تاریخ انتشار :دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ ساعت ۰۸:۴۹
برخی اقلام غیرمجاز و ممنوعه مانند سی دی، شوکر، پاسور، اسپری فلفل و ... در چهارراه رسولی زاهدان به عنوان بزرگترین مرکز خرید این شهرستان به دور از چشم قانون به فروش می رسد و تعداد فروشندگان این کالاها هم کم نیست.
فروش اقلام غیرمجاز و سلاح سرد در بزرگترین مرکز خرید زاهدان/ وقتی منافع شخصی، سلامت و آبروی مردم را پایمال می کند
به گزارش عصرهامون، "سی دی، شوکر، پاسور، اسپری فلفل و ... " کلماتی است که اگر به چهارراه رسولی زاهدان رفته باشید بارها و بارها از زبان برخی از افراد می شنوید.

فروشندگانی که اقلام ذکر شده را به همراه خود ندارند، اما از کنار مردمی که برای خرید به چهارراه رسولی آمده اند عبور می و بارها اعلام می کنند اگر این اقلام را نیاز داری ما در اختیار داریم.

شوکر، اسپری فلفل و بسیاری از کالاهای غیرمجاز دیگر که توسط آن ها به فروش می رسد و مکان فروش آن ها هم در کوچه پس کوچه ها و پستوهای چهارراه رسولی است، مکان هایی که یک فرد از حضور در آن ها ابا دارد، اما این فروشندگان مشتری خود را به آن جا می کشانند تا به دور از چشم قانون به فروش این اقلام غیرمجاز بپردازند.

اگر فرزند زاهدان باشید و بارها و بارها به چهارراه رسولی مراجعه کرده باشید می دانید این فروشندگان سالیان سال است که از این راه ارتزاق می کنند و تعداد آن ها هم کم نیست.

اینکه این اقلام غیرمجاز از چه راهی وارد چهارراه رسولی می شوند و چرا در این سال ها اقدامی برای ساماندهی این حوزه نشده است جای سوال دارد، اما آنچه به نظر می رسد تعداد این فروشندگان در سال های اخیر نه تنها کم نشده که افزایش هم داشته و نشان می دهد فروش این کالاها برای آن ها سود داشته است.

برخی از این کالاها مانند شوکر، اسپری فلفل با سلامتی افراد در ارتباط است و خریداران در صورت استفاده از آن ها می توانند موجب آسیب فرد مقابل خود شوند.

در این میان، برخی از آن ها ممکن است اقدام به فروش کالاهای سرقتی هم بکنند، گوشی موبایل، ضبط خودرو، لپ تاپ و ... که با قیمتی پایین تر به فروش می رسانند، اما گاهی برای فرد خریدار که از همه جا بی خبر است تبعاتی به جا می گذارد.

فروشندگان اقلام غیرمجاز به مراجع قضایی دلالت داده می شوند

ابوالفضل احمدزاده، قاضی حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان در خصوص عرضه اسپری فلفل، شوکر، پاسور و دیگر اقلام غیرمجاز در چهارراه رسولی زاهدان به خبرنگار ما بیان کرد: در این زمینه به مراجع انتظامی به ویژه کلانتری 14 و 15 تاکید کردیم که به این موارد تذکرات لازم را بدهند.

وی ادامه داد: اگر محرز شود که فرد شغلش فروش این اقلام است که هم چهره آن جا را نامیمون و نامبارک می کند و هم اینکه وسایلی هستند که خطرات زیادی دارند و جواز لازم را ندارند با آن ها هم برخورد می شود و به مراجع قضایی دلالت داده می شوند.

این مقام قضایی بیان کرد: افرادی که چنین فروشنده هایی را می بینند نباید از آن ها خرید کنند، زیرا برخی از اقلام سرقتی است و خرید آن ها تبعات دارد، بخشی از تبعات به جسم فرد و بخشی به آبروی یک شخص برمی گردد.

مردم از این فروشندگان خرید نکنند

قاضی حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان عنوان کرد: اگر به طور مثال فردی گوشی سرقتی و فاقد مالک را خریداری کند عنوان می شود که او دزدیده است، در حالیکه او فقط آن را خریداری کرده است، اما با این حال برای همان شخص خریدار پرونده تشکیل و یقینا به دادسرا دلالت داده می شود.

احمدزاده تصریح کرد: صحیح نیست فرد با دست خود کاری انجام دهد که به مضیقه بیفتد، افرادی هم که این کار را انجام می دهند و فروشنده هستند باید توجه داشته باشند که تاکید دین مبین اسلام این است که اقلام شرعا قابلیت فروش را داشته باشد.

وی ادامه داد: این کالاها شرعا و قانونا قابلیت فروش را ندارند، لذا فروشنده مرتکب یک عمل حرام و غیر قانونی می شود و ما وظیفه و تکلیف قانونی داریم که به این امر ورود کنیم.

انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdccpeqs12bq1m8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما