تاریخ انتشار :شنبه ۷ فروردين ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۴۴
مهدی طباطبایی گفت: در طرح تشدید سلامت نوروزی، کارشناسان سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیش از ۳ هزار و ۷۰۰ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را انجام دادند.
انجام ۳ هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی/ ۲۴ واحد صنفی پلمپ شد
مهدی طباطبایی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در گفتگو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: طرح تشدید نظارتی سلامت نوروزی از ۲۵ اسفندماه آغاز شده و تاکنون ۱۰۵ بازرس سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیش از ۳ هزار ۷۰۰ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را انجام دادند.

وی ادامه داد: در این بازرسی ها بیش از ۲ هزار و ۲۴۳ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته کشف و معدوم شد.

این مقام مسئول گفت: از ابتدای طرح تشدید سلامت نوروزی تاکنون ۳۸ واحد صنفی به علت عدم رعایت موازین بهداشتی به مراجع غذایی معرفی شدند و ۲۴ واحد صنفی پلمپ شد.

وی ادامه داد: در طی این بازدیدها بازرسان بهداشت محیط از دستگاه های پرتابل(سنجش سریع میکروب) استفاده می کنند که تعداد ۶۱۱ مورد سنجش توسط دستگاههای پرتابل صورت گرفته است و بیش از ۵۰۰ مورد کلر سنجی از شبکه آب آشامیدنی انجام شده است.

طباطبایی رعایت اصول بهداشتی را در کنترل بیماری کرونا موثر دانست و افزود: استفاده از ماسک، دستکش و شستشوی مرتب دست ها توسط متصدیان، گندزدایی روزانه تجهیزات و سطوح واحد صنفی و حفظ فاصله اجتماعی بین مشتریان را توسط واحد های صنفی الزامی است.

شایان ذکر است؛ هموطنان عزیز می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و یا در صورتی که نسبت به نحوه اجرای دستورالعمل ها پیشنهاد، انتقاد و یا شکایتی داشته باشند به مراکز سلامت محیط کار در مراکز بهداشت شهرستان ها تابعه مراجعه و یا با شماره تلفن ۱۹۰ تماس بگیرند.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcgx39q3ak9wq4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما