تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۱۰
استقامت در مسیر و بصیرت عمیق در دین در زندگی حضرت ابوالفضل العباس (ع) مشهود است و امروز جامعه ما بیش از هر زمانی به استقامت در مسیر نیاز دارد، زیرا دشمن در این راه فشارهای زیادی تحمیل می کند و تحریف را در دستور کار قرار داده است.
وقتی که ابوالفضل العباس (ع) پا در رکاب امام زمان خویش بود / ماه بنی هاشم؛ اسوه ولایتمداری و بصیرت عمیق دینی
به گزارش عصرهامون، حضرت عباس (ع) فرزند امیرالمومنین علی علیه السلام و فاطمه کلابیه بود که بعدها با کنیه ام البنین شهرت یافت.

عشق و ارادت مادر ایشان به خاندان رسول اکرم (ص) به حدی بود که فرزندان فاطمه (س) را بیش از فرزندان خود دوست می داشت و همین ادرادت در چهار پسر او هم ریشه دوانیده بود، به طوریکه همه آن ها پا در رکاب امام زمان خیوش بودند.

در این میان قمر بنی هاشم که بزرگترین فرزند بانو ام البنین بود ولایت پذیری و اطاعت بی چون و چرا از امام زمان خویش، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) داشت که همین صفت او را به والاترین جایگاه ها رساند.

ولایت پذیری شالوده اصلی دیگر فضایل و صفات آن بزرگوار را تشکیل داد، به طوریکه از جان شیرین خود و برادرانش برای دفاع از دین خدا و اطاعت از فرمان امام زمان خویش گذشت.

بر این اساس، قمر بنی هاشم الگوی اطاعت بی چون و چرا از مولا و امام زمان خویش شناخته می شود، او که در دامان مادری دوستدار خاندان عصمت و طهارت پرورش یافته و فرزند امیرالمومنین علی علیه السلام است و از سیره آن حضرت پیروی کرده قدر مسلم ولایت مداری را به بالاترین حد رسانده است.

در حقیقت، پذیرش ولایت امام زمان و پیروی مطلق از حجت الهی، حرکات حضرت عباس را نه تنها در روز عاشورا، بلکه قبل از آن جهت داد، به گونه ای که بسیاری از مردم برای گشودن گره های زندگی به ایشان توسل می کنند و از باب الحوائج استمداد می طلبند.

بصیرت عمیق در دین و استقامت در مسیر؛ ویژگی های برجسته علمدار کربلا

حجت الاسلام عیسی بزمانی، امام جمعه ایرانشهر و کارشناس مسائل مذهبی در این زمینه به خبرنگار ما بیان کرد: روز چهارم شعبان به نام حضرت ابوالفضل العباس (ع) علمدار کربلا است و در زندگی ایشان 2 نکته سرآمد بود.

وی ادامه داد: یکی بصیرتی است که در زندگی علمدار کربلا مشاهده می کنیم و در زیارتنامه ایشان و کلماتی که امام سجاد (ع) در وصف این حضرت بیان می کند: خدا رحمت کند عمویمان عباس را که بصیرت عمیقی در دینش داشت.

کارشناس مسائل مذهبی اظهار کرد: امام صادق علیه السلام هم تعبیر زیادی از بصیرت حضرت اوالفضل العباس دارد که محوری ترین موضوعی که در زندگی ایشان مشاهده می کنیم شناخت شرایط و در رکاب امام زمان خویش ماندن  و در مسیر او گام برداشتن است.

بزمانی خاطرنشان کرد: در عین حالی که امان نامه از لشکر دشمن دریافت کرد، اما از امام زمان خویش جدا نشد و آخرت را بر دنیا و چند صباحی بیشتر زنده ماندن ترجیح داد.

وی اظهار کرد: نکته دوم که در زندگی این حضرت استقامت در مسیر است، خیلی ها ممکن است شروع زیبایی از هدایت و سعادت را داشته باشند، اما دوام و بقا و استقامت در مسیر مهم تر از شروع آن است.

امام جمعه ایرانشهر تصریح کرد: همانگونه که بسیاری از افراد در صدر اسلام در رکاب حضرت امیرالمومنین (ع) بودند اما سعادتمند نشدند، زیرا در شاهراه هدایت ثابت قدم نماندند.

بزمانی بیان کرد: در زندگی حضرت عباس این موضوع را مشاهده می کنیم که در عین حال که دارای بصیرت عمیق بود تا آخرین لحظه ثابت قدم در این مسیر ماند و جان فشانی کرد.

وی اظهار کرد: قمر بنی هاشم برادرانش را قبل از شهادت خود تشویق به حضور در میدان می کرد تا پیش از او شهید شوند که نقل می شود این کار برای اجر معنوی و ثواب دیدن شهادت برادر و اطمینان از پا به رکاب بودن برادران تا آخرین لحظه انجام شد.

کارشناس مسائل مذهبی گفت: استقامت در مسیر در زندگی حضرت ابوالفضل العباس (ع) مشهود است و جامعه ما هم باید این نکته را در نظر داشته باشد، امروز جامعه ما بیش از هر زمانی به استقامت در مسیر نیاز دارد.

بزمانی عنوان کرد: زیرا دشمن در مسیر فشارهای زیادی تحمیل می کند و تحریف را در دستور کار قرار داده است، تنگناها در عرصه های مسیر دیده می شود که راه آن استقامت در مسیر است.

انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdceon8z7jh8xoi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما