غلامرضا سرگزی گفت : در حال حاضر ٢۴٢ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی در استان داریم که ظرفیت تولید سالیانه بیش از ۴١ هزارتن گوشت مرغ را دارا میباشند.
به گزارش عصرهامون، غلام رضا سرگزی استان در نشست قرارگاه ساماندهی مرغ بیان کرد: طی سال گذشته با جوجه ریزی ١٧ میلیون و ۴٠٠ هزار قطعه ای جوجه در واحدهای مرغداری سطح استان ،حدود ٣٠ هزارتن گوشت مرغ تولید وروانه بازار مصرف شده است.
وی تصریح کرد: با توجه به میزان گوشت تولیدی در واحدهای مرغداری، ٣٠ درصد نیاز استان به گوشت مرغ تأمین میشود و همچنان ٧٠ درصد گوشت مرغ مورد نیاز استان از استانهای همجوار وارد بازار سیستان و بلوچستان میشود.
سرگزی اذعان کرد: در برنامه داریم علاوه بر تکمیل زنجیره تولید مرغ، با افزایش واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی ضریب خودکفایی استان ارتقا یابد و برای رسیدن به مرز خودکفایی نیاز به ایجاد واحدهای جدید مرغداری با زمینه پرورش سالیانه ٣٢ میلیون جوجه ریزی میباشیم.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی بر اساس مصرف سرانه، نیاز سالیانه استان به گوشت مرغ را حدود ٩٣ هزارتن اعلام کرد.