تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۰۱
مهدی حسینی، مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: در تعطیلات نوروز افزون بر 2هزار و 300 مورد بازدید و نظارت بر اماکن و مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح استان توسط کارشناسان دامپزشکی انجام شد.
انجام 2300 مورد بازرسی و نظارت از مراکز عرضه و تولید در سیستان وبلوچستان
مهدی حسینی در گفت وگو با عصرهامون بیان کرد: طرح تشدید نظارت و کنترل عرضه فرآورده های خام دامی از تاریخ 25 اسفند 99 آغاز و تا 14 فروردین 1400 در تمامی شهرستان های استان، روزانه توسط 25 اکیپ به صورت مستمر و موثر در حال اجرا بوده است.

وی افزود: در جریان اجرای این طرح نظارتی بیش از 2هزار و 100 مورد بازدید از مراکز تولید و عرضه فرآورده خام دامی و همچنین افزون بر 230مورد بازدید از اماکن عمومی مصرف کننده فرآورده خام دامی مانند رستوران ها و هتل ها، مورد بازرسی و کنترل قرار گرفته است.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان اذعان کرد: حفظ سلامت و تامین امنیت غذایی جامعه در تمامی طول سال و به خصوص در ایامی همچون نوروز، ماه مبارک رمضان و محرم از اهمیت ویژه ای برخوردار است و این وظیفه ی کارشناسان نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی است که با انجام نظارت های دوره ای و موثر از مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی، حلّیت و سلامت این محصولات را کنترل نمایند تا غذای سالم و حلال بر سر سفره مردم قرار بگیرد.

وی عنوان کرد: هرگونه کوتاهی و بی توجهی در روند کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی در فرآیند تولید و عرضه فرآورده های خام دامی سبب آسیب به سلامت غذایی مردم و جامعه و همچنین انتشار برخی بیماری های مشترک بین انسان و دام در جمعیت های انسانی می باشد و این نشان دهنده زحمت و تلاش همکاران ما در انجام وظایف و مسائل مرتبط با دامپزشکی است که حتی در ایام تعطیل نیز ادامه دارد.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcfyvdymw6dmja.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما