ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> حضور در انتخابات تضمین کننده امنیت است دشمنان نظام اسلامی به دنبال پاشیدن بذر یاس و ناامیدی در جامعه هستند | عصر هامون
تاریخ انتشار :يکشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۲۱
حجت الاسلام والمسلمین عیسی بزمانی گفت: دشمن با ایجاد فشار اقتصادی در صدد ناامید کردن مردم از نظام هستند که حلال این مشکل حضور حداکثری مردم در انتخابات است.
حضور در انتخابات تضمین کننده امنیت است/ دشمنان نظام اسلامی به دنبال پاشیدن بذر یاس و ناامیدی در جامعه هستند
به گزارش عصرهامون حجت الاسلام و المسلمین عیسی بزمانی، امام جمعه ایرانشهر در گفت و گو با خبرنگار پهره با بیان این که انتخابات مظهر اراده مردم است، بیان کرد: در حقیقت وقتی ملت ایران در این امر مهم شرکت می کنند، سرنوشت خود و کشورشان را در آینده رقم می زنندو از این جهت طبیعی بوده کسانی که می خواهند آینده شان را بسازند نباید از این موضوع بیخیال بگذرند.

وی افزود: مردم باید در بحث انتخابات و انتخاب فرد اصلح نهایت حساسیت و دقت را داشته باشند، به این دلیل که بسیاری از امورات اجرای کشور را در طی مدت ۴ سال زمام امور به دست می گیرد و مدیریت می کند.

امام جمعه ایرانشهر تصریح کرد: در حقیقت شرکت در انتخابات تجلی در مشارکت خواهد بود و این بخشی بوده که همگان وظیفه مند هستند و وقتی در این امر مهم حضور پیدا می کنیم در حقیقت نشان دهنده اهمیت والای موضوع است.

وی اضافه کرد: در واقع اگر انتخابات را یک شاخص و عامل برای حیات نظام بدانیم، حرف گزافی نگفتیم، چرا که با حضور مردم در آن به نوعی این اقتدار نظام را نشان می دهد.

این خطیب جمعه عنوان کرد: هر چه انتخابات باشکوه تر و با حضور حداکثری مردم برگزار شود، این نشان می دهد که نظام از یک سرمایه بسیار خوب و مناسب برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: اگر حضور مردم به صورت حداکثری باشد نشان از سرمایه ی اجتماعی بوده که نظام اسلامی در میان عموم از مقبولیت و وجاهت برخوردار است.

وی تصریح کرد: امروزه در دنیا کشورهای مختلف وقتی سخن از دموکراسی و مقبولیت، مشروعیت می زنند، بخش عمده اش مربوط به حضور حداکثری مردم در انتخابات بوده و نظام جمهوری اسلامی ایران هم در طول ۴۰سال، هر سالی به صورت میانگین یک انتخابات داشته که این نشان از مردم سالاری است.

بزمانی با اشاره به این که، نوع مشارکت ملت ایران همیشه در عرصه انتخابات خاص است و نسبت به سایر کشورها از یک حضور حداکثری برخوردار بوده، بیان کرد: در واقع میانگین شرکت کنندگان در کشورهای غربی بین مثلا ۴۵ تا۵۰ درصد به عنوان یک مشارکت مقبول پذیرفته شده اما در حالی که در انتخابات سال ۸۸ در ایران بیش از ۸۵ درصد مردم حضور که این موضوع نشان دهنده این بوده که ایرانیان درسطح میانگین جهانی حضور پرشور و مشارکت بالایی داشتند.

وی عنوان کرد: پس باید به این موضوع توجه داشت که در انتخابات هر چه میزان مشارکت مردم بالا باشد نشان از پایگاه و جایگاه نظام است که در میان آنان دارد.

وی گفت: شرکت در انتخابات طبق فرمایشات مقام معظم رهبری یک حق و تکلیف محسوب می شود، پس ما نباید در برابر تعیین سرنوشت کشور خود ساکت و بی تفاوت باشیم و در حقیق آن حقی که در مقابله نظام اسلامی داریم را ادا کرده باشیم.

امام جمعه ایرانشهر تصریح کرد: حضور در انتخابات به نوعی تضمین کننده امنیت ماست، چرا که دشمنان، بدخواهان این مشارکت را هر چه بیشتر ببیند عقب نشینی خواهند کرد و موجب یأس و ناامیدی آنان خواهد شد و از طرف دیگر اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران را به نمایش گذاشته می شود.

وی اضافه کرد: امروز دشمنان با ایجاد مشکلات و آسیب های اجتماعی چون تورم، گرانی، گاه فساد، تبعیض به دنبال ایجاد یاس و ناامیدی بین مردم هستند و راه حل رهایی از این چالش ها و معضلات شرکت در انتخابات بوده نه قهر کردن.

این خطیب جمعه اذعان کرد: بخشی از مشکلات موجود در جامعه مربوط به بی تدبیری مسئولین است که و برخی از آنان از نگاه های خسته فرسوده ی پیری نشات گرفته که امروزه در بدنه دولت با آن ها روبرو هستیم که اگر همه این موارد با بصیرت و آگاهی مردم در حضور در انتخابات رفع خواهد شد.

وی عنوان کرد: وقتی کسی در انجام امورات و کارهای خود تفکر جهادی، نشاط کاری نداشته باشد و داشتن امید را به دنیای غرب پیوند می زند نمی تواند مشکلات کشور را حل کند، پس بنابراین یک نگاه انقلابیه، جهادی با نیروی جوان می تواند حلال مشکلات جامعه باشد.

وی گفت: در حوزه ی هسته ای دشمنان فشار حداکثری داشتند که ایران در این زمینه پیشرفتی نداشته باشد اما با این شرایط توانستیم به غنی سازی ۶۰ درصدی برسیم و این موارد نشان می دهد دشمن هر چه عرصه را در حوزه های مختلف بر ملت ایران تنگ تر کند، به پیشرفت های بیش تر و چشمگیری دست می یابند.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcevp8zzjh8xvi.b9bj.html
نام شما
آدرس ايميل شما