیون متر مربع آسفالت تا پایان سال مالی ۹۹ انجام خواهد شد که حدود ۳۰ درصد معابر شهر است.

پربار در خصوص افشاگری های صورت گرفته از سوی یکی از اعضای شورای شهر مبنی بر فساد مالی در شهرداری، بیان کرد: اختیار هر کسی که چه مطالبی را می خواهد طرح کند با خودش است، سیاست ما این بوده و به همکاران توصیه شده وقتی نقدی می شود غرق دعوا در دادگاه نشویم.
 
وی ادامه داد: در شهری قرار داریم با حساسیت های خاص که نظارت ها در آن نسبت به دیگر نقاط بیشتر است، بنابراین با همه کمبودهایی که وجود دارد، ضرورت این که روندها سالم باشد بیشتر است، در این دوره کاری افزایش درآمدها، مدیریت هزینه ها و اجرای پروژه ها نشان می دهد که مسیر را درست ریل گذاری کردیم و جای نگرانی نیست.

شهردار زاهدان اضافه کرد: انتظار می رود اگر شهروندان نقد یا مطلبی دارند، از سوی دستگاه های نظارتی و مراجع خاص خودش پیگیری شود، ما در این رابطه موضعی نداریم.

طوفان کار شهرداری در خصوص هرس درختان را توجیه کرد!
 
آسا ریگی، معاون خدمات شهر شهرداری نیز در خصوص هرس غیر اصولی درختان خیابان شهید مطهری و اعتراض هایی که از سوی شهروندان در این رابطه مطرح شده است، گفت: بخشی از کار ما را طوفان روز گذشته توجیه کرد، بیشتر درختانی که هرس شد، از نوع گز بود که این اقدام برای سبک سازی بود.
 
وی ادامه داد: با توجه به اتفاقی که دیروز در سطح شهر افتاد و شاهد قطع درختان بودیم، این طرح را به صورت مستمر در دیگر نقاط شهر ادامه خواهیم داد.

 این مقام مسئول در خصوص طرح هر خانه یک درخت و آمار ارائه شده از سوی معاون برنامه ریزی شهرداری هم بیان کرد: آمار مربوط به پویش هر خانه یک درخت را بعدا اعلام می کنم، اما خاک فضاهای سبز با جذب چهار هزار کامیون خاک تعویض شد و خدمات مختلفی در راستای توسعه فضای سبز در شهر ارائه شده است.
 
وی ادامه داد: در پویش هر خانه یک درخت تدبیر این بود که از ظرفیت شهروندان استفاده کنیم تا در جاهایی که نیاز است و مردم تمایل به کاشت درخت دارند، با همکاری شهرداری در این باره اقدام شود که تاکنون ۱۵ هزار اصله نهال غرس شده است این پویش در سال ۱۴۰۰ گسترده تر می شود.

جمشید میری، معاون امور زیربنایی و عمرانی شهرداری زاهدان نیز در خصوص آمار آسفالت انجام شده، گفت: از ۱۳ میلیون متر مربع آسفالتی که برای معابر زاهدان برنامه ریزی کردیم، چهار میلیون متر مربع معادل ۳۰ درصد اجرایی شده است.

انتهای پیام/

 
https://www.asrehamoon.ir/vdch6mnzm23nx6d.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما