تاریخ انتشار :شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۲۳
مهدی حسینی،مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان با تشکیل 20 اکیپ ثابت و 26 اکیپ سیار نظارت بهداشتی در سطح استان با هدف انجام اقدامات لازم جهت بازدید و نظارت بر تولید و عرضه فرآورده های خام دامی بیش از پیش در تامین امنیت و سلامت غذایی جامعه می کوشد.
واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی زیر نظر بازرسان دامپزشکی/فعالیت46 اکیپ ثابت و سیار در ماه مبارک رمضان
مهدی حسینی در گفت وگو با عصرهامون بیان کرد: با فرارسیدن ماه مبارک رمضان مصرف فرآورده خام دامی افزایش می یابد لذا نظارت بر عرضه محصولات سالم نیز بیش از پیش می بایست مورد توجه قرار گیرد که این مهم نیازمند تلاش و دقت مضاعف کارشناسان نظارت بهداشتی دامپزشکی است.

وی افزود: با توجه به اهمیت مصرف غذا و فرآورده خام دامی سالم و بهداشتی در این ایام و همچنین با توجه به بحران شیوع ویروس کووید 19، تشدید نظارت کارشناسان دامپزشکی بسیار حائز اهمیت و کمک کننده خواهد بود که در این راستا اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان اقدام به تشکیل 46 اکیپ سیار و ثابت نظارت بهداشتی متشکل از 75 نفر نیروی متخصص و کارآزموده در سطح استان کرده است.

مدیرکل دامپزشکی استان اذعان کرد: امید است با تلاش مستمر و پیوسته کارشناسان این اداره و رعایت نکات بهداشتی توصیه شده از سوی دامپزشکی در مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی و  همچنین دقت به توصیه های بهداشتی از سوی مردم در تهیه فرآورده مورد نیاز خود سفره های افطار و سحری سالم و با کیفیتی داشته باشیم.

حسینی در پایان خاطر نشان کرد: مردم برای حفظ سلامت خود و خانواده شان به ویژه در این ماه به نکات و توصیه های بهداشتی ارائه شده از سوی کارشناسان این اداره توجه و در خرید فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود دقت کافی کنندو درصورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را از طریق سامانه 1512 به اداره دامپزشکی اطلاع دهند.

انتهای پیام/
  https://www.asrehamoon.ir/vdcdx90f5yt0s56.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما