تاریخ انتشار :شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۰۷
خودنمایی ظرفیت های اقتصادی سیستان و بلوچستان در سال تولید؛

نیروگاه تولید برق میل نادر بزرگترین مزرعه بادی کشور می شود/ظرفیت تولید برق تا هزار مگاوات

منطقه میل نادر که برای اولین بار توسط محققان کره جنوبی شناسایی شد گفته می شود که یکی از بهترین نقاط جهان برای تولید برق با انرژی تجدیدپذیر باد است.
نیروگاه تولید برق میل نادر بزرگترین مزرعه بادی کشور می شود/ظرفیت تولید برق تا هزار مگاوات
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از اوشیدا؛ نیروگاه بادی تولید برق میل نادر یکی از مهمترین پروژه های اقتصادی شمال سیستان و بلوچستان است که در ۸۰ کیلومتری شهر زابل قرار دارد.

گفته می شود در پایان این پروژه قرار است ۵۰ توربین بادی در این محل نصب شود، این درحالیست که هم اکنون پنج توربین نصب شده برق مورد نیاز را تولید و روانه مصرف مشترکین می کند.

منطقه میل نادر که برای اولین بار توسط محققان کره جنوبی شناسایی شد گفته می شود که یکی از بهترین نقاط جهان برای تولید برق با انرژی تجدیدپذیر باد است.


تا پایان سال 20 توربین بادی در میل نادر نصب خواهد شد

علیرضا پرنده مطلق مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت برق منطقه ای سیستان و بلوچستان در همین رابطه به خبرنگار ما گفت: مزرعه بادی میل نادر ظرفیت تولید هزار مگاوات برق به وسیله توربین های بادی را دارد.

وی با بیان اینکه اولین سرمایه گذار در این رابطه شرکت مپنا بوده است گفت: برنامه ریزی کرده ایم که قبل از شروع بادهای ۱۲۰ روزه سیستان تعداد توربین های نصب شده در این مزرعه را به ۱۰ عدد افزایش دهیم.

 

پرنده مطلق ادامه داد: این در حالیست که تا پایان سال ۱۴۰۰ تعداد ۲۰ توربین بادی تولید برق در این مزرعه نصب و تولید ۵۰ مگاوایت برق را در مدار خواهیم داشت.

وی خاطرنشان کرد: سرمایه گذاران متعددی اعلام آمادگی کرده اند که می توانیم با مذاکره و پیگیری بیشترین ظرفیت را در کمترین زمان در اختیار آنها قرار دهیم.

مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت برق منطقه ای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: برنامه ریزی کرده ایم تا در سال آینده نیز ۱۵۰ مگاوات تولید برق را از این مزرعه داشته باشیم تا از تمام ظرفیت آن بهره مند شویم.

وی همچنین بیان کرد: امیدواری ما به گونه ای است که به زودی بزرگترین مزرعه توربین های بادی تولید برق کشور را در این منطقه احداث کنیم که این موفقیت بزرگی برای استان خواهد بود.

پرنده مطلق تصریح کرد: برنامه ریزی کرد ایم که با قرار دادن تسهیلات ساخت توربین های بادی کوچکتر در خود شهرستان زابل انجام شود، که این ظرفیت مجددی است که می تواند به انرژی تجدید پذیر در استان کمک کند.

از توربین های خانگی جهت اشتغالزایی حمایت می کنیم

در همین رابطه احمد علی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در حاشیه بازدید از این نیروگاه بادی در جمع خبرنگاران گفت: روند اجرای کار در مزرعه تولید انرژی بادی میل نادر باید شتاب گیرد زیرا حداکثر در داخل کشور۲.۵ مگاوات تولید داریم که با توجه به شرایط بادی که هم‌اینک در مطالعات و بعداً در عمل جواب داده باید بیشتر از فرصت‌ها استفاده کرد.

وی با اشاره به تسهیلات برای ایجاد توربین‌های بادی خانگی و یا کارخانه‌ای افزود: آمادگی نصب توربین‌های خانگی و حتی تسهیلات برای کارخانه وجود دارد اما در حوزه خانگی زمانی مقرون به صرفه است که بودجه پایه‌ای در حوزه فنی برای نصب، تعمیر و نگهداری ایجاد شود.

 

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه اگر این بخش پایه راه نیافتد امکان اجرا شدن توربین‌ها سخت است گفت: این موضوع با نیروگاه‌های خورشیدی متفاوت بوده زیرا این نیروگاه‌های خورشیدی استهلاک ندارند اما توربین‌های بادی به دلیل اینکه حرکتشان مکانیکی است نیاز به نگهداری ویژه‌تری برایشان وجود دارد.

وی با بیان اینکه باید هماهنگ کنیم هم با مجموعه فنی حرفه‌ای هم با دانشگاه‌ها که نیروی فنی را آموزش و در اختیار بگذارند تا کارخانه‌ها راه اندازی شود تصریح کرد: با فراهم‌سازی این نیروهای فنی قطعاً در موضوع تسهیلات برای کسانی که می‌خواهند توربین‌های بادی خانگی داشته باشند و یا آن را به شبکه دهند زمینه لازم آماده خواهد شد.

موهبتی خاطرنشان کرد: اگر نیروهای فنی لازم فراهم شود برای سرمایه‌گذاران هم مقرون به صرفه می‌شود از طرفی برای خود نیروهای فنی نیز دارای فایده است که اینجا حضور داشته باشند در صورتی که تعدادشان زیادتر باشد.

 

انتهای پیام/
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcjimevhuqetoz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما