تاریخ انتشار :شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۱۲
جواد اکبری زاده گفت: روزه‌داری در شرایط کرونایی تفاوتی با روزهای غیر کرونایی ندارد و افرادی که حساسیت خاصی به این مسئله دارند می‌توانند با مشورت پزشک روزه بگیرند.
روزه داری در ایام کرونا تفاوتی با قبل ندارد/نوجوانان از پرخوری و مصرف زیاد شیرینی پرهیز کنند
به گزارش عصرهامون؛ جواد اکبری زاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل در گفت‌وگو با اوشیدا گفت: در ماه مبارک رمضان از مصرف بیش از حد مواد قندی و شیرینی‌ها پرهیز شود، همچنین توصیه می‌شود که در هنگام سحری و افطار نوجوانان از پرخوری دوری کنند.

وی افزود: روزه گرفتن مادران باردار در سه ماه اول و سوم بارداری توصیه نمی‌شود، همچنین مادرانی که نوزاد شیرده دارند در هنگام سحری و افطار از مواد پروتئین‌دار استفاده کنند.

اکبری زاده همچنین تصریح کرد: سالمندان در هنگام سحری و افطار حتماً باید میوه میل کنند و بجای چای پررنگ آب ولرم و چای کم‌رنگ مصرف کنند.

وی خاطرنشان کرد: در روزهای کرونایی هیچ مشکلی برای افراد روزه‌دار پیش نخواهد آمد اما در موارد خاص فرد می‌تواند زیر نظر پزشک خود اقدام به روزه گرفتن و یا نگرفتن بکند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: موارد ابتلا به کرونا که در مرحله بهبودی قرار دارند تا ۶ هفته نباید اقدام به روزه گرفتن بکنند.

وی ادامه داد: تغذیه نقش مهمی در برابر بیماری‌ها دارد، سیستم دفاعی بدن با تغذیه مناسب در برابر عفونت‌ها و ویروس‌ها فعالیت می‌کند لذا در هنگام روزه‌داری افراد نباید یک وعده سحری و یا افطار را حذف کنند.

وی همچنین گفت: افرادی که سال اول روزه‌داری را تجربه می‌کنند حتماً در برنامه خود مواد غذایی شامل خرما، شیر و موز را داشته باشند و از مواد قندی مثل شیرینی‌ها و زلوبیا و بامیه دوری کنند.

اکبری زاده خاطرنشان کرد: در هنگام سحری روزه‌داران حتماً از سبزی‌خوردن استفاده کنند زیرا این سبزی‌ها با دارابودن مواد مغذی مختلف و آب باعث رفع تشنگی می‌شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل همچنین تصریح کرد: روزه‌داری در شرایط کرونایی تفاوتی با روزهای غیر کرونایی ندارد و افرادی که حساسیت خاصی به این مسئله دارند می‌توانند با مشورت پزشک روزه بگیرند.


انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcj8mevtuqetaz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما